szurkolás, ultrák, hoolok, 3.félidő
-
Grenzjager #1070 legyünk objektívek, mert a fórum végül is csak és kizárólag az információ szerzésre szolgál.
Az nb1.hu-n jelent meg az alábbi írás. S képet kaphatunk a másik fél szemszögéből is az ügyre.
Hlad felhasználó több minden bizonnyal SRK.
"Steve Lawler írta:
Hlad válasz | megnéz 2010.03.05 09:16:44 © (424550)
Jo reggelt...
Zajlik az élet,ahogy nézem,s ahogy érzem...smile
Potositsunk pár dologban...
1. a 2es szektor kiadott egy levelett,amiben leirják,hogy nem vesznek részt az fszsz munkájában.
Aláirok:
Szabo-Szöke Feri, aki a securitátéban dolgozik,annak bizottságában (havi 5 kilo)
Liverpool, aki szintén a secu alkalmazottja
kis Hipos, Toth Csaba alkalmazottja, egy ultránknak kiverte a fogait,ezért eljárás van ellene
Erdész István, na ö helyette ültem a börtönben...
Birkás Tibi, ö csinálja a büfét a Fradi pályán
A levelet a médiába eljutatta Bán ZSuzsa,a Simon alapitvány vezetöje. 1.5 honapja a 15.ker Colosseum diszkonál a fia autojára rálöttek. Zsuzsa azt terjesztette a székházban,hogy én intéztettem,mert ö milyen fontos ember...Nem én voltam,ezt már a kékek is tudják...A fiának talán nem kéne droggal foglalkoznia
-
Mondhatjuk,hogy érdekeltek a káoszban...
A 2es nagyrésze viszont,akik nem vesznek részt a rendezésben,támogatásukrol biztositották az uj fszsz-t,s örülnek ill. elfogadják Kikát elnöknek.
Tegnapi egyeztetö tárgyalás:
A szögletben találkoztak az fszsz-t alkoto csoportok vezetöi...
Az fszsz-hez frissen csatlakozott a Zöld Patrioták nevü formácio.
A csoportvezetök, 2-2 fö, 6 ora elött 5 perccel együtt sétáltak át a székházhoz,ahol egy csoportosulás állt. Ahogy feljöttünk az aluljárobol, a csoport csatárláncba fejlödött,s felálltak velünk szemben. Többen közülük "melegitettek,árnyékoltak".
Ott volt Birkás,Erdész,Liverpool ill. a securitáte 20 tagja, Szöke vezetésével.
Amikor a bejárathoz értünk,ahol 4 emberük állt az ajtoban,az ot lévö közölte,hogy csak 2 ember mehet be.
Erre az fszsz megfordult,s vsszamentünk a szögletbe...
Telefonon beszéltünk Berkivel,Orosszal ill. több FTC elnökségi taggal...
Megköszöntük a szives meghivást...
Berki,Orosz magyarázkodott majd átjöttek a szögletbe,s hivtak minket a székházba...Mi,az arculköpés után ezt az invitálást nem fogattuk el,s javasoltuk,hogy beszélgessünk a szögletben,1-2 sör kiséretében...
Ezt ök elfogadták,de mondták,hogy áttelefonálnak a székházba,az ott lévö csoportvezetökért...
Kb. 10 perc, s átjött Szöke és a 25 fös secu csapat velük Téglás nevü biztonsági igazgato...
Mimkérdeztük,hogy ezek kik,s minek jöttek...Ha 10 percig nem volt atrocitás,ugy,hogy Berki és Orosz testörök nélkül voltak köztünk,akkor ezek minek jöttek?
Mi kérdeztük,hogy minek jönnek,amire a válasz: az 1es meg az 5ös meg a stb csoport képviselöi...
Ere mi felálltunk,s közöltük,nem kivánunk beszélgetni.Az igazság része az is,hogy Berki és Orosz tényleg nem tudhatott a secu felvonulásárol...De ahogy mondtam neki: Krisz,te vagy ennek a cégnek a vezetöje,ezek az emberek pénzért vannak itt,amit te adsz nekik, Old meg...
Kicsit fura,hogy az egyik kezeddel hivsz minket,a másikkal meg a bitbullt engeded ránk...Tartsd porázon...Ja,hogy nem tudod? Old meg...Te vagy a fönökük...
A securitáté azzal indokolta a felvonulást,hogy informáciot kaptak (gondolom Szökétöl),hogy mi meg akarjuk ostromolni a székházat...Vicc..Az viszont nem,hogy kék csapatszállitok hemzsegtek a környéken...
Valakik ebböl keresik a pénzüket....Pont ugy,mint amikor kitalálták,hogy az öcsém bement a Fradi shopba,s fel akarta robbantani...A kékek megnézték a videofelvételeket,s kiderült,hogy sohasem volt a shopban... Viszont azota biztonsági ör van ott...Ami pénz valakinek...
Ugy gondolom,mi beszélgetni mentünk,egyeztetni,ha lehet békülni...Lehet Berki és Orosz is ezt akarta,de valakik ezt megakadályozták...
A secritáté, Szökével...Aki meg ugye Boros family...
A kérdés,hogy ezek után mit tehetünk?
Az is kérdés,hogy az oldalleláto népe (a volt ill leendö PE) mit reagál? Továbbra is mi vagyunk a fö ellenség? Vagy esetleg kezdi már valaki látni,hogy miröl is szol a játszma?
Hogy ki is ragaszkodik a kártyához?
Annak segitek: drogot akarnak tenni a kocsimba vagy a lakásomba,s ugy lecsukatni...
Ilyenaz élet...
Amit mi ezek után várunk Berkitöl,hogy keresse meg a securitátéban a felelösöket,azokat rugja ki. Ha ezt megtette,ujra megprobálunk leülni vele..."