13397
-
elvileg az a dolog lényege, hogy dx10 alatt van AA, nem? ott nem kell buherálni, csak dx9nél. -
Mindenhogy működik. A parancs csak egy eszköz, hogy átverjük a driver-t.
De ennyi idő alatt 20 kipróbálhattad volna, megnézhetted volna neten.
Hidd el, ugyanannyi időbe telik neked is, mint nekem... -
#10179 valaki???
-
Van kódos ajtó Pavilion-on?
Ezekről a kódos ajtókról tudok:
Neptunes - 5380, 7533
Arcadia - 9457
Market - 0512
Fort frolic - 7774
Hephaestus - 0126, 0512
Olympus - 5744
-
ok,türtöztetem magam...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki nem tudná, van a főmenüben olyan, hogy options, customize controls, customizer keys ...
és ott meg lehet nézni, hogy pl a HINT(tippek) az H, a M pedig a Map, Goal és egyebek. És általában sok más játéknál is van Options menü, és ott is meg lehet nézni, hogy a billenytűk pl. save game, mert itt nem f5 és f6, az hol van? -
mi lenne, ha visszaolvasnál, úgy asszem 5x, de lehet többször leírták... -
ok, attól még válaszolhatsz normálisan.
vagy ne írj semmit. -
Dévids #10244 Sziasztok!
Elakadtam a Medical Pavilion pályán egy kódos ajtónál.A kódra lenne szükségem.Ha valaki tudja akkor létszi írja le.
Kösz. -
balika16 #10243 egyébként kapcsold be a helpet, és a térképen látod, merre kell menni...
hol kell bekapcsolni? -
eredetim van,bocsesz... -
szerintem ha itt elakadsz, komoly gondok lesznek később...
egyébként kapcsold be a helpet, és a térképen látod, merre kell menni...
-
SZvsz még nem vagy félúton. -
skoda3 #10239 üdv mindeninek lenne 1 kérdésem
elakadtam a gaméval a legelején.(angol tudásom zéró)
vizalati csöben kell menni ajtón de és 1 mandro berobantja az ajtót
nemtom merre kell menni
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután a tengeralattjáró felrobban mennyi van még hátra? vagyis nagyjából hol tartok a sztoriban? Hány % ?
-
vótmá. armor piercing rounds, electric buck, electric gel, electrobolt. -
nem mondod hogy még mindig ott bambáskodsz tegnap óta?többen is válaszoltunk neked ha értelmi fogyatékos vagy uninstalláld a gémet... -
nemeth #10234 én csavarkulccsal szoktam őket széjjelverni :) -
balika16 #10233 aki végigvitted ad msn cimet h segitsen???? -
Vannak ilyen búvárruhás nagydarab izék nagy puskával :) na ezeket, hogy tudom könnyen elintézni, mert a 3. páylán szarrá szivatnak a fotózkodás után. -
Lőni kell és kész :) -
Jambokee #10230 Sziasztok!
Jó pár oldalt visszaolvastam,de nem találtam tuti tippet. Most találkoztam az első Big Daddyvel, de nem tudom kinyirni. Hogy csináljam?
Köszi! -
Ember ilyet ne irjal. Itt nem a jatek a hibas hanem a geped vagy hogy nem tartod karban rendesen.
Attol hogy neked a rendszered/geped stropa , nem kell itt terjeszteni hogy szar a jatek.
KOSZI!
(nekem siman megy EAX 7.1 es EGYSZER SEM FAGYOTT LE) -
csgj #10228 Bocs, ha zavar, hogy újra megkérdezem, de.... Megy normálisan a game az sm 2.0-ás cuccal? -
balika16 #10227 7 enzin után telora mutat de nem csinál semiit!hova kell menni? -
Élsimitás van csak szarakodni kell vele (ez amúgy UT3 enginnek a hibája)
ATI tulaj vagyok én is, sose volt hibám ezzel.Meg nem is hallottam itt a fórumon ilyet.
EAX-ról meg nem tok mit mondani mert nincsen, de fórumon se panaszkodott eddig senki se.
Mien windowst használsz? -
nem -
zolik #10224 lol
akkor miért nincs a game-be élsimítás, miért nem látszik egyes ati tulajdonosknak a cursor? miért nem lehet az eax bekapcsolása után elindítani a játékot anélkül hogy kifagyna? persze a legjobban kódolt... -
gregtom6 #10223 ez minden fali lyuknál működik? -
IgH #10222 Na,remélem,h bizonyos helyeken az új szállítmány kitart hétvégéig,mert csak akkor lesz alkalmam megvenni. Egyrészről -magam miatt- örülnék ha nem kapokodnák megint el,elvégre van már warez verzió,másrészről pedig,nagyon helyes támogatni egy ilyen játékot azzal,h eredetibe megveszi az ember,szal vegyétek mégis. :D -
Pedig sokkal többet mentettem meg mint megöltem :S nemértem... -
jah... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Huh emberek végig vittem a játéékot! Nem is tudom játszottam e már jobb játékkal!!!! A végén egyébként mikor nyújt egy kúlcsot a little akkor megragadom és aztán jön egy vidi mikor felkerűlnek a szörnyek a felszinre akkor most GONOSZKÉNT vittem végig? -
A hiba az ön gépezetében van. Ez a játék az eddigi év legjobban kódolt játéka egy szem hiba nincs benne. (optimalizáltságról meg ne is beszéljünk) -
zolik #10217 "SZERINTÜNK MEGÉRI, VEDD MEG A JÁTÉKOT!"
azt hiszem ez volt az utolsó alkalom hogy eredeti játékot vettem :(
install ok minden. indítás faxa beállítom az EAX-ot meg a 7.1et, gondoltam majd később restartolom, lássuk a medvét. Szuper lezuhan a gép, lemegyek a víz alá, ott a city bedokkol a kis kabinom, elkezd tölteni erre kivág "kék halállal" amiben az nvidia driverre hivatkozik. nah ok új driver fel, mostmár jó mehet a játék. gondoltam mostmár élesítem a 7.1-et meg az EAX-ot, restart. Indítom megint-> a program szabálytan stb. Indítom még1x most megy, de visszaált a régi stereo beállításra, megint átállítom megint ->a program stb.
Jó mondom akkor stereoba játszok, kb fél óra játék után gondoltam mostmár mentek egyet, klikk a slotra hogy mentsek erre lefagy csutkára csak a reset segít. Restart minden kb 10 perce játszok erre elkezd tölteni a gép és a hang meg kiakad (ugyan az ismétlődik folyamatosan 0,5secenként) kidob a windowsba, hogy a Program szabálytalan stb.
Mostmár arra a szintre jutott a játék hogy belépés után kb 1perc múlva kifagy. A hangont nem engedi átállítani stereoról másra, hogy az élsimítás teljes hinyát ne is mondjam.
Leszedtem az alaplaphoz új bios-t, új hangkártya drivert, új vga drivert. Lescanneltem a gépem 5x telepítettem újra és semmi.
Nagyon sajnálom, hogy kidobtam rá a pénzt, főleg annak fényében hogy egy jó játék, elnézést de lófaszni supportal. Nem hiszem el, hogy ne lenne elég egy AMD X2-es 3600os proci 1gb ram, 7600gt és SB X-fi XtremeAudio hangkártya.
Inkább megyek vissza WoWozni az stabilan megy 5-6óra folyamatos futás után is. -
Na, végigvittem Én is 
A vége könnyű volt :D -
Most kell a bombához összegyűjteni a hiányzó dababokat!
Itt tartok most!Tényleg hosszú game nem olyan mint sok más, amit egy délután alatt végig lehet tolni! -
Én megtaláltam, meg is nyomtam, de nem tudtam mire jó, asszem akkor kezdett el lőni valami security izé, így inkább rutinból elmentem a helyszínről... De hülye voltam, lol
Szeritnem még ma este végzek vele....
-
visszább... -
nekem is ez lenne a kérdésem, h hol a többi klorofil, vissza kell menni vhova másik pályára?