szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
isi #928 ha megnézed az aláírásom láthatod hogy 50kmert tévesztettél a hovatartozásommal kapcsolatban. Továbbá az ilyen dögunalmas meccseken jön ki az hogy kiben mennyire van benne a mentalitás. Holnap vár rám egy kecskeméti túra, igen valszeg dögunalom lesz (kb ugyanezt hittem a kaposvárira is ehhez képest az autópályán összekeveredtünk a diókkal),de ha egy keleti derbi, ha egy Paks elleni meccs akkor is menni kell ez a szubkultúra ezt követeli meg, igen egyetértek veled abban ,hogy költséges dolog ez, de meg kell tudni oldani, kölcsön kérni segédmunka stb én mindig azt tartom szem előtt és ha fúj ha szakad minden meccsen igyekszem ott lenni és többnyire ott is vagyok, akármennyire szar a csapatom, a lokálpatriotizmusom és a társaim iránti kötelék ennyit megkövetel.
és elhiheted nekünk abszolút nincs vidéki bázisunk és a mi utazó létszámunk (nem az ultrákra tekintve) jelentősen függ a csapat teljesítményétől továbbá ami itt az elmúlt 2 évben volt Nyíregyházán a 3 csoport között, a szurkolók és a klub között azon még néha elcsodálkozom hogy egyáltalán bemehetünk a stadionba és ilyen körülmények között voltunk 70en Kaposváron kb. Sajnos sok olyan régi arc aki már az elejétől kezdve ott volt a dologban megunta hogy a vezetőségünk szarik ránk, és úgy döntöttek hogy amíg a vezetőség nem kér bocsánatot tőlük -akik minden szarban a csapat mögött voltak - bojkottálják a meccsre járást!
szebb jövőt mindenkinek