World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Sikerült az első teljes forgalommal terhelt nehezített "kör", minden kifagyási pontot helyretettem, átmátrixoztam a sávokat. Hihetetlen vazz :D
~ És majdnem 10 perc csak az odaút, és egy verzió a sávválasztási lehetőségekből, vagyis akár 40 perc is lehet ha minden útvonalat érinteni akarok "versenyutvonallal". Nem tudtam baleset nélkül megúszni, 3 balesetem is volt. Ez nagyon kemény így, kifagyásmentesség után derült ki hogy a szembeforgalom bár gyérebb de azok 180 al jönnek szembe plusz az én 160-as tempóm az előzgetések miatt így kiszámíthatatlan mi lesz. Azt kell mondanom megérte szívni vele, épp 2 óra negyven van éjjel de elmondhatom hogy az összes filmes Shuto Kousoku Trial filmsorozat, a Wangan Midnight moziverziók és úgy általában a nagyvárosi előzgetés és száguldás élményt tényleg visszaadja. Az év utolsó napjára bár de ez valóban valami más mint eddig volt, sok japán, sok forgalmi sáv, tele buszokkal, kamionokkal, sportverdák repesztenek 180-al szembe stb. Még egy utolsó szintemelés a konkurenciának, az Assetto Corsa-s fióknak kell még vagy 10 év hogy beérjék amit én 10 éve a touge forgalommal műveltem, aztán jöhet ez... :D Igyekszem becsomagolni, estig biztosan sikerül és a textúrákat is helyretenni picit, bár ez beta és tesztpálya, de azért legyen élvezhető 380-as tempónál is. Boldog új évet urak :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.31. 02:50:16