szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
Grenzjager #932 "A transzparensünk csúcs volt szerintem:
...mert ugye a Debrecen pénzért vette meg az NbI-es indulási jogot kiesése után, s maradt NbI-es. Ezt soha semmi nem mossa le róluk. Ezt ők is tudják."
Hogy a transzparens csúcs volt-e az szubjektív. Szerintem k*rva gáz volt több okból is. Az, hogy egy 2009-es meccsre egy 8 évvel korábbi vélt eseménnyel kapcsolatban készül kiírás az enyhén szólva is gázos."
Hogy is van ez akkor, Te meg előszedsz pl egy 1994-ben Magyar Kupadöntőn készült felvételt?!? 2009-ben! Amikor ott ültök a mi helyünkön, a VIP páholy alatt ??
Magyar kupadöntő!!! semleges pályán!! (asszem a Videotonnal játszottatok)
- de teljesen elfogadom.
A kiírás végett pedig a Liverpool adta az apropóját a jelenhez.
Ok nyilvánvaló ha az alapvető , számodra vitakiváltó #888-as hsz-om
"s egy elismerés a Videoton szurkolóknak mert lilákon kívül ennyi magyar szurkolót még nem láttunk az Albert Stadionban." -- nyilvánvaló, hogy egy sarkított mondat úgymond, mert mert azért a Videoton tábornál egyértelmű, hogy voltak többen az elmúlt évtizedekben. - ok, elszoktunk a vendégszurkolóktól.... lehet, (nb2)
Akár hogy is nézzük a Levszki ellen jöttetek Budapestre majdnem 20ezren, szép.
Aztán logikusan próbáltátok Debrecenben értékesíteni a BLjegyeket, logikus. De a múltat soha senki sem mossa le magáról. Mi szívtunk a nb2-ben, s még kíváncsi vagyok meddig hallom hogy "eenbbé ketttő keleticsoport, keleticsoport,keleticsoport" .. és?. ezvan.. A BKV Előrének nem volt pénze az NBI-re. most meg fogalmazhatok úgy, az álmoskönyv szerint nem biztos hogy marad a klub.. Tök mindegy mi volt, de VOLT! Én sem taglalom hogy miért zárták ki a Fradit, s miért nem a versenykiírás érvényesült, hogy a FELJUTÓ jön fel a Fradi helyére...de nem így történt... Kádár János kedvenc csapata, mészölykisfiú Vasas SCje maradt bent... no comment..... És? Szívtunk, csapatunk ernyábbnál is ernyább teljesítményekkel, de nagy nehezen feljutottunk. A DEBRECENI VSC akkoris kiesett csapat az NBI-ből, csak megvásárolta az indulási jogot, ennyi, ezt soha semmi nem mossa le a debreceniekről. Rólunk sem az nb2őt. Ez van, ez tény. S zrikázáshoz meg hozzá tartozik az ellenfél múltja.
A lényeg az lenne benne, hogy sokan csak akkor Loki szurkolók ha az ellenfél a Liverpool meg a Firotentina. S amúgy, hol vannak? Paks elleni bajnoki? NBIIIas elleni Magyar Kupa? Nem csak akkor kell a csapat mellett lenni, amikor rohadtul megy nekik. Na pl a "diók" ebben jobban megjárták a poklot mint mi szerintem!! De tökmindegy hanyadosztáy, ki az ellenfél! Persze a "divat" ott van minden csapatnál, nálunk is, ahol meg nincs ott majd jön! Ez az MLSZ célja is.... S abból a felutazó 20 ezer debrecenitől azért megkérdeztem volna "mikor voltál utoljára Loki meccsen?" Félek ,hogy mint Fradista mondom, lehet hogy sokaknál én több Debrecen meccsen voltam. Ok tudom a lovéról is szól. S ez sem a debreceni ultrák ellen szól. úgy minden magyar divatszurkernek bárhol is éljen bárminek szurkoljon...