szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő



  • ultrared
    #937
    "Hogy is van ez akkor, Te meg előszedsz pl egy 1994-ben Magyar Kupadöntőn készült felvételt?!? 2009-ben! Amikor ott ültök a mi helyünkön, a VIP páholy alatt ??
    Magyar kupadöntő!!! semleges pályán!! (asszem a Videotonnal játszottatok)
    - de teljesen elfogadom.
    A kiírás végett pedig a Liverpool adta az apropóját a jelenhez."

    jajj. Először is nem véletlenül szedtem elő, hanem te állítottál valamit ami nem volt igaz, én pedig ezt sokszorosan megcáfoltam képekkel. Te hoztad fel a témát, én csak kijavítottalak. Nem 94-ben volt, hanem 2001-ben. És gondoltam, hogy problémád lesz vele, ezért bátorkodtam másik 4 példát is hozni bajnoki meccsekről. Épp az utolsó 4 FTC-DVSC meccsét. És azért a 2001-es kupadöntőn nem csak a vidisták és lokisták képviselték magukat, hanem a fradista hoolok is, szóval annyira nem volt semleges az a pálya. A kiírás a szemünkben továbbra is rendkívül izzadságszagú és igazából még az ingerküszöböt sem érte el. Reagálni is csak azért reagáltam, mert itt van aki abban a hitben él, hogy ütött, pedig nem.

    "Ok nyilvánvaló ha az alapvető , számodra vitakiváltó #888-as hsz-om
    "s egy elismerés a Videoton szurkolóknak mert lilákon kívül ennyi magyar szurkolót még nem láttunk az Albert Stadionban." -- nyilvánvaló, hogy egy sarkított mondat úgymond, mert mert azért a Videoton tábornál egyértelmű, hogy voltak többen az elmúlt évtizedekben. - ok, elszoktunk a vendégszurkolóktól.... lehet, (nb2)"

    Elnézem annak, hogy még valószínűleg fiatal vagy és nem emlékszel. De azért ilyen kijelentéseket csak akkor illik tenni, ha tisztában vagy a múlttal.

    "A DEBRECENI VSC akkoris kiesett csapat az NBI-ből, csak megvásárolta az indulási jogot, ennyi, ezt soha semmi nem mossa le a debreceniekről."

    A mondat első fele igaz, a második fele csak színtiszta spekuláció, lásd a #915-ös hozzászólásom. Nem írom le neked újra.

    A hozzászólásod többi részére nem nagyon reagálnék, mert csak egy hosszú blabla és a divatszurkolók tényleg csak divatszurkolók. Szóval ebben egyetértünk. Jah és nincs minden csapatnak rengeteg divatszurkolója, az megkívánja egy jelentős tömegbázis szimpátiáját. Ezért nem lesz képes az MTK soha semmilyen meccsen kiemelkedő létszámot produkálni.