World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    ~ Ez az autó meg modellmánia csak nem veszik ki belőlem. Jó persze a modellgyártás és a pályaszerkesztés egy még komplexebb dolog, de elkezdtem gyűjteni megint a Hot Wheels és a Matchbox modelleket. Volt egy vicces jelenet: épp kutatok sőt turkálok a hatalmas dobozban kitett modellautók közt egyik bevásárlóközpontban, odajön egy anyuka, egész fiatal, és így mondja nekem: odaengedne? Mondom persze csak különleges modelleket keresek, GTR-ek meg találtam Bosozoku Toyotát meg ritkaságokat az alján a konténernek. Erre így mosolyog a nőci, belemarkol a többszáz modell közé, kivesz egy noname hülyeséget, valami buborék-plexi fantáziajáték verdát, egy szörnyeteget és megköszöni majd elsétál. Így gondolkodtam hogy kimész bevásárolni és viszi a listát hogy 2 kiló retek, 3 gyömbérsör és egy maroknyi kisautó, minden oké mehetünk a pénztárhoz drágám... :D Na mindegy, gyönyörűek, ez a kép egy prémium modell, szerintem csak távolkeleten kapható, Midnight Purple Nissan GTR R34-es, anyu ilyet is markolhatott volna Pistike, de ezt csak Tokyoban... XD

(ha még nem ment mindenki nyugdíjba: akkor mindenkinek egy ilyet Karácsonyra srácok... ^-^ )

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.03. 23:03:55