szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
ultrared #938 Én nem tudom, hogy hívott-e titeket valaki, vagy nem. De minek? Az az igazság, hogy itt senkinek a fejében meg sem fordul, hogy Debrecenben akármit is bevállalnátok. Ilyenre példa az elmúlt 20 évben egyáltalán nem rémlik. Jöttök a vonaton, aahol meg valszeg ott a készenléti. Egyszer megpróbálhatnátok kocsikkal, vagy busszal kerülő úton. De mindketten tudjuk, hogy ennek szinte semmi esélye. Mi megtudtuk oldani 2 éve. Kb reggel 10-től a törzskocsmátok közelében ittunk. Tudtátok, hogy ott vagyunk és 4-5 óra hossza is kevés volt ahhoz hogy összeszedjetek elég embert. Annak a kb 15 embernek akit össze tudtatok szedni és oda is mertek jönni nem sok jó jutott. Láthatólag azt hitték, hogy a zsekák miatt nem mozdulunk rájuk és lehet egy jót pózolni. Hát nem jött be.
"Szerintem lett volna jó pár jelentkező a vészfék meghúzására, de semmi. akkor gondoltam majd a vársoba.. semmi, akkor gondoltam meccs után, erre csak pár pózer majomkodott a főnix előtt.. csalódás volt a túra és sajnos évről évre rosszabb pedig régebben mindig ennek éltem :)"
Mire számítottál a városban? Vagy meccs után? Hogy 150-200 készenlétisen áttörünk? És még a trolitokat is megállítjuk és feltörjük? Ugyan már...
A derbi elhalványodása nektek köszönhető. Hazai pályán szinte értékelhetetlen a táborotok mióta visszajutottatok. Sajnos elég kevesen vagytok. A nem túl nagy debreceni vendégszektor meg sosem telik meg. A csabaiakkal is ez volt s szitu. Feljutottak, ment az üzengetés, hogy így megleszünk baszva meg úgy. Elmentünk 1300-an Csabára. Szétkergettük őket az üvegháznál. Betörtünk az elválasztó szektorba satöbbi. (Máig nem értem hogy az elválasztó szektorba hirtelen benyomuló készenlétisek hogy nem fogtak meg :)) Aztán a visszavágóra reméltük odarakják magukat, de ők eljöttek 60-an 15-20 perc késéssel. Mi meg pörögtünk, koreót csináltunk, nagy szurkolást nyomtunk. Követtük a buszukat majdnem Csabáig, de semmi. Aztán szépen elkezdtük leszarni őket és félvállról venni, mert nem láttunk ellenfelet. Szerencsére ti messze nem jártok ennyire lent, de még véletlenül sem késztettek minket max erőbedobásra. Így meg szépen ellaposodik az egész. Elmentünk hozzátok, erőt mutattunk, vártuk a reakciót ami nem jött.
"Egyébként tényleg kicserélődött a tábor.. voltam Debrecenbe vasárnap ott aludtam a csajomnál meg pár nyíregyi haverommal iszogattunk, na de az a lényeg hogy olyan nyeszlett 15 éveseken volt ULTRAS feliratú kabát hogy én szégyeltem magamat, és piros fehér felvarrású volt, ami viszont pozitív hogy jó pár kis srácnál láttam loki-s sálat(legalább szeretik a magyar focit). Gondoltam majd kinövik ezt a loki sálas dolgot :)"
Legalább van utánpótlás. De azért a ló túloldalára se essél át, egyetlen kocsma összetétele nem határozza meg a táborét. Amúgy hol volt ez? Csak nem az Ibolya? :)
"99ben ha megnézed az egész kapu mögötti szektort elfoglaltuk debrecenbe bár akkor mér 9 éves voltam de ott voltam wehehe:) te nem tudom mióta jársz meccsre? csak kíváncsi vagyok"
Erről nincs egy képed? Ha jól rémlik akkor ott még csak 3 sornyi fapados lelátó volt. Szóval összességében kisebb lehetett mint a mostani vendég. De ellenpéldának itt a mi akkori nyíregyi létszámunk egy része, már ami éppen ráfért a képre. Amúgy kb 94-95 óta járok meccsre. Pontosan sajnos nem emlékszem. 10-11 éves lehettem akkoriban.