641
Van olyan?
  • audi001
    Comodo-t hogy tudom letölteni, mert sehogyse sikeül:)
    Ezt írja ki:
    This site is currently undergoing scheduled maintenance. Please bear with us, we will be back shortly.
  • fatr
    szívesen
  • zvaragabor
    Köszi szépen!
  • fatr
    Itt van!
  • zvaragabor
    Akkor érdekelne.
  • fatr
    Igen.
  • zvaragabor
    Jaja érdekelne. de ugye ez a 8 hónapos licenszes ugye?
  • fatr
    Sajna nem voltam gépnél - így most olvstam el .
    Van vír.ker-je külön is a Normannak, ha érdekel még?
  • audi001
    kössz kössz:D
  • zvaragabor
    a 2.4-es verzió elvileg holnap jön ki. Ez van kiírva hivatalosan. Szóval érdemes várni még egy napot. Ha meg nem holnap, akkor még a héten. Én mindenképpen megvárom, hogy kiadják. De fel lehet tenni az RC5-öt is, mert ha kijön a full, akkor úgyis automatice frissül arra. :)
  • lck #210
    http://www.personalfirewall.comodo.com/download/CFP_Setup_English_2.4.15.161_RC5.exe
    Ez a legutolsó RC5 - ezt használom most.
    De figyelni kell az oldalt mert most már szinte hetente van frissítés - Gondolom lassan kijön a 2.4 véleges.
  • audi001
    ok, kössz:)
    Comodo-hoz linket tudsz adni?:)
  • zvaragabor
    nem zavarják egymást. Valszeg nekem is ez az összeállítás lesz :D
  • audi001
    hy!
    avast+comodo+spyware terminator
    Ezek igy nem zavarnák egymást?
    Vagy tudtok jobbat?:)
  • zvaragabor
    Nem mindig igaz, de többségében. :))
    Érleled bennem a csírát. xD Még a végn fontolóra veszem, hogy esélyt adjak az avirának. Legföljebb kipróbálom mind a 3-at (avast, avira, és avg is) és döntök valamelyik mellett.
  • lck #205
    Hogy a fizetősök többet tudnak ez nem mindíg igaz.
    Tettem én már fel ingyenest fizetős után és talált ezt-azt.
    Minden esetre Avast szerintem is jó választás.
    A tapaszalataim szerint Avira kicsit kevesebbet eszik Avastnál, és legalább olyan jó - azért javasolgatom itt olyan lelkesen.
  • zvaragabor
    Ebből azt hámoztam ki, hogy nincs külön anrivírus része a NORMAN-nak. :) Amúgy ha leszedem a nodot,(mert most az van), akkor szerintem avast free jön. Az a gond, hogy nem nagyon akarok kisérletezgetni az ingyenes AV-k terén, mert a fizetősek mégiscsak többet tudnak, nem akarok kockáztatni, hogy bejön néhány vírus, és jöhet a winfos reinstall. Csakmert nővérem is használja a gépet, és hátlis, ha valami nem úgy van, ahogy ő azt megszokta, és nem szereti az új dolgokat. És akkor nagyon pipa lenne, ha elveszne néhány dolga. :) Amúgy én is free párti vagyok pont amiatt amit te is mondtál, hogy nincs baj a keyekkel, crackekkel, és teljesen legális. Azért köszi! :)
  • lck #203
    Néhány napja Avira Free van fenn nekem. - Eddig tetszik és hát nincs gond a keyekkel és crackekkel. Mondjuk naponta 1 szer indításkor bedob egy reklámablakot ( hogy vedd meg a prot ) de ez annyira nem zavar.
    Teszteken is jól szerepel.
  • zvaragabor
    Óóó most nézem csak hogy komplett csomag. A tűzfal nekem nem kéne bele. :( Most zónalarm van, de váltok nemsokára én is komodóra. Nekem csak az antivírus része kellet volna. Olyan változata nincs véletlenül?
  • lck #201
    Na kipróbáltam.

A regisztrálás után szeptember 4-ig használható keyt küldtek.
    A telepítés egyszerű igazából nem sokmindent lehet beállítani azon kívül hogy a tűzfalat kezdő vagy profi módban használod. ( A profinál a tűzfal később minden alkalmzásra rákérdez - gondolom a kezdő módnál csak ritkábban zaklat.)

A felülete elegáns. Könnyen kezelhető,logikus. Szépen beállítható minden, de magyar nyelv nincs benne.

Próbából néhány warez oldalra fellátogattam az onnan jövő kéretlen vendégeket megfogta.

A lemezellenőrzése a régi rendszerem átvizsgálása során semmi plusz genyát nem talált. ( Ezek szerint az elötte fennt levő ingyenes Avira is dolgozott rendesen.)

Hátrányok:

Kb. 100 ( sőt néha 150) megával több ramot eszik más hasonló védelmeknél.

A processzorhasználata általában alacsony. Sőt kezdetben a rendszert gyorsabbnak éreztem a #192-en említett Avira + Comodo páros használatánál. De valahogy néha - néha az volt az érzésem hogy belassul a rendszer és az ablakokat nehezebben adja.

Egy órás használat után első látásra összességében nem tűnik rossznak ( Az ilyen Norton meg Panda csodáknál mindenképpen jobbnak tűnt ), de azért mégiscsak visszaállítottam a rendszeremet a régebbi Comodo-Avira párosra.

• zvaragabor
    Hmmm...
    [érdekli]
  • lck #199
    oké
  • fatr
    Majd - írj,hogy,mit tapasztalsz!
  • fatr
    itt található
  • lck #196
    Linket raknál ?
    Én csak 30 day trialt találtam.
  • fatr
    De,8 hónapra licens-t kapsz (komplett rendszert)!!!
  • lck #194
    Nem ingyenes !
  • fatr
    Norman - nagyon jónak találom!
  • lck #192
    Akinek kedve van egy kis free túrára tűzfal és vírusirtó téren, próbálkozzon a Comodo + Avira párossal. Én most tesztelem eddig pozitív a véleményem.
    Avira
    Comodo
  • gyonax
    Ez a két oldal még segítségedre lehet:
    1. http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2006_11.php
    2. http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2006_08.php

(bocs próbáltam őket beszúrni de akkor valamiért 404 not found-ot írt)
  • lck #190
    Éppenséggel - most az F-secure 6.03-at tesztelem. Ez ilyen univerzál védelem, minden van benne mint hed end soldersz-ben és legalább 60 megát eszik. De egyébként nem fogja a gépet.
  • zvaragabor
    Te melyiket használod? Én valszeg az Avastra térek át, ha áttérek. Jelenleg NOD32 van, de FIX-szelve.
  • lck #188
    Sztem is egyébként nagyjából tényleg egyforma a kettő. - Ingyenesből a legjobbak.
  • zvaragabor
    De te nem is vagy vírusírtó :P Nah, viccet félre téve tiszta sor, tényleg nem a fogyasztása határozza meg. Azt hiszem, ebben az esetben nem is fogok dűlőre jutni, hogy melyik a jobb, hisz, 2 hasonló szintű Antivírusról van szó. Itt már kinek a pap, kinek a papné szitu van. Illetve kinek melyik vált be jobban.
  • lck #186
    A párhuzam kissé eröltetett.
    Pl. én is többet eszek az asszonynál, de nem biztos hogy jobb vagyok nála.
  • zvaragabor
    Köszi! De akkor az avast az annyival jobb is?
  • gyonax
    Tessék:
    Avast: 15-20mb
    AVG: 10mb

(nálam)
  • zvaragabor
    Akkor legalább azt mondjátok meg, hogy melyik mennyit eszik. :)
  • zvaragabor
    Tud valaki összehasonlítást az avast és az avg ingyenes verzióiról? Leginkább arról, hogy miket tudnak, miket nem, mennyivel van több funkciója ennek vagy annak.
  • Airbus A380
    Avast!

Teljesen ingyen van és magyarul beszél.

A szakik szerint egy átlagos írtó csodát nem tesz de a sz//a se hagy benn.

Egy próbát megér sztem. Regisztráció után egy éves kódot küldenek hozzá.

(gyengébb gépeket állítólag lassítja.. )