szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő

• ultrared
    ForzaInter! Az régen vicces amikor valaki a TV felvételek alapján akarja megmondani, hogy ki hogyan szurkolt. Mert ha ez számítana akkor pl mi Szalonikiben simán lenyomtuk a cirka 5ezres hazai tábort, vagy az a 30 román U-s hülyegyerek simán lenyomta a magyar tábort a legutóbbi meccsünkön a Puskásban. Ettől függetlenül a szurkolásunk tényleg egy kalap szar volt, mint ahogy a firenzeiek is egy nagy nullák voltak. Igazából egyetlen másodpercre hallottam őket és az is a félidőben volt. Ha jártál volna a puskásban akkor tudnád, hogy a stadionnak van egy olyan sajátossága, hogy a vendég szektor a tribün sarkában, félig a fedett lelátó alatt van. A hazai meg kb 180 méterre az átellenes oldalon. Kezdhetsz gondolkodni azon, hogy vajon miért mindig a vendégszektorban lévők hangja hallatszik a TV-ben, létszámtól és hangerőtől függetlenül. Mint ahogy mondtam, ennek ellenére a hangulat tényleg hagyott kívánnivalót maga után, ami az ultrák és a klubvezetés közti újabb összekülönbözésnek tudható be.

Isikém jó lenne ha végre visszavennél abból a hatalmas arcból!

"kemény dolog firenzei nyugdíjas turistáktól elvenni azokat.."

Na látod, kibukott a tirpák véred. Ez kurvára a ti specialitásotok, nem kéne mindig magadból kiindulni. Amúgy a firenzei nyugdíjasok mióta vonulnak csoportosan, zászlókat lengetve csoportsállal a nyakukban, címeres baseball-sapkában? He? Vagy megint csak meséket gyártasz? Jó lenne, ha visszavennél és elgondolkodnál azon, hogy kinek hol a helye. Kezdesz komolyan felbaszni a faszságaiddal. A stadion környékén egyetlen firenzei nyugdíjast sem láttam. Viszont voltak 30-as olaszok, 3-4 fős csoportokban. A kutya sem szólt hozzájuk. Viszont a csoportosan érkező ultrák megfuttatásáért ne legyünk már felkérdezve. Ha nem lenne a lila-lila állítólagos, vagy valós barátság akkor le sem szartuk volna őket. Úgy tudom a fradisták is összeakadtak velük, vagy rosszul tudom? Firenzében, meg valószínűleg lesznek dolgok, amolyan korrekt olaszos módra: rudak, övek, kések, stb.

Jól értem, hogy megint nem fogtok meccsre járni? Így könnyű...