Van olyan?
  • lck #201
    Na kipróbáltam.

A regisztrálás után szeptember 4-ig használható keyt küldtek.
    A telepítés egyszerű igazából nem sokmindent lehet beállítani azon kívül hogy a tűzfalat kezdő vagy profi módban használod. ( A profinál a tűzfal később minden alkalmzásra rákérdez - gondolom a kezdő módnál csak ritkábban zaklat.)

A felülete elegáns. Könnyen kezelhető,logikus. Szépen beállítható minden, de magyar nyelv nincs benne.

Próbából néhány warez oldalra fellátogattam az onnan jövő kéretlen vendégeket megfogta.

A lemezellenőrzése a régi rendszerem átvizsgálása során semmi plusz genyát nem talált. ( Ezek szerint az elötte fennt levő ingyenes Avira is dolgozott rendesen.)

Hátrányok:

Kb. 100 ( sőt néha 150) megával több ramot eszik más hasonló védelmeknél.

A processzorhasználata általában alacsony. Sőt kezdetben a rendszert gyorsabbnak éreztem a #192-en említett Avira + Comodo páros használatánál. De valahogy néha - néha az volt az érzésem hogy belassul a rendszer és az ablakokat nehezebben adja.

Egy órás használat után első látásra összességében nem tűnik rossznak ( Az ilyen Norton meg Panda csodáknál mindenképpen jobbnak tűnt ), de azért mégiscsak visszaállítottam a rendszeremet a régebbi Comodo-Avira párosra.