BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már bocs, h javítalak, de ez már nagyon szúrta a szemem
egyébként igen, a system shock tényleg para volt a maga idejében
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És eléggé hülyén jön ki valóban a dolog, de gondold végig...
Ha a zombik elvinnék a pályárol az összes fegyvert, akkor te mivel küzdené?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak azé kérdezem, mert én még nem is hallottam errõl a játékról!
Az ilyesztgetéssel kapcsolatban, meg már õszintén mivel tudnának megijjeszteni, így kb többszáz horrorfilm után....meg persze az anyós fényképét sem szabad lebecsülni!!!
<#wink>#wink>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy nem akarok siránkozni, de a Deus Ex óta nem láttam olyan FPSt, amibe bele tudtam volna élni magam -.- (HL2 jó, de az meg interaktív mozizás volt..)
Vajom milyen lenne, ha már az elsõ faszi aknavetõvel nyomna ellened!!!
Erre kérdezhetném, hogy mié ilyenek a játékok, hogy mindig csak kézze harcol az elején, aztán pisztoly, aztán shoti, aztán géppityu...stb...
Mié nem csinának egyszer olyat, hogy mán az elején minden fegyver legyen...
Vagy elõször találjunk egy aknavetõt, aztán meg monjuk csak a 3/4-énél a pisztolyt!
Úgye milyen vicces vóna?<#buck>#buck>
Amúgy meg ízlések és pofonok ettõl függetlenül nekem bejön,de annyiszor biztos nem veszem elõ mint az ss2-t....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
én ki se próbáltam,..nekem már túl nagy volt a hype hozzá,...valahogy nem visz rá a lélek, hogy játszak vele...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A demónál már éreztem, hogy bajok lesznek..
Ja mégvalami: ez a sok kretén az ADAMtõl lett ilyen.. Namost akkor mér nem szórnak õkis tûzgolyókat, meg villámot? És ha hegyben áll mindenfelé a fegyver, akkor miért jön vascsõvel az enemyk fele?
Amit nagyon hiányoltam én is.
- Kimenni vizbe! Magyarán úgy mászkálni ott mint az Big DAddy mászkált. Remélem lesz majd kiegészítõ ahol majd a "kinti" vizben lévõ dolgokból is kapunk valamit.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A nehézség pont jó (hardon tolom, fogy a lõszer rendesen, és sokat kell taktikázni, hogy maradjon puffogtatnivaló 😄), graf szép, pályák frankók, viszont álatlánosságban szerintem nagyon nem éri meg a 10/10es ratingeket, amiket kapott..
Nem tetszik, hogy egy lövölde az egész.. Folyamatosan akció van, majdnem doom szintû.. Abszolút nem ijesztõ, csak jönnek a kattantak, én meg osztom õket mesíngánnal, meg robbantgatok csuklóból.. Lopakodni teljesen felesleges, lehetetlen hátulról lecsapni bárkit is.. Hackelés értelmetlen (hack = árcsökkentés OMG).. A Big Daddyk meg szerintem picit túloznak, de azért jókat lehet kergetõzni velük.. Sztori kellemes.. Amit hiányolok, az a víz alatti feeling. Az eléjén ömlik itt-ott, van feltöltõdõ szoba (errõl jut eszembe, valahol a medical részen van egy szoba, aminek a szemközti ablakain keresztül ugyan azt látni 😄DD), de egy ideje már semmi..
Ha végignyomom mondok végleges véleményt..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg is szereztem, de hogyan tudom használni?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
(f*sság...)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a tûz és villám nagyon jó, fõleg hogy késõbb a tûzbõl is van kettes, sõt asszem a villámból is.
ez a szép ebben a játékban, hogy többféleképpen tudunk végigmenni.
szép is , gyors is, jó is.
megérte az árát.
a napokban végzek vele, és asszem újrajátszom jó fiúként :-)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egy kérdésem lenne:
Lehet upgradelni úgy hogy ne csak egyszerre 2 képességem legyen hanem több... Mert egyelõre csak 2 képesség közt tudok váltani... vagy ezt csak késõbbiekben lehet majd? Neptunes bounty pályán vagyok...Mert a tûz és a telekinesis mellé jól jönne egy kis áram... Olyan aranyosak mikor megrázza õket az áram...<#eplus2>#eplus2>
Akkor érdemes bekapcsolni, ha mindenképpen szeretnél nyerni pár FPS-t, érezhetõen gyorsabb.
Amúgy csak ámulok a játékon. Beszarás, ahogy optimalizálták. Az én Athlon 3800+, 7600GT, 1.5 gig Ram konfigomon maxon hasít, mint az állat, csak néha szaggat be egy kicsit. És olyan gyönyörû, hogy csak tátott szájjal lesek. Egy fillért sem sajnálok, amit kiadtam érte, pláne, hogy a CE kegyetlen igényes lett.
2K, gratulálok! A többi cég is tanulhatna, 2007-ben valahogy így kell játékot csinálni.
(A háromszor installálhatod mizériába most ne menjünk bele, remélem ezt is megoldják, mert azért tényleg röhej.)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fogorvosnál (a játékban "M" betû, és a térkép alá kiírja az aktuális feladatot)
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
a játék weboldalán mindent megnézhetsz, a fegyvereket is, sõt a lõszertípusokat is, mert még abból is választhatsz!
BIOSHOCK