19568
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Ha már ünnepi hangulat közelít és az autómánia is kapcsolódik: egy jó kis szám ilyen autó meeting-ekre meg talán kedvicsálónak az élethez :)
~~ Fall With Me ~~ :)
. . . . . . . . . . . . . . . .
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.12.12. 18:18:28 -
És ami még a végtelenségig fejleszthető az a táblák és a japán játékszimulátor színes és villogó autópálya hangulat fejlesztése: és tessék, senki ne mondja hogy abbahagytuk a játékot mert kész :D Hát nekem elég bonyolult ráhangolódnom mert olyan brutálnagy érdeklődési köröm van, de minden PC gépet meg minden segédprogramot újraindítottam, mert ugye a játék készítés nem elavul hanem max nem halad. Nincs új játékfejlesztés meg régi játékfejlesztés, csak nem befejezett projektek léteznek... XD A sebességérzet legjobb átadója a fénykapuk, és bár mindenki karatésnek néz azért tényleg én is japánmániásként másképp bánok a kardokkal, na meg a japán kajákkal. Vizsgán kívül is minden eredeti, ideje bizonyítani hogy mi rizszabáló Jackie Chan mániásak nem poénból toljuk a fekvőtámaszt tesire :D
-
Pályakonvertálás nem egy egyszerű feladat, de ha ráadásul duplázva van a hossz is és nincs szerkeszthető, modellezhető formátum: megmondták hogy nem fog menni. És miért sikerült mégis? Gondoltam ha már itt autómodolás meg karácsonyi készülődés ezt a részt kicsit kibeszélem :D
Van egy álom ami nem elérhető, viszont van egy pálya ami nem hosszú. Ha a játékprogramozó Krom is meg Adamraga is azt mondta nem fog menni: első dolgom volt elkezdeni. Hogy áll neki valaki aki megvalósítaná és minimálisan tud arról mik a korlátok? Hát felméri melyik akadály az ami vékonyka. És mi volt a megoldás? A méretproblémára vagyis hogy túl nagy Kilométerszám a rombuszban való elhelyezés volt a jó megoldás, a tükrözhetőség és a poligon blokkolás és kifagyásra a dimenzió-potméterrel játszottam, de szó szerint, vagyis kifagy ha nagyobb, kifagy ha kisebb, de a közepes vagyis a két dimenzió közt stabilan fut: akkor nyertem :D És igen, a dimenzió és méretarány realisztikus nálunk, NFS-ben bolhaautók mentek a kifutópályán és lötyögött a sávokban a sportkocsi, nem mintha tartották volna amcsi barátaink a sávot, ugye forgalom nemigen volt, na itt aztán minden gigantikus csúcsforgalom számban sávot tart ám, és így sikerült a lehetetlen ^^
°-° Másik ilyen kulcsmegoldás: nincs japán forgalom mert nem működik mondá minden fejes szaki. Mondom mennie kell, a DeepExploration sima szerkesztővel megoldottam a 40 Kilóméteres pálya beolvasását és fut, ezt is megoldom már. A megoldás a programszerkezet olvasási logikájának kikódolása volt. Ugye van a grafikus felület és mögötte programozási egyszerüsített sorok futnak, tehát vizuálisan bizony bemérhető a kifagyás és a hiba oka. Ugye segítséget olyan dologban amiben senki nem hisz nem nagyon kaphattam, így szó szerint papíron elkezdtem felírni milyen ütközési problémák lehetnek "a programnak", és arra jutottam hogy a sávok egymás felett futása, vagyis mikor a japán autópálya felül-alul kanyargós kereszteződései futnak el egymás felett akkor kiakad a matek mert a forgalomautók betermelése és mozgatása folyamatos bár, de a beadagolás sorrendjén kifagyasztja a németek játéka, mert nem tudja melyik pontot válassza és döntésképtelen helyzetben "balesetezik" a program. És elsőre tényleg: elkezdett működni a hatalmas forgalmi japános hálózat.
~ Második megoldandó kérdés volt a kifagyás és folyamatos 1-2 órán át tartó játékidő elérése, vagyis a gyári minőség. Na ez már összetettebb volt, előzőnél is. Azt vettem alapul hogy a hálózatos japán forgalom a 4-6-8 sávra széttagozódás miatt instabil. Tehát akkor a bekötési Y formák és az egymás felett elfutó közlekedési forgalom-termelés kettő együtt fagyaszt és kidob a játékból Skyrim-esen, és elkezdtem ezeket az Y formákat szó szerint formailag kidolgozni, és a következő lett a nyertes, vagyis a gyári minőség, kifagyásmentes: az ipszilon végpontjai és a bezárt szögek akkor kezdtek el stabilan működni amikor a bekötésnél az Y után I volt beépítve és az hosszabban kitartás után újra osztható volt Y-okra de X az szóba sem jöhet mert az kiütéses fagyás. Tehát az X-et úgy oldottam meg hogy az egymás felett átmenő forgalomirányító vonal az nem érhetett egymáshoz - stimmelt, majd a pontok amire felgenerálna a forgalom vonalát azok nem lehettek ritmusban, nem lehetett egyenlő hosszú szára, és bingó: kifagyásmentes :D
És miért írtam ezt le? Hát napi szinten oldok meg sorozatban olyan dolgokat amikben senki nem hitt és neki sem állt, és ha már karácsony és WR2-es jótanács: mindenképp a teljes képet próbáljátok megérteni, vagyis nem létezik probléma csak összesített egymásra ható "képletek", így a nehéz munka és a megoldhatatlan dolog simán átívelhető. Egy DeepEx-el is akár? Bizony azzal is. Már csak azt a mellékút összezárást kellene megoldani, de ezt már profikra bízná. Bevallom sosem láttam és nem is hallottam senkit aki, de keressen meg aki esetleg bármihezis értene Magyarországon, és én pont nem hallottam még róla... :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.12.08. 21:35:30 -
~Volt már idén szuper bonyolult, de ez az anime figura festés és végleges formakidolgozás megint emelt picit, és ha új és apró kis munkalámpa: most nagyon jól jött. Ugye 3 különböző színárnyalatot tud, így minden eszköznél és technikánál a legjobb fényerőt és színt állítottam be és ami nagyon nehéz volt az a festékek csillogása kontúr tisztításnál, vagyis a festés az egész gyors, nagyító nélkül, a felület véglegesítés és csiszolás is penge vele, néha kellett oda is nagyítós, de ami a legnehezebb volt az az utólagos festék körvonal kontúrozás. És miért? Nem szabad csillognia a felületnek mert elveszik a formaérzékelés :D Ha minden igaz főiskolai kupa szintű lesz belőle, vagyis a logó rajta tartalmazza majd az egyetemet. Hát ha már minimálisan lennebb került a szám akkor ki kellett tölteni valamivel a helyet. Így lesz "Házkupa" az egyik csatárnak, mert a fogó az bizony én vagyok... XD
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.11.27. 07:40:53 -
És ha már giga autópálya Mod egy amit sajnos a gyártó nem készített el japánosra: amennyiben ezt az 1 Kilométeres szakaszt hozzáteszi az egész giga autópálya folyamatosan nem körbe-körbe, hanem dupla 8-as alakban végteleníthető lett volna, hiszen az oda vissza út különbözik és a kér verzió szintekben is más síkon megy, tehát egy kör egyikben, egyik kör a másikban és az összkilóméter bizony überelte volna a Wangan Midnight pályákat. És miért nem készítettük el? Nem volt szerkeszthető alap-térkép vagyis ha nem sikerül nekem a gigahosszú v1-et tükröznöm és illesztenem még ilyen nagy sem lehetett volna.
~ és miért fontos ez? Hát azért mert ha játékgyártás és Need for Speed csodacsapat: olyan hatalmas lehetőségek vannak a kezükben hogy csuda. A Syneic-es fiúk és a japán meg ausztráliai forgalom ugyanez a téma. És miért pont én valósítottam meg? Úgy tűnik a rajz szakos diploma kötelez, és a kifagyás mentes futás meg a Műegyetemi felvételimnek szolt, ugye nem adtam be, mert Pithon tanár-nő elbaszta az átlagomat fenyegetés és előzetes beharangozás után. Vigyázni kell az ilyen sötét ruhás, beszólogatós nagyarc tanárokkal, mert ha nők is: akkor sok ...aszságot képesek a semmiért ledarálni érettségi előtt. Úgysem maradtam technikumban, így fölöslegesen pattogott a banya a semmire.. :D
. . .
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.11.24. 22:27:03 -
~ Megoldottam ezt a munkalámpa témát, és úgy tűnik ez a verzió nagyító nélkül volt a jó választás. És miért? Mert nulla nagyítóval fotózni is lehet majd és a saját kis nagyítóm passzol rá így dolgozni is lehet vele :D És mi az újdonság? Hát a 3 színhőmérséklet amit tud ez a basic mindháromnak van jelentősége a különböző munkafolyamatoknál, és a kör alakú ledgyűrű lehetővé teszi hogy a festés tökéletességét meg a csillogás minőségét is ellenőrizhessük amennyiben fényesíteni vagy polírozni kell a pengét, a festést vagy épp amit. Köszi is Szabinak a beszólást: a munkalámpám asztalos és gigaméretű munkákhoz reflektor, ez a kis modellezős meg már minden másra is jó.
És az idei karácsonyit igyekszem másképp csinálni, ugye én építészettől a rollerfejlesztésig mindenben próbálok újat letenni, nem csak a japán autópálya forgalom meg a WR2 van ám étlapon hanem az egész ami csak műszaki és iparművészeti cucc. Úgy zárok minden évet hogy az összes munka és újítás is sorban mind tökéletesítve be van fejezve. Ilyen amikor a PC-gamer fejlesztői kocka világ kapcsolódik a reál élettel, minden ugyanúgy ki van dolgozva mint WR-ben, és jöhet putyukájéknál a télünnep sok szeretettel... XD
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.11.11. 03:51:32 -
~ Közben fejlesztettem a modellautó festésre is, ez az Mercedes restaurálás annyiban volt nehezebb a többinél hogy a lámpái teljesen lekoptak és úgy kellett helyretenni hogy hasonlítson az eredetihez és szimmetrikus is legyen. Ez a nagyítós forrasztóállvány nagyon jó ilyenre is mert dupla ledsoros lámpás és duplanagyítós, egy ami kell majd ezekhez a nagyon aprólékos formai festésekhez és az egy normális munkalámpa. A másik olyan erős fényű hogy kisüti a szememet... XD
... Van még pár fejlesztésem, többnyire minden úgy járt mint a japán autópálya, hogy többet nézek ki a dolgokból mint a gyár és amint a kép is mutatja működnek is a gyakorlatban. Másik ilyen az elektromos roller teherhordó utánfutó, ködlámpás reflektorkiegészítés éjszakai rally-világítás, valóban jól megy az erdőbe és konyhai meg építészeti teljes körű ami csak belefér, de a modellfestés mindennek az alapja mert a legolcsóbb HW kocsikhoz jutni meg lepukkant Matchboxokhoz, és minimális anyagból tényleg ügyessé tesz. Ajánlom mindenkinek aki teheti próbálja ki, mosható a festék és terelhető felvitel után fogpiszkálóval így a végeredmény garantáltan tökéletes lesz :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.10.29. 01:12:47 -
A valódi pályaépítés meg építkezés után tényleg visszatér az autópálya meg a 8 sávos japán forgalom fejlesztés, még szerencse hogy működőképesen és tökéletesen futó állapotban hagytam "félbe" ,így csak az autópálya kinézetét és reális részleteket kell majd helyretenni. Bocs a kimaradt idő miatt, csak a fejlesztőgép meg a házi számítógép közötti ingázást nem oldottam meg még, ha 2 gép 2 monitorral rendszert be tudom állítani a szobámban akkor máris újra aktivizálható a gigahosszú japán autópálya Mod építés megint.
Készítettem is pár nosztalgia képet, és ami különbség: minden olyan pálya vagy közlekedésfejlesztés amit te tettél hozzá a játékhoz: megfiatalítja azt, így csak 2 éves a játék :D Lehet amúgy mindennel így van, kétszer ugyanaz a gulyásleves nem kerülhet az asztalra, így minden egy kicsit új és fejleszthető vagyis örökzöld maradhat. Persze azért egy több tonnás monstrum megépítése nem 3D-ben is szorakoztató tud lenni, egy valódi Hobbit lak a reális világban ugyanúgy "pályaépítés", de minden egyes szerpentinért én felelek... XD
-
Valami német import lámpa: a fénye jó, modellezni jó, de kinézetre nem adtak... :D -
áhhá, rá nem jöttem volna hogy az lámpa :D -
Anime figurák megvilágítását le kellett szabályoznom piros színnel, mert 100W-os a fényereje annak a qrva ledes izzónak és megvakít XD Az a modellezős munkalámpám, és az Aldi-s ropi minden irányban más színt ad ki, így ha forgatod akkor a modelleknek a fénye nem vakít és a színnel le lehet kapcsolni hangulatvilágításig. Lehet megcsinálom véglegesre, egy körfüggönnyé kellene átalakítani, bár a ropi felirat akkor is megmarad ~ de ugye modellfotózásnál az nincsen rajta... :D
-
a ropis zsacsiba mi van ? :DD -
Vicces azért: bagóért árulnak eredeti méretű, japán, alu driftrendszámokat. Ez egy új korszak is lehetne, van ugyanis elektromos Toyota AE86 meg Mazda FC3-S mini-izomgép is eladó. Amikor a tuningolás meg driftelés már 8-10 sima elektromos roller árától átélhető. Na ez valami 2025 újdonságaiból... :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.09.25. 22:06:11 -
Sikerült találni olyan nem gyári pályát ahol az alagút visszhang megoldott, vagyis a gyártó embere készíthette a modot :) Nagy szerencse azért ez a lebukás, mert így mi is kiszedhetjük majd talán a módszert ~ így minden más Japán autópálya-hálózaton is aktív lesz XD
Már most megérte átnézni az európai forgalmas Ausztráliát!!
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.06.02. 13:15:05 -
Kicsit elcsúsztattuk az idei karácsonyozást, de meglepetésemre kint voltak még a karácsonyi reklámok városszerte. Hát ez van: valakiknek egész évben karácsony van, és ilyenkor tavasszal sokkal érdekesebb :D Köszi a Trueno-t! ilyenem tényleg nem volt még. Az a felni tényleg ügyes lett ilyen piciben ^-^
-
Van két elmaradása Németországnak és a német PC játék gyártásnak: egyik Japán amiben semmi forgalom nem volt, másik Ausztrália amiben meg európai forgalom volt ~ nem túl életszerűen, hiszen mindkettő jobbkormányos ország. Ha már játékadaptációk és a Wangan Midnight Tokyo stílusú fullforgalmas autópálya-mod meg az Initial D drift-modok miatt kifejlesztettem a közlekedést japán miatt: akkor illik javítani a Synetic gyári hibákat, és kapjanak rendes angol forgalmat, mert Japánban elvileg az angol kereskedők előtt már angol forgalom volt... :D Megjegyzem Magyarországon is ugyanúgy, így kérészéletű birodalmak nagyképűségén túl 2025-ben helyére kerül Ausztrália és megszületik Japán, ha már Synetic eredeti pályák: ennyit megérdemel Németország, ne hagyjuk trehány módon, félkészen a luxemburgi játékgyártókat :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.05.12. 00:53:02 -
TomAss75 #19551 Boldog Karácsonyt, és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! -
✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧
♡⃕ Boldog Karácsonyt mindenkinek! És az idei karácsonyi WR2 csomag bizony tényleg hasonló mint a Skyrim + Oblivion fejlesztés, hogy a sok MOD meg verzió miatt a fejlesztői gépen maradt a végleges, így a legfejlettebb verziót bizony csak késve tudom feltölteni. A kép alapján is látszik talán, hogy ez más léptékű pályarendszer lesz, vagyis már van. És szerencsére Kálmán talált hozzá JR500-as Shinkansen gyorsvonatot is, Norbi meg oszlopoknál segített. Az autómánia itt már pályaépítési mániába csapott át, de minden megvan :D Bocs, ilyen még nem volt, de a fejlesztői Gamer gépem meg az internetező gép között még nem teremtettem kapcsolatot, aki esetleg szenteste szeretett volna játszani vele először annak várnia kell XD Boldog ünnepeket ^-^
-
A régebbi játékok modolása és plusz térképek berakása terén az Oblivion játék átültetése valami gigantikus munkamennyiség, meg területre is nagyobb lesz, mint a Skyrim térkép. De ami érdekessége, hogy új fejlesztéseket is tett bele a gyár, a munka nagy részét viszont rajongók rakták össze. Ez ami érdekes a régi meg az új kifejezésnél, hogy ha a gyár is besegít és a hozzánk hasonlóak is összefognak, akkor előzhető a legújabbnál újabb is. Így vagyunk mi még mindig elsők a japán 6-8 sávos autópálya fejlesztésünkkel, mert újabb bár van, de még nem érték el azt amit mi már tudunk. Szóval Skyblivion adaptáció, és ha minden igaz 2025-re publikus lesz. 14 év munka után még jobban is állok a Wangan Midnight moddal :D Mi is kiadjuk idén, már minden megvan ami fejlesztés kérdése volt hogy megvalósulhasson az álom. Ideje új téma után nézni ^-^
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2024.12.16. 02:51:02 -
A régebbi játékok szépítése és fejlesztése nagy divat, párat be is teszek karácsony körülre: meddig jutottak a Richard Burns Rally szimulátorosok, az Erdell Scrolls Skyblivion - Oblivion game Skyrim-be adaptálással is még mindig folyik a gigatérkép átültetése, van még az Assetto Corsa Wangan Midnight giga projekt, forgalmat is kitaláltak hozzá bár átjárható a szellemvasút de már közelítik a WR2-őt szóval nem vagyunk egyedül :D
Első az RBR szimulátoros Full-HD és szuperrészletes textúrákkal stb, ki gondolná hogy ez egy 20 éves játék... XD
>>>
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2024.12.15. 16:15:49 -
Kálmánnak sikerült a padlószintet is módosítania a 3DS formátumhoz , DeepEx-ben valamiért nem reagál az adatok módosítására az stKit2, de mindenképp működik, csak akkor nem cserélgethetőek a vonatok ha a padlószintek nem egyeznek. Ennyire befejezés közelébe még nem tartottunk... :)
-
Van egy kis gond a játék saját editorprogrammal és a japán szuper expressz beolvasásánál, de már rajta vagyunk. Az is lehet a mérete miatt a szokásos LVO file-típust nem engedi be, de már benn van a játékban, már csak szépíteni kell és kész a Shinkansen JR 500-as mod a pályaépítéshez :)
-
Elkezdtem a végleges tesztelést, mindent ami balesetet okozhat helyre kell tenni az autópályákon. Tömött autósorok között villámgyors sávváltások és előzések , itt aztán kell érezni a mozgást meg belső nézetből aztán végképp centiken múlik minden :) A sebesség-tesztelés után még a japán JR 500-ast kell betennem valahová, nem a 350 Km/órával száguldozókat cserélem le, hanem látható helyre teszem majd be,ugyanúgy mint az út felett elcammogó giganagy repülőgépet is, csak ilyen térbeli, jól látható bemutató. Mienk lesz a legszebb és a legösszetettebb japán autópálya éjszakai Wangan Midnight mod ^o^.
-
Egy érdekesség 2024-re: kiadták azt a Honda Civic Si-t ~ Hot Wheels Imports kiadásban idén, amit még Kálmánnal áttettünk Need for Speed-ből, de nem csak a kialakított forma hanem még a felni szín is egyezik :) Annyi csak a különbség, hogy nálam meg felső lakkréteg pirosan csillogó, az alapszín arany és a Brembo fékek is pirosak, ők meg arany felnit piros csíkkal nem tudnak kiadni, vagyis a kettőt nem tudják kombinálni. Összességében tényleg egyezik a WR2-essel :D Várom mik lesznek még, ezt megvettem gyorsan azért XD
-
Ez jó hír! Ha működik még a weboldal az akkor kiemelkedő. Írtam Norbinak a mostaniról is, azt mondta még anno hogy neki minden jó, itt nem fog leszedni senki semmit a feltöltéseidből. Mi már játékrelikvia oldal vagyunk :D -
Korábban csináltam egy ilyen egyszerű weblapot ahová feltöltöttem pár dolgot. Sok idő után csodák csodájára még nem omlott össze és eszembejutott a jelszava is az oldalnak, így tudom szerkeszteni.
Akit érdekel kapacitásomtól függően folyamatosan frissítem majd és ITT eléri.
Ha valakinek nem tetszik,hogy itt is megtalálhatóak a dolgai szívesen leszedem őket. Keressen bátran vagy itt sg-n vagy a weblapon megadott emailen! -
Ami újdonság a témában, hogy egyrészt részletes a modell, de nem nagy méretre sem. Az elektromos nagyfeszültségű áramszedő környékén lehetne még kicsinyíteni, az sosem látszana a mi játékunkban, mert felettünk száguldoznak 350-el a vonatok. Na ez tényleg érdekes újítás. Köszi Kálmánnak és Norbinak is! Végre valami nagyobb szintugrás WR2-ben :)
-
Még egy kép róla. Ez már nem régi idők. Ilyen penge modellek régebben nem voltak, pedig egy idős a játékkal a JR 500-as :)
-
Közben a régi nagyok megint aktívak ám, köszönet is érte hogy Kálmán is meg Norbi is újra alkot! A japán gyorsvasút is megvan végre, nem a 16 kocsis mert az már végtelen hosszú lenne. Szóval nem állt meg az élet a magyar moddereknél, sőt ha minden igaz nálunk vannak új képek és modok is. Éljen a fejlődés és az Evangelion type JR500 szupervonat WR2-ben:)
-
Ha már régi fényképeket keresgélünk linkelek kettőt a kedvenceim közül :D Mindkettő egy Norbee mod.
-
~ Na ilyen élesben a japán autópálya vezetési élmény, veszélyes ám meg tilos is hivatalosan. De játékban persze koncentráció meg haladó autók közötti cikázás inkább csak ügyességről szól. A japánoknál pici kanyarok meg folyamatosan kígyózó, leágazó bedöntött útvonalak hálózata van, majd lehet gyakorolni. Eddig ilyen WR2-ben nem volt, nekem is szoknom kell a csúcsforgalomban, max-sebességen, japán belső nézetes, sávváltásos éjszakai száguldást. Nálunk a legkeményebb ahogy néztem, Assetto Corsa-ban a forgalom szellemszerűen átjárható 2024-ben, szóval World Racing 2 - PC modok még mindig előnyben... :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2024.05.10. 00:37:25 -
A Facebook World Racing 2 oldalhoz van elérésed esetleg? Rágtam a fülét Norbinak és hülyén jött ki, hogy mindenben nekem "adtatok igazat" a végén :) Ha valaki 14 év után még úgy jön fel, hogy kék Dácsiázik és polkákról meg nagy időkről ír regényeket: az nekem ad igazat, így vitán felül áll minden együttállás a témában. Gondoltam szólok a Solymáriaknak is, ez is csak egy autós játék, de így könnyen igazolhatom, hogy mi Norbival tényleg autók miatt voltunk boldogok... -
Ide tettem fel a TXpro teames linkarmadám:
TXpro Team modok kizárólag személyes használatra
Régebbi Mario13, Pischti illetve adamraga modokat is igyekszem kategorizálni. Sajnos 10 évvel ezelőtt nem voltak ezek általam ilyen szépen kategorizálva...
A modokhoz nem nyúltam teljesen friss ropogós mindd az eredeti readme fájlokkal.
Észleltem hogy pár régebbi telepítő pl: Maserati Quattroporte nem működik. Egy módszerrel ki tudod őket csomagolni (extract.me).
Utoljára szerkesztette: sacko98, 2024.05.07. 16:20:32 -
Bocs ha rákérdezek, de nagy volt a lelkesedés a lengyel TomWin munkássága iránt. Hol vannak a feltöltések? ÉS mi van a Dácsiásokkal? Látom Facebookon kicseréltétek 12 év után a hupikék dácsiát magyar topikban ~ ugyanarra. Köszi azért!!! Norbi nem hitte el, hogy erre jut egyeseknek energiája: és tessék. Bizonyítottátok... :D
Mért nem Lada a magyar oldal ikonja? Tán csak nem támogatott valakit a dácsiagyár.... ?
-
Már csak egy téma maradt kidolgozásra: a gyorsvasút JR 500 sorozat és a pályaépítés. Egyenesen mennek majd de amúgy is az egyenesekben érik el a 300 Km/órás vagy afölötti sebességet. Szóval ilyenek kellenének, mint: felsővezeték szikrázás effekt, gyorsvasút póznák és Shinkansen replika. Vicce, mert lehetne egy új játék is lassan annyi új dolog van... :D
-
Készül a nagy autópálya kitáblázás, ha minden igaz Skyrime pályaszerkesztő stílusban lehet majd összerakni az épp aktuális egyedi táblákat és tartószerkezeteket. Vagyis minden részlet külön arányaiban és összetételében is alakítható. Köszi Norbinak a hiteles Wangan C1 felszerelést! Ennyire közel még nem voltunk Japánhoz... :D
-
Boldog húsvétot mindenkinek! Kicsit késve bár, de azért még aktuális a meghívó. A plakátot is ő terezte és a 3D VW Rabbit tuningot is Norbee ™ készítette, azt meg már nem reklámozhatom hogy az modellautó börzét is ő szervezi... XD Vicces azért, két másodperc alatt életre kelthető bármi ha van valakinek egy kreatív ötlete ami összefogja a rendszert ^^
@Sacko98: Grat a gyűjtéshez! Letöltést adjál majd a népnek, talán vissza is jut így Németországba belőle ha már törölték az életművét.
-
Elkezdtem összefésülni a TXpro verdákat mivel 3 merevlemezemről szedtem össze és 1-2 autó duplikálva is szerepel. Mindezek mellé a végnapokban leszedtem még valami orosz fórumról egy szummázott TXpro mappát. Jelenleg 344 járműnél járok de valószínűleg lesz még egy pár a régi mappáimban :P
-
Hihetetlen gazdag az autópályák és az utak felszerelése japánban, szinte minden előfordul: színekben, formákban, bármit lehet Senba Masaki szerint, és ez még tájegységenként is engedélyeztethető bármilyen kombinációban. Ami bonyolultabb lesz az alagutak felszerelése, igyekszem majd valami egyszerűbbet nézni. A középső, hosszú osztott alagútnál esetleg lehet vészkijárat is. Na ez tényleg új téma, lehet megint konzultálnom kell a japánokkal nehogy elhibázzunk valamit :D
-
Ami a japánosan, szűk helyen kanyargó autópálya körül nehézség volt az mind meg lett oldva. Tényleg jó ez a nagy sebességgel sodrós hullámvasút, nincs hasonló és nem ilyen hosszú. Készítek is gyorsan részeredmény hirdetést mi az ami már elkészült a Krom játékprogramozó által átküldött alapanyagból.
1 - Pálya duplázás és illesztés, ez bitang nehéz volt mert túlléptem a pályahosszúság limitet, úgy illesztettem a két Need for Speed pályarészt egymáshoz mintha egy 30 Kilométeres szakasz lenne és a két oldala eltér meg 2x6 sávos emiatt mindig más úton mehetünk
2 - Második legnehezebb volt a forgalom japán Wangan Midnight játék stílusban, itt feltoltam szintet 80 autó / képi megjelenítésig ami a 180km/h magas átlagsebesség miatt és a beröltés-frissítés miatt sokszoros
3 - Fák és erdős textúrák helyreállítása, minden fejjel lefele állt, ez is rendben
4 - Need for Speed stílusú éjszakai fényekben világító alagutak és fények rendben
5 - Forgalom fonadékok kifagyásmentes pályaszerkezet fejlesztése, ez összetetten hangzik, de ez a lelke. Bármilyen sok is az autó és a sávváltás: nem fagy le már a játék. 100% problémamentes száguldásélmény :)
6 - Shinkansen gyorsvasút 300 Km/órával száguldoznak és helyközi kisvasutak kígyóznak az autópálya mellett mint az eredetiben
7 - hatalmas távközlési torony ami a pálya minden részéről jól látható, de nem tűnik el. Nincs betöltésitávolség, mindig ott figyel és világít. Ilyen apróságok miatt tudunk mi többet mint az előzőek :D
8 - Éjszakai kivilágított repülő ablakok ,és felszállópálya az autópálya felett Airbus-al ami épp átcammog.Mindennek saját hangot kellett kikeverni és készíteni mint az igazi játékokban is, szóval hangszerkesztés az jól jön ilyenkor
9 - Wangan C1 Tokyo autópálya stílusú fizetőkapuk, ez tényleg hangulatos, 4 ilyen hosszú kapu van 2-2 irányonként, itt nagyon nehéz az átszáguldás forgalomban és nagy végsebességgel, sokat dobott a játékélményen
10 - és amin "elakadtunk" és még hátra van az igazi Tokyo Expressway hangulathoz, az autópálya japán kitáblázás és útirány jelek meg az alagutak belső vészhívó telefonjai. Ide már modellező segítséget kértem mert fényképről kell majd korhű berendezéseket gyártani, de ha ez az apró részlet is kész: jövet a végleges kiadás.
Kérem sürgessetek majd, mert felvettem a kapcsolatot a többiekkel és kaptam is ígéretet a japán autópálya "felszerelésre", de ezen a kis dolgon már nehéz átbillenni és meglenne a 100% ~ ha még ez is meglenne. :D Az utolsó apróság a legnehezebb...
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2024.03.14. 01:55:02

✧ ✧ ✧

A régebbi játékok modolása és plusz térképek berakása terén az Oblivion játék átültetése valami gigantikus munkamennyiség, meg területre is nagyobb lesz, mint a Skyrim térkép. De ami érdekessége, hogy új fejlesztéseket is tett bele a gyár, a munka nagy részét viszont rajongók rakták össze. Ez ami érdekes a régi meg az új kifejezésnél, hogy ha a gyár is besegít és a hozzánk hasonlóak is összefognak, akkor előzhető a legújabbnál újabb is. Így vagyunk mi még mindig elsők a japán 6-8 sávos autópálya fejlesztésünkkel, mert újabb bár van, de még nem érték el azt amit mi már tudunk. Szóval Skyblivion adaptáció, és ha minden igaz 2025-re publikus lesz. 14 év munka után még jobban is állok a Wangan Midnight moddal :D Mi is kiadjuk idén, már minden megvan ami fejlesztés kérdése volt hogy megvalósulhasson az álom. Ideje új téma után nézni ^-^