Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Vlala #60280 Igen, eléggé faramuci, de ettől függetlenül jogos.
De ha ők nem mondják ki, akkor ki?
- Az LMP? Azok mind melegek, a szadesz utódpártja, "takaroggyanakmelegebbéghajlatra".
- A Jobbik? Gazdaságtanilag kb. a döglött kutyámmal vannak egy szinten, nem látnak tovább a turul seggénél.
- Függetlenek? Fúúúúúj, gyurcsánybérenc mindazösszes.
- Külföld? Nekik nincs beleszólásuk, a kzsigerelő mocsok zsidó tőkének meg főleg.
- Kifogást mindenki ellen lehetne emelni, és a kézivezérelt közmédiának ez is a célja.
Lehet, hogy egyszer már tényleg össze kellene fogni, mert egy "nép akarata szerinti" államcsőd baromi rosszul mutatna az ország történelmében...
Csak azt nem tudom, hogy ilyenkor hol vannak a forradalmárok, mint budiházy, tomket, magyar felszabadítási front, hatvannégy vármegye, magyar nemzeti gárda, véderő és a többi nagypofájú hangember. Csak nem őket is fizette az akkori ellenzék, mint a fraddereket?
Egy mszp-s szavai kb. annyira hitelesek, mint orsós 2009-es beszédei a szép jövőről, Magyarország fellendítéséről, a változásról.
Akkor csak kevesen tudtuk, hogy ez légvár, szépen le is ugattak érte a sárga földig. (tessék venni a fáradságot, és végigolvasni 20009-es hírtopicot, hogy miket mondtam, és miket kaptam érte.)
Most már mindenki érzi... Igen, összefogás, Magyarország győzött, mindenki főzhet pálinkát! De miből, "bazmeg"?