Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • AnuluWork #172
    "Az Egyesült Államokban a közelgő választások idején, úgy tűnik, nem tréfálnak a voksok ügyében. Legalábbis ezt bizonyítja az alábbi eset.

    "Teljesen váratlanul, egyszer csak a seriff becsöngetett, majd' hanyatt estem, mikor ajtót nyitottam" - mondta William Hubbard, a 24 éves Tim Hubbard édesapja a KMBC-TV riporterének.

    A seriff kérdőre vonta Timet, aki bevallotta, hogy a szavazatát áruba bocsátotta az eBay nevű csere-bere internetoldalon. Az általa írt szöveg szerint mindegy, hogy Kerry- vagy Bush-párti szavazó veszi meg voksát, annak adja, aki a legtöbbet kínálja érte.

    Az ifjabb Hubbard azzal mentegetőzött, hogy csak viccnek szánta, és nem is tudta, hogy ez illegális tevékenységnek minősül.
    A Missouri állambeli Kansas City rendőrsége eljárást indított a tudatlan viccmester ellen és a bíró maximum egyévig tartó szabadságvesztére és/vagy 2500 dollár pénzbüntetésre ítélheti."