13397
  • robotnyk
    elvileg az a dolog lényege, hogy dx10 alatt van AA, nem? ott nem kell buherálni, csak dx9nél.
  • MerlinW
    Mindenhogy működik. A parancs csak egy eszköz, hogy átverjük a driver-t.
    De ennyi idő alatt 20 kipróbálhattad volna, megnézhetted volna neten.
    Hidd el, ugyanannyi időbe telik neked is, mint nekem...
  • w77d
    #10179 valaki???
  • MerlinW
    Van kódos ajtó Pavilion-on?

Ezekről a kódos ajtókról tudok:
    Neptunes - 5380, 7533
    Arcadia - 9457
    Market - 0512
    Fort frolic - 7774
    Hephaestus - 0126, 0512
    Olympus - 5744

• Tatyla
    ok,türtöztetem magam...
  • Frank99
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki nem tudná, van a főmenüben olyan, hogy options, customize controls, customizer keys ...
    és ott meg lehet nézni, hogy pl a HINT(tippek) az H, a M pedig a Map, Goal és egyebek. És általában sok más játéknál is van Options menü, és ott is meg lehet nézni, hogy a billenytűk pl. save game, mert itt nem f5 és f6, az hol van?
  • Frank99
    mi lenne, ha visszaolvasnál, úgy asszem 5x, de lehet többször leírták...
  • Frank99
    ok, attól még válaszolhatsz normálisan.
    vagy ne írj semmit.
  • Dévids
    Sziasztok!
    Elakadtam a Medical Pavilion pályán egy kódos ajtónál.A kódra lenne szükségem.Ha valaki tudja akkor létszi írja le.
    Kösz.
  • balika16
    egyébként kapcsold be a helpet, és a térképen látod, merre kell menni...

hol kell bekapcsolni?
  • Tatyla
    eredetim van,bocsesz...
  • Frank99
    szerintem ha itt elakadsz, komoly gondok lesznek később...
    egyébként kapcsold be a helpet, és a térképen látod, merre kell menni...
  • SötétBarom
    SZvsz még nem vagy félúton.
  • skoda3
    üdv mindeninek lenne 1 kérdésem
    elakadtam a gaméval a legelején.(angol tudásom zéró)
    vizalati csöben kell menni ajtón de és 1 mandro berobantja az ajtót
    nemtom merre kell menni

• SpiritFire
    Miután a tengeralattjáró felrobban mennyi van még hátra? vagyis nagyjából hol tartok a sztoriban? Hány % ?

• robotnyk
    vótmá. armor piercing rounds, electric buck, electric gel, electrobolt.
  • Tatyla
    nem mondod hogy még mindig ott bambáskodsz tegnap óta?többen is válaszoltunk neked ha értelmi fogyatékos vagy uninstalláld a gémet...
  • nemeth
    én csavarkulccsal szoktam őket széjjelverni :)
  • balika16
    aki végigvitted ad msn cimet h segitsen????
  • Shep
    Vannak ilyen búvárruhás nagydarab izék nagy puskával :) na ezeket, hogy tudom könnyen elintézni, mert a 3. páylán szarrá szivatnak a fotózkodás után.
  • Shep
    Lőni kell és kész :)
  • Jambokee
    Sziasztok!

Jó pár oldalt visszaolvastam,de nem találtam tuti tippet. Most találkoztam az első Big Daddyvel, de nem tudom kinyirni. Hogy csináljam?

Köszi!
  • Sephi
    Ember ilyet ne irjal. Itt nem a jatek a hibas hanem a geped vagy hogy nem tartod karban rendesen.

Attol hogy neked a rendszered/geped stropa , nem kell itt terjeszteni hogy szar a jatek.

KOSZI!

(nekem siman megy EAX 7.1 es EGYSZER SEM FAGYOTT LE)
  • csgj
    Bocs, ha zavar, hogy újra megkérdezem, de.... Megy normálisan a game az sm 2.0-ás cuccal?
  • balika16
    7 enzin után telora mutat de nem csinál semiit!hova kell menni?
  • AntiHero
    Élsimitás van csak szarakodni kell vele (ez amúgy UT3 enginnek a hibája)

ATI tulaj vagyok én is, sose volt hibám ezzel.Meg nem is hallottam itt a fórumon ilyet.

EAX-ról meg nem tok mit mondani mert nincsen, de fórumon se panaszkodott eddig senki se.

Mien windowst használsz?
  • AntiHero
    nem
  • zolik
    lol
    akkor miért nincs a game-be élsimítás, miért nem látszik egyes ati tulajdonosknak a cursor? miért nem lehet az eax bekapcsolása után elindítani a játékot anélkül hogy kifagyna? persze a legjobban kódolt...
  • gregtom6
    ez minden fali lyuknál működik?
  • IgH
    Na,remélem,h bizonyos helyeken az új szállítmány kitart hétvégéig,mert csak akkor lesz alkalmam megvenni. Egyrészről -magam miatt- örülnék ha nem kapokodnák megint el,elvégre van már warez verzió,másrészről pedig,nagyon helyes támogatni egy ilyen játékot azzal,h eredetibe megveszi az ember,szal vegyétek mégis. :D
  • Evogordon
    Pedig sokkal többet mentettem meg mint megöltem :S nemértem...
  • AntiHero
    jah...
  • Evogordon
    Huh emberek végig vittem a játéékot! Nem is tudom játszottam e már jobb játékkal!!!! A végén egyébként mikor nyújt egy kúlcsot a little akkor megragadom és aztán jön egy vidi mikor felkerűlnek a szörnyek a felszinre akkor most GONOSZKÉNT vittem végig?
  • AntiHero
    A hiba az ön gépezetében van. Ez a játék az eddigi év legjobban kódolt játéka egy szem hiba nincs benne. (optimalizáltságról meg ne is beszéljünk)
  • zolik
    "SZERINTÜNK MEGÉRI, VEDD MEG A JÁTÉKOT!"
    azt hiszem ez volt az utolsó alkalom hogy eredeti játékot vettem :(
    install ok minden. indítás faxa beállítom az EAX-ot meg a 7.1et, gondoltam majd később restartolom, lássuk a medvét. Szuper lezuhan a gép, lemegyek a víz alá, ott a city bedokkol a kis kabinom, elkezd tölteni erre kivág "kék halállal" amiben az nvidia driverre hivatkozik. nah ok új driver fel, mostmár jó mehet a játék. gondoltam mostmár élesítem a 7.1-et meg az EAX-ot, restart. Indítom megint-> a program szabálytan stb. Indítom még1x most megy, de visszaált a régi stereo beállításra, megint átállítom megint ->a program stb.
    Jó mondom akkor stereoba játszok, kb fél óra játék után gondoltam mostmár mentek egyet, klikk a slotra hogy mentsek erre lefagy csutkára csak a reset segít. Restart minden kb 10 perce játszok erre elkezd tölteni a gép és a hang meg kiakad (ugyan az ismétlődik folyamatosan 0,5secenként) kidob a windowsba, hogy a Program szabálytalan stb.
    Mostmár arra a szintre jutott a játék hogy belépés után kb 1perc múlva kifagy. A hangont nem engedi átállítani stereoról másra, hogy az élsimítás teljes hinyát ne is mondjam.

Leszedtem az alaplaphoz új bios-t, új hangkártya drivert, új vga drivert. Lescanneltem a gépem 5x telepítettem újra és semmi.

Nagyon sajnálom, hogy kidobtam rá a pénzt, főleg annak fényében hogy egy jó játék, elnézést de lófaszni supportal. Nem hiszem el, hogy ne lenne elég egy AMD X2-es 3600os proci 1gb ram, 7600gt és SB X-fi XtremeAudio hangkártya.

Inkább megyek vissza WoWozni az stabilan megy 5-6óra folyamatos futás után is.
  • Eagle16
    Na, végigvittem Én is
    A vége könnyű volt :D
  • grebber
    Most kell a bombához összegyűjteni a hiányzó dababokat!
    Itt tartok most!Tényleg hosszú game nem olyan mint sok más, amit egy délután alatt végig lehet tolni!
  • Alwares
    Én megtaláltam, meg is nyomtam, de nem tudtam mire jó, asszem akkor kezdett el lőni valami security izé, így inkább rutinból elmentem a helyszínről... De hülye voltam, lol Szeritnem még ma este végzek vele....
  • Tatyla
    visszább...
  • warass
    nekem is ez lenne a kérdésem, h hol a többi klorofil, vissza kell menni vhova másik pályára?