World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    És ha már giga autópálya Mod egy amit sajnos a gyártó nem készített el japánosra: amennyiben ezt az 1 Kilométeres szakaszt hozzáteszi az egész giga autópálya folyamatosan nem körbe-körbe, hanem dupla 8-as alakban végteleníthető lett volna, hiszen az oda vissza út különbözik és a kér verzió szintekben is más síkon megy, tehát egy kör egyikben, egyik kör a másikban és az összkilóméter bizony überelte volna a Wangan Midnight pályákat. És miért nem készítettük el? Nem volt szerkeszthető alap-térkép vagyis ha nem sikerül nekem a gigahosszú v1-et tükröznöm és illesztenem még ilyen nagy sem lehetett volna.
    ~ és miért fontos ez? Hát azért mert ha játékgyártás és Need for Speed csodacsapat: olyan hatalmas lehetőségek vannak a kezükben hogy csuda. A Syneic-es fiúk és a japán meg ausztráliai forgalom ugyanez a téma. És miért pont én valósítottam meg? Úgy tűnik a rajz szakos diploma kötelez, és a kifagyás mentes futás meg a Műegyetemi felvételimnek szolt, ugye nem adtam be, mert Pithon tanár-nő elbaszta az átlagomat fenyegetés és előzetes beharangozás után. Vigyázni kell az ilyen sötét ruhás, beszólogatós nagyarc tanárokkal, mert ha nők is: akkor sok ...aszságot képesek a semmiért ledarálni érettségi előtt. Úgysem maradtam technikumban, így fölöslegesen pattogott a banya a semmire.. :D
    . . .

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2025.11.24. 22:27:03