Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Garfield
    Alapvetően mégis csak arról volt szó, hogy hol vannak a műholdfelvételeken a haláltáborokra egyértelműen utaló jelek. Ezt mutasd be. [i]Én egy cikket látok, ahol épületek vannak a fényképeken, és a cikk levonja a következtetést, hogy ezek haláltáborok.[/i]

Légyszi fuss neki a cikknek mégegyszer, és ne csak a képeket nézd, hanem olvasd el mellé a szöveget is. (Komolyan kérni kell?...) Ott van szépen leírva, hogy miért mondják annak.

Haláltábor != munkatábor, koncentrációs tábor, börtön. De lehet hogy csak szerintem?

Ha gondolod, nyithatunk akadémikus vitát arról, hogy egy táborban a foglyok nem élelmezése a trehány ellátás vagy a burkolt megsemmisítés céljának tudható be.

Nem csak az észak koreai táborokban élnek így az emberek. Mégse hívjuk a világ nagy részét "death camp"-nek, ugye? Pedig hívhatnánk, és van olyan topik ahol hívjuk is...

Ja értem, akkor ez így most rendben is van erre hivatkozva? Vagy mi célod ezzel a relativizálással?