Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • arty
    Valóban nem írtam ide 2010 előtt - eleve esgén kicsit kevésbé aktivizáltam magam.

Bal oldalon állok, az mit jelent? Hogy 2002-ben inkább az mszp-t láttam "megoldásnak", mint ujabb 4 év fideszt? Azóta eltelt 8 év + a munkáspárti retorika iszonyat távol áll tőlem, ahogyan a kommunizmus eszméje is. Szélső-jobboldali semmiképp nem vagyok, liberális pedig a radikális látásmódom miatt szintén nem. Nem hiszem, hogy ennyire egyszerűen kijelenthetnéd, hogy "inkább baloldali", pláne nem szeretném, ha ebből bárki az emeszpéhez közelinek képzelne :))

Valóban attól rettegek, hogy hosszú távon ez a mostani adórendszer fenntarthatatlan, ezért gondolom, hogy több adót kellene, hogy fizettessen velem az állam, ezzel biztosítva a hosszabb távot. Ezzel mi a gond? Szerinted fizessen többet a minimálbéres? (mint teszi most) Az mire jó?