2113
szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
#1873 -
Grenzjager #1872 -
Grenzjager #1871 Give us back our game
-
Grenzjager #1870 ustawka
Ferencváros - Újpest U21 8X8
-
Grenzjager #1869 WBA drukkerek gólörömei.
1st Gera Zoli gólja :)
-
Grenzjager #1868 lengyelek kimentek a Siófok-Honvédra :)) -
Grenzjager #1867 Berki Krisztián olimpiai aranyának fogadtatása Újpesten -
Grenzjager #1866 -
Grenzjager #1865 Videoton - slovan Pozsony
ACAB
-
Grenzjager #1864 "Técsé" főnökei alakítják a kis birodalmuk....
diók után majd a lilák is...
Megmondtuk: Kussoljál! -
Grenzjager #1863 Lokista zsákmány
-
Grenzjager #1862 vidis jegyzet:
"nem voltam ott - mármint a szituációnál.a konvojtól teljesen külön volt egy 100 fős brigádunk, de amikor Pozsonyba értünk kitört a vihar, brutál eső, meg ilyenek, és a társaság teljesen szétszakadozott.
egyik mikró erre, a másik arra, úh ugyanúgy, mint mariborban anno, teljesen véletlenül keveredtek a mieink kb.50-60 slovanos kutya közé.
Velünk voltak a lengyel spanok is, és szinte azonnal ki is tört a matematika, de a yardok 1 percen belül lerohantak mindenkit, és elvitték a komplett brigádokat.
Tőlünk 1 mikrónyi magyart, meg a 17 lengyelt.
nagyon kevesen tudtak elslisszolni.
vki , ha akar megerősít az ottaniak közül.
Nem tudom,h mi van a srácokkal, kiengedték-e őket, ilyenek.
ha lesz több infóm írok még.
A stadion mellett, a szokásos maszkos brigád volt mindenhol(rendőrök), de így is volt egy betámadási próba a tótok ellen.
Itt aztán megindult az attack, a tótok gumibottal, kutyával jöttek, rájuk meg repültek az üvegek.
1 embert viszont a vendég bejárata elől vittek el tőlünk.
Annyit tudok ezekről a rabszolgákról elmondani, h tábor szinten a stadionban aktívak, de óriási csalódás.
Azt hittem ezek vmi top, überfasza brigád, kiéhezve a magyarokra. Közben alig volt nézőjük, a szektorukban szépen összedolgoznak, de az első magyar 6-os mindenképpen jobb náluk.(már amikor a kispestiek rendesen odateszik maggukat)
Jobb napjain a hali tábor is jobb összképet fest a számomra , mint ezek ." -
#1861 sziléziaiaknak tartják magukat. -
Solt #1860 Hanem mik? -
#1859 nem tartják magukat lengyeleknek, mert nem azok. így őket nem is érdeklik az egész magyar-lengyel barátság. -
Solt #1858 Na akkor itt van kavarás! :D -
#1857 érdekesség, hogy a Ruch Chorzowsok meg a slovanosokkal puszilkodnak, mert állítólag ők nem tartják magukat lengyeleknek. -
Solt #1856 Jól hangzik... jó tudni, hogy a lengyelek sem szeressék a szlovákokat! :D -
#1855 az RBD-sek befrissítettek pár Raków Czestochowa szurkolóval :)
Őket a német spanjaik (Red Kaos, Zwickau) által ismerték meg. -
Solt #1854 Mit kerestek ott lengyelek? A hírekben az volt, hogy lengyeleket is lecsuktak... :) -
Grenzjager #1853 Vidisták Pozonyban
-
#1852 dettó.az első fél órában még azt hittem a kékek csak felvezetésként szerepelnek ennyit.aztán leesett. -
#1851 Igen. Én nem olvastam semmit a filmről és azt hittem a szurkolókról lesznek a középpontban. Meglepett, hogy sünökről szólt. -
Grenzjager #1850 rendőr szemszögű film, s elenyésző a szurkolói része. -
#1849 Érdekes film.. Pár hete néztem meg. Vélemények? -
Grenzjager #1848 A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
(2012, olasz film)
Teljes film, magyar felirattal:
http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/12041-A-C-A-B-All-Cops-Are-Bastards-Feliratos/
előzetes:
-
Grenzjager #1847 A kispesti szurkolók már megérkeztek Albániába
(kép: Ultras Liberi)
-
Grenzjager #1846 -
Solt #1845 -
Grenzjager #1844 "Azt kell mondjam a lengyelek és közöttünk sok hasonlóság van,öltözködésbe és mentalitásban is.
pl ők is tökölnek és erre-arra szitukat játszanak,csak egy különbséggel,hogy vezényszavakat használnak ami alapján mindenki tudja mit kell csinálni abban a pillanatban.
Ebben és a szervezettségben messze előttünk járnak."
Egy nap a pokolban! Lengyel-Orosz harcok! - Varsóban voltunk… Beszámoló EB2012 -
Grenzjager #1843 Spanolország / Espana
-
Grenzjager #1842 talán még a németek meg az olaszok összehoznak vmit..
de addig ugyanez a brigád, megint Oasis Wonderfall
-
Grenzjager #1841 angolok még:)
-
sanyiute #1840 ez várható volt -
#1839 Ahogyan a Drukkerkocsmán olvasom, nem csak vidisták fognak kimenni Pozsonyba :) A lényeg, hogy magyar ne sérüljön, a többi nem számít :D -
Grenzjager #1838 Mariborban anno jók voltak a vidisek:)))
a Slovan hooligay
-
#1837 Egész jó sorsolást kaptak a csapatok az Európa Ligában. Az Mtk a szlovák Senicát kapta, a Videoton meg a slovant. Remélem elmernek majd jönni... -
Grenzjager #1836
-
#1835 -
Grenzjager #1834 a képek eléggé beszédesek: