World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Hát ha idei év és legyen valami változás is: az év elejét most ugyanúgy megtoltam mint az év utolsó 2 hónapját szoktam azzal a különbséggel, hogy év végén minden gigamunkát szeretek készen látni, év elején meg mindent amit utálok csinálni és macerás azokat egyben, tömbösítve elvégeztem, és működni látszik az ötlet :D Nagyon hosszú a lista, a szabásmintát varrás és fejlesztés volt eddig a legtöbb ilyen, de a Gamer PC-t is elkezdtem átalakítani, és ami vicces: nem 1080 RTX van a gépben amit a haverommal cseréltem hanem egy RTX 2080 Ti 11GB rammal. Ilyen az amikor játékfejlesztésre kardot cserélek Gamer PC-re, aztán kiderül hogy nem kicsit túl van méretezve mint ami kell.

De ami a lényeg: ha van év végi hajtás a jobb végeredményekért és van januári összegző kivitelezés mikor mindenből amit nem szeretek sportot csinálva elvégzek, akkor az egy hiányfelszámoló rendszer lehetne. Gyorsan készítettem is egy képet, hogyan szuperál a katana cserés gép új beállításokkal, ha minden igaz akkor több időt kell rászánni mint a német tervezői gépre, mert ott minden egyből penge, itt meg mindenért küzdeni, olvasni meg átállítani kell, de megéri. Így kiderült hogy 40 Giga felett van a rendszermemória és nem is tudtam róla... XD 2026-ban kicsit átszervezem az időfelhasználásomat, ki tudja milyen tartalékok vannak még a rendszerben.