19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Enyém még régebbi Canyon néven futott, volt optikai egerem is ezen a néven. Most Esperaza márkanéven van, sokkal jobb mint a basic Logitech kormányok voltak, hibamentes amióta megvan. Ami érdekessége hogy a közepén van egy fordulatszám kijelző: a gázpedál benyomásától függően egy ledsor világít a dudagomb körül. Ötletnbek jó, én 12 ezerért vettem, most 15 ezer körül van, érdemes beruházni rá.

• TomAss75
    Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket Kívánok én is mindenkinek!
    Nagyon jól néz ki az autópálya, kíváncsian várom. Teszel rá valahová javító pontot (esetleg többet is)?
    Nekem a törésmodellem igen érzékenyre van állítva (nekem ez tetszik) de így igen sokszor van szükségem javításra.
  • Clamp
    Találtam egy jót: át lehet alakítani optikai egérrel. És akkor automatikusan felismeri. Amúgy XP is felismeri a kormányokat automatikusan csak a finombeállításokhoz kell általában illesztőprogram. Tegyél egy próbát a weboldalon amit a kormányon feltüntettek. Majesty.com vagy mit ír

Optikai egérből kormány, legjobb mert vezeték nélküli és automatikusan telepíti magát :)
  • Clamp
    Üdv! Minden kormánynak van illesztőprogramja, és abból kellene az XP-s verzió. Adtak mellé telepítő CD-t is?
  • salsafun
    Hello!
    Kaptam ajándékba egy kormányt pedállal gameportos csatlakozóval.

Nem tudod hogy tudnék vele játszani Win xp-n ?
    Hol tudok illesztőprogramot keresni hozzá mert azt ugyanis nem kaptam hozzá?
  • Clamp
    ~ Sikerült végigjutnom a teljes hosszúságán a japán autópálya forgalommal és eddig hibamentes ^-^ És nem fagyott ki egyszer sem csúcsforgalom generálással sem, vagyis penge lett. Karácsonyi maratoni Wangan Midnight pályamod, Ha holnap is jut idő rá akkor még a héten lesz nyilvános letöltés is a giga pályamodhoz.

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.24. 20:22:19
  • Clamp
    Boldog Karácsonyt mindenkinek, és ha ígéret: úgy jó ha be van hajtva. Vagyis tartva :) Már írtak YouTube-n hogy mikor lesz kész a Need For Speed japán autópálya mod. Igyekszem,de van néhány forgalomgenerálási bug és hiba, amit ki kell küszöbölni. Ez tényleg nagy munka és ha nagy lélegzetvételű brutális kiterjedésű és összetettségű, akkor bizony a hibák legalább olyan számban jelentkeznek. Igyekszem az ünnepek alatt pótolni a buszok összeakadását. Aluljáróban más típusú forgalom kell, megzavarodnak a kocsik mert hivatalosan a föld alatt generálja a kocsikat és az már végképp nem WR2 hogy japán forgalom a föld alatt buszforgalommal. Fejlesztenem kell... :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.24. 16:00:46
  • Clamp
    ~ Belső nézetes száguldás Industrial Zone - Need for Speed P.U. , ez a nappali verzió egész felkapott lett.
    >> Ezt a szintű összetettséget csak a pályamodolás tudja visszaadni. Hajókürt, vonathang, helikopterek és a gyárak ipari zónában megszokott dübörgő zaja. Talán a mi játékunkon kívül nincs ennyire részletesen megvalósított pályaátültetés, részletesebb mint maga a Need for Speed... :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.19. 23:45:53
  • Clamp
    >>Hű ez nagyon jó ~ Hot Wheels ft86 Pandem custom V3. Egyre keményebb kinézetre is meg amit tud. Ha RC-re is meg tudná csinálni az nagyon penge volna, de talán rendes igazi agy sportverdára is képes programokat írni. Ez igen srácok :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.17. 19:09:47
  • Clamp
    Naggyon durva, egy sima Hot Wheels alap kocsiból mit kihozott!!! Ékszerész és elektronikai alapismeretek és programozás, minimum profi szinten mindhárom. Ékszerész lombfűrésszel vágja szét az alapot majd után mindent megcsinál tökéletesre. És még mondja valaki hogy 2007 óta nincs fejlődés a modding vonalon... :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.17. 16:27:52
  • Clamp
    Újabb 2020-as mestermű a művésztől: Hiace 'DJ Modifed Van ... >>> :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.17. 15:18:54
  • Clamp
    Hűű ez nagyon penge, kell hozzá egy kis elektronikai ismeret is de ez már művészi lett :)
    ~ ~ ~ ~ ~

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.14. 14:27:12
  • Clamp
    ~ Ha valaki megkérdezné mi a különbség a WR2 és a többi autós játék közt, azt mondanám hogy semmi. Ugyanúgy gondok adódnak a 8 sávos autópályán száguldás közben a dugóval és a csúcsforgalommal mint más japán konzol játékoknál és a Honda CBR meg a Kawasaki motorok ugyanúgy egykerekezésnél néha áttévednek a szembesávba, ahol frontálisan ütköznek a kamionokkal. Szóval poén: nem hogy World Racing 2-re nem hasonlít, szerintem nincs még egy ilyen játék. Nincs annyi sáv amit ne lehetne megtölteni forgalommal, azokat előzgetni, sebességet váltani, kigyorsítani stb. Aki ezzel végigmegy hiba nélkül belső nézetben: az bármit elvezet élőben is Budapesten... :D

Elkezdtem a gigahosszú autópálya forgalmának a második 20 Kilométeres szakaszának kiépítését. Karácsonyig mindenképp lesz beta, ez már tuti nem csúszik át jövőre mert minden fejlesztés hibamentesen fut. Már csak ki kell építeni az autópályaforgalmat és kész. Tuti lesz majd ilyen pár 10 év múlva de nincs kedvem várni. Legjobb a házi koszt, műszaki vonalon meg játékgyártásban is mert legalább tudja az ember mit tett bele hogy jó ~ :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.08. 20:05:12
  • Clamp
    Hű ez nagy ötlet >> készen kapható ledvilágítású modellautó tartó: parkolóház, szerviz, utcai háttér és rengeteg kivitelben, Rauch Welt garázs, JDM Underground parkoló stb ~ olyan 6 ezer Forinttól indulnak. Vannak egész parkolók aszfaltfestéssel is és drift-guminyomokkal felfestve. Na ez már valami. Lehet csak 10 kocsid van, de az aztán csillog villog és a szoba dísze éjjel is, mert világít. Ezt nevezem uraim, így már érdemes bevásárolni pár gyöngyszemet, nem egy nyomasztó fal tele kocsiraktárral, hanem világító pakolóház és touge-drift háttérképek, mint az igazi :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.07. 06:31:53
  • Clamp
    ~És akkor merre is fejlődött a világ az elmúlt 10 évben??? Nem az történt, hogy eltűnt ez a driftelős és autópályás Wangan Midnight meg InitialD stílus és világ, hanem épp ellenkezőleg: azok a kocsik amiket én a játékba betettem most bárhol kaphatók :) és nem is akármilyen minőségben. Brutálprecíz olvasható matricázás, gyöngyházmetál színezés és felnik és spoilerek sokasága. És van minden, nem is férne ki a képre pedig csak klasszikus JDM verdákat vettem. De ha már karácsonyi Wangan Midnight mod és WR2 moddingolás: idei Toyota Trueno AE86 modell és a Nissa Fairlady Z ~ Widebody ami nekem van: így teljes az asztali dísz. • Remélem ti se híztatok meg nagyon, és mindenki gyűjti azért még a verdákat az egyéb új küldetések mellett. Poén azért: ez a kép csak 2020-ban készülhetett volna el, idei kiadás. Még Bosozoku verdát is találtam, Ilyen még nem volt

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.06. 05:06:39
  • Clamp
    ~ Ez az autó meg modellmánia csak nem veszik ki belőlem. Jó persze a modellgyártás és a pályaszerkesztés egy még komplexebb dolog, de elkezdtem gyűjteni megint a Hot Wheels és a Matchbox modelleket. Volt egy vicces jelenet: épp kutatok sőt turkálok a hatalmas dobozban kitett modellautók közt egyik bevásárlóközpontban, odajön egy anyuka, egész fiatal, és így mondja nekem: odaengedne? Mondom persze csak különleges modelleket keresek, GTR-ek meg találtam Bosozoku Toyotát meg ritkaságokat az alján a konténernek. Erre így mosolyog a nőci, belemarkol a többszáz modell közé, kivesz egy noname hülyeséget, valami buborék-plexi fantáziajáték verdát, egy szörnyeteget és megköszöni majd elsétál. Így gondolkodtam hogy kimész bevásárolni és viszi a listát hogy 2 kiló retek, 3 gyömbérsör és egy maroknyi kisautó, minden oké mehetünk a pénztárhoz drágám... :D Na mindegy, gyönyörűek, ez a kép egy prémium modell, szerintem csak távolkeleten kapható, Midnight Purple Nissan GTR R34-es, anyu ilyet is markolhatott volna Pistike, de ezt csak Tokyoban... XD

(ha még nem ment mindenki nyugdíjba: akkor mindenkinek egy ilyet Karácsonyra srácok... ^-^ )

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.03. 23:03:55
  • Clamp
    Hű ez tényleg komoly, poén mert nem érzek benne semmi nosztalgiát. Ma is elmenne annyira penge mod... :D
    Karácsony 2020-ban giga-japán autópályával zárul. Így év vége fele kell mutatni valami eredményt is, a világ első 8 sávos japán autópályája csúcsforgalommal csak nálunk, a magyar WR2-ben na meg a cigizős Lada-driver is kivétel XD

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.01. 23:55:26
  • Clamp
    Megkérdeztem Adamraga-t és tényleg van egy nagy pályája kiadatlanul: a Bandai Namco japán játékgyártótól a Drift Spirits egyik nagy városi driftpályája. Lehet elkérem tőla, azt írta van valami sebességtúllépési probléma, elszállnak versenyen az ellenfelek a nagy sebességgel bevett kanyar miatt. Szerintem meg tudom oldani ezt a kis hibát, japán autópálya forgamhoz képest könnyebb talán megoldást találni rá. Akkor tényleg lesz kiadatlan gigapálya még WR2-ben ^ - ^

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.08.17. 08:37:33
  • Clamp
    Érdekes ez a Norbee-s dolog. Egyszer mesélte hogy át kellett vennie az apja cégét vagy mi, azután már nem járt fel nagyon. Aztán volt egy srác aki átvette a HWRMT szervezgetését és ezzel kifújt. Találtam pár munkát tőle a gépemen, nem tudom hány befejeztlen munka lehet, és a HWRMT-sek közül sokat befejeztem, Mindkiller féle Okaru touge is kész meg kocsik közül is jópárat kiadtam. Én vagyok a legaktívabb nem csapattag a csapatkiadásokban :D Vicces azért: Krom a programozó atyaúristen is nekem adta a félkész alkotásait Need For Speed játékból, Norbee is, meg kell kérdeznem Adamragat talán tőle is kapok gigaprojekteket. Ez a vírus időszak fejlesztésre kitűnő volt, mindent megoldottam ami addig félbemaradt.
    Ideje megnézni mi van még raktáron :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.08.05. 22:54:16
  • Clamp
    Hát igen, az az időszak nagyon jó volt, de nem múlt el nyomtalanul. Sőt, azt vettem észre hogy Jedi-s játékban 3 a Pingem nemzetközi szerveren meg 4, mindig az első vagyok csak tudnám mért :D Állítólag nemzeközi szereverek Magyarországra telepöltek, nem lehet rá panasz. Olcsók vagyunk és jók. De nosztalgiának nem nevezném mert anno még 160-as pingem volt, az egy másik világ volt, úgy is mondhatnám hogy egyre jobb az ami akkor is szimpatikus volt :)
    Adamraga most bringázik, épp most küldött egy videót az új Specialized versenybringájáról, jó fej srác. Át is küldtem tesztelésre neki a pályát, mindig ő a főtesztelő és segítő. Norbiék és HWRMT meg a magyar csapat nem volt összetartó, nem volt aki összetartsa. De a kezdeti idők tényleg jók voltak, azt el kell ismerni hogy Norbee akkor nagyon penge volt :)
    Érdekes mert nekem nem nosztalgia, igyekszem mindent életben tartani ami szép és jobbá tenni, ezért vagyunk emberek és nem robotok és fogyasztók mert mi tettük jobbá ezt a játékot is Franciaországtól Japánig, legalábbis az én munkáimban innen érkezett a segítő kéz ^-^

Üdv, aztán tölthetnél föl pár képet is. Rajtunk is múlik mennyire őrizzük a tüzet. Versenytárs az nincs, ez valami más világ, senki nincs a mezőnyben. Asetto Corsa is fényévekkel van lemaradva fejlesztésben :)
    Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.08.03. 02:00:42
  • Csucsu2030
    Az szép!
    Meg azok a régi szép idők amikor multiztunk (2007-2008). :-) Nekem úgy dereng mintha napi szinten toltuk volna :D
    Ha jól emlékszem velünk volt a Norbee is. Ő is nagy moddos volt. Ha jól emlékszem Ladázott.
    Azért az se semmi, hogy árulják még a játékot hisz azóta már egy pár windows verzió lefutott. Én ha jól emlékszem még XP-n illetve Vista-n nyomtam és 2007-be még 1 AZAZ 1 Mbit/s-es ADSL kapcsolatom volt és nagyon utáltam de aztán 2008-ba jött a 4 Mbit-es kábelnet és már szervert is tudtam csinálni. Hétvégente az volt a mániám, hogy csináltam egy szervert aztán mikor csatlakozott hozzám valaki, akkor megkérdeztem, hogy "Hungary" ?
    Ha nem értettem a választ, akkor ripityára törtem :D Eleinte nem is értettem, hogy miért szálnak ki a szerveremből a játékosok
    Rémlik még egy név. Ő nem magyar volt de napi szinten fent volt multiba. Ha jól emlékszem Adamraga volt a neve.

Bocsánat ezért a sorokért csak jól esett nosztalgiázni egy kicsit. :-)
  • Clamp
    @Atiwrc: most már értem mért nem tudtam felelni a kérdésedre. Az alapjáték és a gigabővített fejleszett játék 22000-szer nagyobb, az annyit tesz hogy nekem csak a harmada van letöltve annak ami bővítés így gőzöm sincs mi a jó válasz. Az én modjaim most 103 Gigabájtot nyomnak a gépen, a demó meg 0,006 Giga így azért érdekesebb az összehasonlítás a te általad ismert verzióval. Gőzöm sincs milyen volt anno a játék, most nagy és versenyképes, legalábbis modding és fejlesztés szempontjábol világélvonalbeli ami nekem van. Fura egy világ: játék a játékban :)

• Clamp
    Találtam még kisebbet is: 62 Megás demó, esetleg próbáld ki, ez a sok modolás meg legózás és fejlesztés annyiban jó hogy itt te vagy a játék gyártója is, a fejlesztő is, a teszter is meg minden egyben. Ha jobbat akarsz: akkor megoldod és kész. Ez a 9-10 sávos japán autópálya mod világelső. Az hogy mennyire minőségi az nem csak rajtunk múlik, a hivatalos alap programozói fejlezstést azt nekik kellett volna kidolgozni, bár így is kaptak egy leckét Magyarországról amit behúzhatnak mint félmunkások hogy a kezdők bealázták őket keletről... :D
    World Racing 2 ATS demo >>

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.06.17. 14:41:12
  • Clamp
    Hát ez egy nagyon pici játék alapból, olyan 80 Megás a demó amiben minden benne van már. Mercedes és VolksWagen reklámnak készült, én még fősulin ismertem meg. Nem emlékszem az XP-s időszakra, ami van a driftmod meg InitialD modok, Wangan Midnight japán autópálya azt mind mi csináltuk. A német programozó és játékgyártó cég csődbement, rácsatlakoztak az RTL-re és jól éltek de aztán ment a kukába mert semmit nem adtak ki a WR2 játékhoz csak megélhetésre gyúrtak a Mercedes-en meg a VolksWagen gigacégen lógva. Kicsit égő hogy ez a cég gyárott játékot a Scuderia Ferrari hivatalos oldalára is, kicsit pénzmosoda szagú. Töltsd le a demót esetleg, lehet elfut Win10-en is. Amivel mi játszunk az már egy épített saját játék amibe francia srác meg néhányan készítettünk egy full új alapot. Ami erededti és te ismerhettél az a Demo verzió :)

Ha lenne egy programozói gárda: még tökéletesebbre tudnánk csinálni, semmi RTL-es gigapénzek nélkül. Ez van. Valaki csókosként eljátszott ezeregy lehetőséget, remélem jó sok pénzt kimostak vele a Cobra 11 játékokkal... XD

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.06.17. 14:22:29
  • atiwrc
    Nappali változat is létezik ebből a pályából vagy csak este?

A régi XP-s gépemen volt fent úgy 10-15 éve a WR2. már nem emlékszem, hogy lehetett-e állítani a napszakot....
  • Clamp
    Köszi! :) Valamiben megint az elsők vagyunk, lehet sosem lesz régi a játék csak nem jutunk a befejezésig a sok fejlezstgetés miatt.
    Valakinek a csúcsforgalomban szágfuldós Tokyot is meg kellett alkotnia, és mért ne pont mi, ha már lehetséges :D

• TomAss75
    Gratulálok! Ez elképesztően jó lett! Szuper!
  • Clamp
    Egy megvalósult álom: japán forgalommal, többszálas, többszintes, fonódó gyorsforgalmi úthálózat és mindenhól tele élettel. Kérdeztem Krom-ot a kütyü gyártóját minden részletről de azt mondta ez már neki is új. Szóval ha 2020 és újítások akkor megvalósult a Wangan Midnight, a legnehezebb aminek nekikezdtem. És mért késett ennyit? Hát szerintem beleestem egy csajba aki ha elérhetetlen is bár de kellett a sikeréhez... :D

Első bemutató videó csak nálunk világszinten is: WR2 real Wangan Midnight traffic mod. És mért reál? Hát mert ekkora a forgalom nagy átlagban Tokyo gyorsforgalmi úthálózatán :)
  • Clamp
    És ami a képen látszik az a kitolt látótávolság vagyis 600 méteres körben minden van így nagyon messze ellátszik amíg a forgalom tart, kocsik száma 33 helyett 60 darab ami ebben a 200 méteres körben megjelenik és torlódásmentesen fut vagyis minden sávban generál forgalmat de ez az új fejlesztés nem terheli le a gépet. Ha létezik valódi japán forgalom szimulátor ami valóban közvetíti az ottani vezetési élményt: akkor ez a WR2 csak, mert itt belső nézet is van, brutál japó forgalom is van, a forgalom sávot vált, indexel, gyorsít egészen 160-ig ha van üres terület és levillog meg ledudál az útról ha szabálytalanul közlekedsz. Lényegében ennyi, egyelőre ennyi. Csak az Assetto Corsa-s fiúknak írtam egy kitűzött célt amikortól mi nézzük mögülük az ő féklámpáikat :) A titka a programnyelvben vagyis érthető és nagyon basic összetettségben van, feladtam a labdát a következő 10 évre :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.05.25. 06:42:57
  • Clamp
    Két fejlesztést is készítettem ami eddig még nem volt - sőt talán más játékban sem volt: egyik az akár 8-10 sávra is bővíthető japán forgalom ami minden irányban mehet, másik meg forgalomszám emelése extrém csúcsforgalom számra is. Vagyis a forgalom elvileg unlimited: nincs felső korlát. Ami viszont érdekes: nem ugrálnak a kocsik pedig kitoltam a látótávolságot is nagyon és emeltem a forgalomszámot 60-ra. Valamit nagyon eltaláltam, az is lehet könnyebben olvassa a programot így melegedés nélkül japán Tokyo-i és Osaka-i forgalmat generálhat? Lehet nem 10 évig de jó ideig megint mi leszünk az elsők. Assetto Corsa-ban még csak sérülésmentes és tömegmentes forgalom van 2 sávban és nagyon ritka.

Az igazi Wangan C1 traffic kizárólag WR2-ben :)

• Clamp
    Megtelt az autópálya japán forgalommal, és nem is ugrál, nem is fagy ki pedig 9 sáv is van. Sikerült kifejlesztenem a tökéletes Wangan Midnight forgalmat :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.05.23. 23:12:00
  • Clamp
    Még mindig kapható a játék. Szinte hihetetlen. Néztem és külföldön is beszerezhető még eredetiben. Érdekes pedig lassan 2020-at írunk :D
    .

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2019.09.21. 15:17:08
  • Clamp
    Valaki megcsinálta a Low Offset Widebody kocsimat igaziból, poén, csak a lámpák nem aszimmetrikusak de mondjuk éjszaka városban lehet nem is mehetne ki divathóbortból. A feles lámpa ugyanis touge drift-ben használt erdei driftelésnél szokás hogy jobb legyen a téreffekt. Jó kis gép, bárki volt az építtető: megvalósította pár ember álmát... :)
  • Clamp
    Egy dolog még hibádzik, mégpedig valaki kifelejtette a kocsiharangot a toronyból... :)
    Na majd nézek valamit. Bármi lehetne, senki nem teleportál kocsival tornyokban egy autós játékban, kivéve ha szeretne oda harangot is tenni :) Na majd nézek valamit neki, kész múzeum, de van ami önmagában is műalkotás, nem szokás otthagyni az út szélén félkészen ami alapból jó lenne ha be lenne rendesen "építve" vagyis kiépítve és összehangolva = az összhangért kell dolgozni és nem fordítva. Az nem is tudom mit is jelentene, ha valaki még jár fel ide és van ötlete... XD
    Szép napot :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2019.02.14. 11:34:46
  • Clamp
    Írtam Krom-nak és megköszöntem neki a sok melót. Már megint új játékot programoz. Így utólag nagy mákom van hogy nekem küldte át azt a sok félkész pályát. Bármi is volt vele a szándéka szerintem nem bánta meg mert mind befejeztem :)
    Még végén kiderül hogy én vagyok az egyik legszerencsésebb amatör aki a legmagasabb szintű programozóval sikerült felvennie a kapcsolatot. Játék készítés és a játék modolás valahol összeért.

2018-ban tényleg kiadom a Wangan Midnight pályát. ha csak egy gyűjtő is tölti le már akkor is nagy szó. Mert megdupláztam a hosszát :D
    HWRMT csapatot is emelem kicsit, voltam tag anno. Akkor az egész magyar csapatot is emeltem kicsit. Wangan mod nem mondom hogy az utolsó de lesz... :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2018.08.16. 22:25:56
  • Clamp
    Érdekes hogy a játék modolás egyszerre lehet nosztalgia meg verseny is. Aki fel akarja venni a versenyt: nem úgy van hogy az új játékokban előnnyel indul és mi lemaradásba kerülünk, hanem a mi munkánk az alap és azt kell majd túlszárnyalni. Vagyis 10 év után erdei utas és japán forgalmas drift játék nincs és Industrial Zone-ben használt effektek, helikopterek, hajók, zenék stb ugyancsak nincs tehát még mindig nagy az előny srácok. Sosem gondoltam mikor ezeket csináltam hogy a jövővel versenyzek... :D

Videó itt >> https://www.youtube.com/watch?v=EQAnu6sq6ck

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2018.07.25. 14:04:55
  • Clamp
    Industrial Zone német nyelvű narrációval. Vicces ahogy kimondja a nevemet :D

• Clamp
    Adamraga végogdrifteli Okaru touget. Egész ügyes, érdemes volt befejezni a pályát neki meg a kocsikat :)
    Kaptam privben leveleket külföldiektől hogy töltsem fel újra az Industrial Zone pályát mert valamiért rákattantak a népek, talán mert egyedi is és készült róla bemutató videó, vicces mikor a munkámról beszélnek németül és dicsérik azt :D
    Lesz új feltöltés, tényleg az volt a legjobb pálya de nem reklámoztam sehol, max 250 letöltés lehetett.

Adamraga videó itt >>

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2018.07.25. 12:43:12
  • Clamp
    Boldog Új Évet és 2018-as esztendőt kívánok mindenkinek ezzel a Santa House battle videóval Summer Dance Festival-ról idei. Így kell megverni a nőket, ezt nem bűnteti a törvény mert kreatív... :D
    WR2 is lesz még, legalábbis Adamragaval még tartjuk a kapcsolatot és valamiket még tervezget ralliban, driftben meg pályában is esetleg szóval van aki még nem növesztett sörhasat a fakormányra lányok XD
    Vigyázzatok a szesszel: csak tisztán, ne keverjük a bort a serrel stb. Buldog Új évet Mindenkinek!! ^ _ ^

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.12.31. 17:32:17
  • Clamp
    Szerelmi "problémáim" miatt az autópálya modod egy picit szüneteltetem,
    Bocsi

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.12.15. 17:44:24