World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    A valódi pályaépítés meg építkezés után tényleg visszatér az autópálya meg a 8 sávos japán forgalom fejlesztés, még szerencse hogy működőképesen és tökéletesen futó állapotban hagytam "félbe" ,így csak az autópálya kinézetét és reális részleteket kell majd helyretenni. Bocs a kimaradt idő miatt, csak a fejlesztőgép meg a házi számítógép közötti ingázást nem oldottam meg még, ha 2 gép 2 monitorral rendszert be tudom állítani a szobámban akkor máris újra aktivizálható a gigahosszú japán autópálya Mod építés megint.

Készítettem is pár nosztalgia képet, és ami különbség: minden olyan pálya vagy közlekedésfejlesztés amit te tettél hozzá a játékhoz: megfiatalítja azt, így csak 2 éves a játék :D Lehet amúgy mindennel így van, kétszer ugyanaz a gulyásleves nem kerülhet az asztalra, így minden egy kicsit új és fejleszthető vagyis örökzöld maradhat. Persze azért egy több tonnás monstrum megépítése nem 3D-ben is szorakoztató tud lenni, egy valódi Hobbit lak a reális világban ugyanúgy "pályaépítés", de minden egyes szerpentinért én felelek... XD