szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
Grenzjager #1862 vidis jegyzet:
"nem voltam ott - mármint a szituációnál.a konvojtól teljesen külön volt egy 100 fős brigádunk, de amikor Pozsonyba értünk kitört a vihar, brutál eső, meg ilyenek, és a társaság teljesen szétszakadozott.
egyik mikró erre, a másik arra, úh ugyanúgy, mint mariborban anno, teljesen véletlenül keveredtek a mieink kb.50-60 slovanos kutya közé.
Velünk voltak a lengyel spanok is, és szinte azonnal ki is tört a matematika, de a yardok 1 percen belül lerohantak mindenkit, és elvitték a komplett brigádokat.
Tőlünk 1 mikrónyi magyart, meg a 17 lengyelt.
nagyon kevesen tudtak elslisszolni.
vki , ha akar megerősít az ottaniak közül.
Nem tudom,h mi van a srácokkal, kiengedték-e őket, ilyenek.
ha lesz több infóm írok még.
A stadion mellett, a szokásos maszkos brigád volt mindenhol(rendőrök), de így is volt egy betámadási próba a tótok ellen.
Itt aztán megindult az attack, a tótok gumibottal, kutyával jöttek, rájuk meg repültek az üvegek.
1 embert viszont a vendég bejárata elől vittek el tőlünk.
Annyit tudok ezekről a rabszolgákról elmondani, h tábor szinten a stadionban aktívak, de óriási csalódás.
Azt hittem ezek vmi top, überfasza brigád, kiéhezve a magyarokra. Közben alig volt nézőjük, a szektorukban szépen összedolgoznak, de az első magyar 6-os mindenképpen jobb náluk.(már amikor a kispestiek rendesen odateszik maggukat)
Jobb napjain a hali tábor is jobb összképet fest a számomra , mint ezek ."