zolik#10217
"SZERINTÜNK MEGÉRI, VEDD MEG A JÁTÉKOT!"
azt hiszem ez volt az utolsó alkalom hogy eredeti játékot vettem :(
install ok minden. indítás faxa beállítom az EAX-ot meg a 7.1et, gondoltam majd később restartolom, lássuk a medvét. Szuper lezuhan a gép, lemegyek a víz alá, ott a city bedokkol a kis kabinom, elkezd tölteni erre kivág "kék halállal" amiben az nvidia driverre hivatkozik. nah ok új driver fel, mostmár jó mehet a játék. gondoltam mostmár élesítem a 7.1-et meg az EAX-ot, restart. Indítom megint-> a program szabálytan stb. Indítom még1x most megy, de visszaált a régi stereo beállításra, megint átállítom megint ->a program stb.
Jó mondom akkor stereoba játszok, kb fél óra játék után gondoltam mostmár mentek egyet, klikk a slotra hogy mentsek erre lefagy csutkára csak a reset segít. Restart minden kb 10 perce játszok erre elkezd tölteni a gép és a hang meg kiakad (ugyan az ismétlődik folyamatosan 0,5secenként) kidob a windowsba, hogy a Program szabálytalan stb.
Mostmár arra a szintre jutott a játék hogy belépés után kb 1perc múlva kifagy. A hangont nem engedi átállítani stereoról másra, hogy az élsimítás teljes hinyát ne is mondjam.
Leszedtem az alaplaphoz új bios-t, új hangkártya drivert, új vga drivert. Lescanneltem a gépem 5x telepítettem újra és semmi.
Nagyon sajnálom, hogy kidobtam rá a pénzt, főleg annak fényében hogy egy jó játék, elnézést de lófaszni supportal. Nem hiszem el, hogy ne lenne elég egy AMD X2-es 3600os proci 1gb ram, 7600gt és SB X-fi XtremeAudio hangkártya.
Inkább megyek vissza WoWozni az stabilan megy 5-6óra folyamatos futás után is.