• a_n_d_r_e_w
    Jó játék/nem jó játék témához:
    Utóbbi időben eléggé finnyásan állokm a játékokhoz, szinte mindig húzom a számat, de lehet csak azért, mert tényleg nem az igaziak :)
    Újságértékelésekből következtetést levonni viszont marhaság, hol a pénz hajtja őket, hol a hozzánemértés, de egyébként csapnivaló játékokat képesek az egekbe dícsérni.

Viszont ami a lényeg: Van pár bajom a játékkal (pl a motorválasztás - szerintem egy feljavított doom3 motor is lett volna ilyen szép, cserébe elfutna kövületnek számító konfigokon is; a másik meg a respawn - kevés ennél idegesítőbb dologgkal találkoztam és 10 éve azt várom mikor növik már ki), de az egyetlen igazán komoly bajom az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igazi big daddy fíling elmaradása a végén. Azt nagyon sajnáltam, reméltem valami nagy robosztus gyilkológép leszek, de maradtam ugyanaz a "vézna" jóember, csak kaptam egy látóteret beszűkítő sisakot
    Ezt nagyon sajnáltam, valahogy úgy érzem a végére nem maradt elég idő.

Ellenben rengeteg dolog nagyon tetszett, és ez nálam ritkaság manapság :) A hangulat annak ellenére lebilincselő, hogy a játék erősen repetitív és kicsit elnyújtott is :) Kedvencem, ami szerintem tökéletesen adja az a beteg érzést, amiről a játék szól, az Fort Frolic és ezen belül is Sander Cohen. Valahogy sosem tudtam bántani az öreget :D

Szóval abszolút pozitív a véleményem, mégha most ezen a kommenten nem is igazán látszik :)