World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Bár csak jövőre, vagyis 2026 karácsonyára ígértem Norbinak a LAN-parti kompatibilis kész állapotot a japán autópálya projektre, de nagyon úgy tűnik idén már elérem a max szintet annyira ráálltam a témára :) És ami érdekessége a mi játékunknak hogy a Need for Speed eredetihez képest itt az alacsony forgalom az ottani csúcsforgalom 10-szerese, és a csúcsforgalmi autómennyiség meg már értelmezhetetlen amcsi játék szempontból és nem is a fordított irány miatt hanem a kocsik tömött sorokban mennek mint valami féklámpa füzér és nem fagy ki a játék.

És miket találtam eddig? Volt 26 útszéli tárgy ami nem volt a helyén, belógó lámpaoszlopok meg hasonlók, aztán 3 textúrahibát tettem helyre, volt még forgalom kifagyasztó rész, azt is átállítottam, vannak még olyan textúrák amiknek nincs fizikai tartóerejük, ezt nem sikerült kideríteni mi lehet, a szerkesztő programban ugyanis a v1 és a v2 folytatás mindenben egyezik de a játékban ugyanaz a lista különbözik, gyártó szerkeztőprogramos hibagenerálás lehet, de mint a kép is mutatja nem mindenhol lehet hajtani, néha a 40-50 körüli tempó is ideálisnak mondható úgy bedugul a forgalom ~ de nem fagy ki a japán cucc így élvezhető :D Ja és ami újdonság: így hogy a forgalom teljesen kivehető belőle: így is tele van a pálya. Ugyanis a tonna gyorsvasút akkor is üzemel, a légijárművek is mennek, a hidakon átmenő kamionforgalom ugye aktív marad meg még sok apróság, így a multizás is más lesz, a lanpartizáshoz még nem próbáltam szervert csinálni, de a következő már az lesz. Milyen fura, egy ilyen bemutató játék-találkozó lehetősége is turbófokozatba kapcsolta az elkészülést, reméljük kapcsolhatóak a gépek egymáshoz, az vicces volna megnézni mit tudunk teljes csúcsforgalomban felmutatni XD

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.12.26. 03:13:36