szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
ultrared #981 "felbaszlak és? ráfröcsögsz majd a billentyűzetre vagy spontán látogatást kapok a maxiba? :))"
Nem. Ez kizárólag a DK-s fradista (cyber)huligánok kiváltsága :)) Az lesz, hogy egyszerűen elvesztem a türelmem és én is átmegyek isibe. Akkor pedig olyan osztásokat nyomok az almaszedő szlovák paraszt szomszédainkra, hogy legközelebb kétszer is meggondolod, hogy milyen sztorit találsz ki frusztráltságodban. :)
"aztán fut a boyz meg a többi debrőbe ugyan már..."
Igen, mi szoktunk előletek futkorászni és még véletlenül sem fordítva :))
"Nem voltam ott, DE több hiteles arc írta"
Aha, erről ennyit. Tudod én meg ott voltam.
"nem volt igazán ellenfél. Ok, lejött 300 turista meg 100 ultra."
Elég lenne ha megnéznéd a vendégszektorról készült képeket és akkor nem hordanál össze ilyen hülyeségeket. Szerinted 400-an voltak a vendégben és ebből 100 ultra? :D Az a helyzet, hogy sokkal, de sokkal több ultra volt a vendégben, mint amennyi ultrátok nektek valaha is volt...Azt viszont elbaszták, hogy kisebb, 20-40 fős csoportokban érkeztek a stadionhoz.
"majd Firenzében lehet bizonyítani.. meg majd jövőre Kaposváron :)"
Tényleg, ti mikor akartok már végre akármit is bizonyítani? Vagy akartok ti csak nem megy?:)
"továbbá nem személyeskedni akarok és ilyenek csak utálom ha csicskítani próbálnak, ok elismerem akkor pofázzon az ember ha ott volt és ne esetleg "rossz indulatú" beszámolókra továbbá kis csendes fórum ez nem kell a DK szintjére süllyedni!"
Hát akkor nem kéne a DK szintjére levinned a rosszindulatú gyerekes meséiddel.
Az egyértelmű, hogy a liláknak és mostanában főleg a zöldeknek lokifóbiájuk van, de azért a te hozzászólásaidban is érzek egy nagy adag frusztráltságot. Máskülönben nem velünk foglalkoznál minden második hozzászólásodban...