19568
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Csucsu2030
    Az szép!
    Meg azok a régi szép idők amikor multiztunk (2007-2008). :-) Nekem úgy dereng mintha napi szinten toltuk volna :D
    Ha jól emlékszem velünk volt a Norbee is. Ő is nagy moddos volt. Ha jól emlékszem Ladázott.
    Azért az se semmi, hogy árulják még a játékot hisz azóta már egy pár windows verzió lefutott. Én ha jól emlékszem még XP-n illetve Vista-n nyomtam és 2007-be még 1 AZAZ 1 Mbit/s-es ADSL kapcsolatom volt és nagyon utáltam de aztán 2008-ba jött a 4 Mbit-es kábelnet és már szervert is tudtam csinálni. Hétvégente az volt a mániám, hogy csináltam egy szervert aztán mikor csatlakozott hozzám valaki, akkor megkérdeztem, hogy "Hungary" ?
    Ha nem értettem a választ, akkor ripityára törtem :D Eleinte nem is értettem, hogy miért szálnak ki a szerveremből a játékosok
    Rémlik még egy név. Ő nem magyar volt de napi szinten fent volt multiba. Ha jól emlékszem Adamraga volt a neve.

Bocsánat ezért a sorokért csak jól esett nosztalgiázni egy kicsit. :-)
  • Clamp
    @Atiwrc: most már értem mért nem tudtam felelni a kérdésedre. Az alapjáték és a gigabővített fejleszett játék 22000-szer nagyobb, az annyit tesz hogy nekem csak a harmada van letöltve annak ami bővítés így gőzöm sincs mi a jó válasz. Az én modjaim most 103 Gigabájtot nyomnak a gépen, a demó meg 0,006 Giga így azért érdekesebb az összehasonlítás a te általad ismert verzióval. Gőzöm sincs milyen volt anno a játék, most nagy és versenyképes, legalábbis modding és fejlesztés szempontjábol világélvonalbeli ami nekem van. Fura egy világ: játék a játékban :)

• Clamp
    Találtam még kisebbet is: 62 Megás demó, esetleg próbáld ki, ez a sok modolás meg legózás és fejlesztés annyiban jó hogy itt te vagy a játék gyártója is, a fejlesztő is, a teszter is meg minden egyben. Ha jobbat akarsz: akkor megoldod és kész. Ez a 9-10 sávos japán autópálya mod világelső. Az hogy mennyire minőségi az nem csak rajtunk múlik, a hivatalos alap programozói fejlezstést azt nekik kellett volna kidolgozni, bár így is kaptak egy leckét Magyarországról amit behúzhatnak mint félmunkások hogy a kezdők bealázták őket keletről... :D
    World Racing 2 ATS demo >>

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.06.17. 14:41:12
  • Clamp
    Hát ez egy nagyon pici játék alapból, olyan 80 Megás a demó amiben minden benne van már. Mercedes és VolksWagen reklámnak készült, én még fősulin ismertem meg. Nem emlékszem az XP-s időszakra, ami van a driftmod meg InitialD modok, Wangan Midnight japán autópálya azt mind mi csináltuk. A német programozó és játékgyártó cég csődbement, rácsatlakoztak az RTL-re és jól éltek de aztán ment a kukába mert semmit nem adtak ki a WR2 játékhoz csak megélhetésre gyúrtak a Mercedes-en meg a VolksWagen gigacégen lógva. Kicsit égő hogy ez a cég gyárott játékot a Scuderia Ferrari hivatalos oldalára is, kicsit pénzmosoda szagú. Töltsd le a demót esetleg, lehet elfut Win10-en is. Amivel mi játszunk az már egy épített saját játék amibe francia srác meg néhányan készítettünk egy full új alapot. Ami erededti és te ismerhettél az a Demo verzió :)

Ha lenne egy programozói gárda: még tökéletesebbre tudnánk csinálni, semmi RTL-es gigapénzek nélkül. Ez van. Valaki csókosként eljátszott ezeregy lehetőséget, remélem jó sok pénzt kimostak vele a Cobra 11 játékokkal... XD

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.06.17. 14:22:29
  • atiwrc
    Nappali változat is létezik ebből a pályából vagy csak este?

A régi XP-s gépemen volt fent úgy 10-15 éve a WR2. már nem emlékszem, hogy lehetett-e állítani a napszakot....
  • Clamp
    Köszi! :) Valamiben megint az elsők vagyunk, lehet sosem lesz régi a játék csak nem jutunk a befejezésig a sok fejlezstgetés miatt.
    Valakinek a csúcsforgalomban szágfuldós Tokyot is meg kellett alkotnia, és mért ne pont mi, ha már lehetséges :D

• TomAss75
    Gratulálok! Ez elképesztően jó lett! Szuper!
  • Clamp
    Egy megvalósult álom: japán forgalommal, többszálas, többszintes, fonódó gyorsforgalmi úthálózat és mindenhól tele élettel. Kérdeztem Krom-ot a kütyü gyártóját minden részletről de azt mondta ez már neki is új. Szóval ha 2020 és újítások akkor megvalósult a Wangan Midnight, a legnehezebb aminek nekikezdtem. És mért késett ennyit? Hát szerintem beleestem egy csajba aki ha elérhetetlen is bár de kellett a sikeréhez... :D

Első bemutató videó csak nálunk világszinten is: WR2 real Wangan Midnight traffic mod. És mért reál? Hát mert ekkora a forgalom nagy átlagban Tokyo gyorsforgalmi úthálózatán :)
  • Clamp
    És ami a képen látszik az a kitolt látótávolság vagyis 600 méteres körben minden van így nagyon messze ellátszik amíg a forgalom tart, kocsik száma 33 helyett 60 darab ami ebben a 200 méteres körben megjelenik és torlódásmentesen fut vagyis minden sávban generál forgalmat de ez az új fejlesztés nem terheli le a gépet. Ha létezik valódi japán forgalom szimulátor ami valóban közvetíti az ottani vezetési élményt: akkor ez a WR2 csak, mert itt belső nézet is van, brutál japó forgalom is van, a forgalom sávot vált, indexel, gyorsít egészen 160-ig ha van üres terület és levillog meg ledudál az útról ha szabálytalanul közlekedsz. Lényegében ennyi, egyelőre ennyi. Csak az Assetto Corsa-s fiúknak írtam egy kitűzött célt amikortól mi nézzük mögülük az ő féklámpáikat :) A titka a programnyelvben vagyis érthető és nagyon basic összetettségben van, feladtam a labdát a következő 10 évre :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.05.25. 06:42:57
  • Clamp
    Két fejlesztést is készítettem ami eddig még nem volt - sőt talán más játékban sem volt: egyik az akár 8-10 sávra is bővíthető japán forgalom ami minden irányban mehet, másik meg forgalomszám emelése extrém csúcsforgalom számra is. Vagyis a forgalom elvileg unlimited: nincs felső korlát. Ami viszont érdekes: nem ugrálnak a kocsik pedig kitoltam a látótávolságot is nagyon és emeltem a forgalomszámot 60-ra. Valamit nagyon eltaláltam, az is lehet könnyebben olvassa a programot így melegedés nélkül japán Tokyo-i és Osaka-i forgalmat generálhat? Lehet nem 10 évig de jó ideig megint mi leszünk az elsők. Assetto Corsa-ban még csak sérülésmentes és tömegmentes forgalom van 2 sávban és nagyon ritka.

Az igazi Wangan C1 traffic kizárólag WR2-ben :)

• Clamp
    Megtelt az autópálya japán forgalommal, és nem is ugrál, nem is fagy ki pedig 9 sáv is van. Sikerült kifejlesztenem a tökéletes Wangan Midnight forgalmat :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.05.23. 23:12:00
  • Clamp
    Még mindig kapható a játék. Szinte hihetetlen. Néztem és külföldön is beszerezhető még eredetiben. Érdekes pedig lassan 2020-at írunk :D
    .

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2019.09.21. 15:17:08
  • Clamp
    Valaki megcsinálta a Low Offset Widebody kocsimat igaziból, poén, csak a lámpák nem aszimmetrikusak de mondjuk éjszaka városban lehet nem is mehetne ki divathóbortból. A feles lámpa ugyanis touge drift-ben használt erdei driftelésnél szokás hogy jobb legyen a téreffekt. Jó kis gép, bárki volt az építtető: megvalósította pár ember álmát... :)
  • Clamp
    Egy dolog még hibádzik, mégpedig valaki kifelejtette a kocsiharangot a toronyból... :)
    Na majd nézek valamit. Bármi lehetne, senki nem teleportál kocsival tornyokban egy autós játékban, kivéve ha szeretne oda harangot is tenni :) Na majd nézek valamit neki, kész múzeum, de van ami önmagában is műalkotás, nem szokás otthagyni az út szélén félkészen ami alapból jó lenne ha be lenne rendesen "építve" vagyis kiépítve és összehangolva = az összhangért kell dolgozni és nem fordítva. Az nem is tudom mit is jelentene, ha valaki még jár fel ide és van ötlete... XD
    Szép napot :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2019.02.14. 11:34:46
  • Clamp
    Írtam Krom-nak és megköszöntem neki a sok melót. Már megint új játékot programoz. Így utólag nagy mákom van hogy nekem küldte át azt a sok félkész pályát. Bármi is volt vele a szándéka szerintem nem bánta meg mert mind befejeztem :)
    Még végén kiderül hogy én vagyok az egyik legszerencsésebb amatör aki a legmagasabb szintű programozóval sikerült felvennie a kapcsolatot. Játék készítés és a játék modolás valahol összeért.

2018-ban tényleg kiadom a Wangan Midnight pályát. ha csak egy gyűjtő is tölti le már akkor is nagy szó. Mert megdupláztam a hosszát :D
    HWRMT csapatot is emelem kicsit, voltam tag anno. Akkor az egész magyar csapatot is emeltem kicsit. Wangan mod nem mondom hogy az utolsó de lesz... :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2018.08.16. 22:25:56
  • Clamp
    Érdekes hogy a játék modolás egyszerre lehet nosztalgia meg verseny is. Aki fel akarja venni a versenyt: nem úgy van hogy az új játékokban előnnyel indul és mi lemaradásba kerülünk, hanem a mi munkánk az alap és azt kell majd túlszárnyalni. Vagyis 10 év után erdei utas és japán forgalmas drift játék nincs és Industrial Zone-ben használt effektek, helikopterek, hajók, zenék stb ugyancsak nincs tehát még mindig nagy az előny srácok. Sosem gondoltam mikor ezeket csináltam hogy a jövővel versenyzek... :D

Videó itt >> https://www.youtube.com/watch?v=EQAnu6sq6ck

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2018.07.25. 14:04:55
  • Clamp
    Industrial Zone német nyelvű narrációval. Vicces ahogy kimondja a nevemet :D

• Clamp
    Adamraga végogdrifteli Okaru touget. Egész ügyes, érdemes volt befejezni a pályát neki meg a kocsikat :)
    Kaptam privben leveleket külföldiektől hogy töltsem fel újra az Industrial Zone pályát mert valamiért rákattantak a népek, talán mert egyedi is és készült róla bemutató videó, vicces mikor a munkámról beszélnek németül és dicsérik azt :D
    Lesz új feltöltés, tényleg az volt a legjobb pálya de nem reklámoztam sehol, max 250 letöltés lehetett.

Adamraga videó itt >>

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2018.07.25. 12:43:12
  • Clamp
    Boldog Új Évet és 2018-as esztendőt kívánok mindenkinek ezzel a Santa House battle videóval Summer Dance Festival-ról idei. Így kell megverni a nőket, ezt nem bűnteti a törvény mert kreatív... :D
    WR2 is lesz még, legalábbis Adamragaval még tartjuk a kapcsolatot és valamiket még tervezget ralliban, driftben meg pályában is esetleg szóval van aki még nem növesztett sörhasat a fakormányra lányok XD
    Vigyázzatok a szesszel: csak tisztán, ne keverjük a bort a serrel stb. Buldog Új évet Mindenkinek!! ^ _ ^

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.12.31. 17:32:17
  • Clamp
    Szerelmi "problémáim" miatt az autópálya modod egy picit szüneteltetem,
    Bocsi

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.12.15. 17:44:24
  • Clamp
    Zenki itasha és egy s13 fenék. Ilyet se láttam még élőben, mintha másik bolygón élnénk de komolyan... :)

• Clamp
    Jó, de jut eszembe: remélem nem akarod elcsórni :D Nekem is kéne az a kocsi, de inkább várj még egy kicsit míg eladják XD
  • Csabesz6
    Írtam neked levelet.
  • Clamp

Jövő héten újrakezdem a Wangan Midnight modot és a Devil Z klasszikust, mozifilm verziót.

Addig is egy kis Initial D zene :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.11.11. 22:10:14
  • Clamp
    Ilyen amikor egy Toyota AE86 Truenoval valaki élőben csinálja azt forgalomban mint én a játékban :) Szóval a menettulajdonság amit kifejlesztettem valódi, csak épen az életben elég veszélyes. Speed drift és a forgalom együtt ilyen kanyargós úton már profi szint. Belső nézet is stimmel így meg vagyok most elégedve :D

Insane Touge Skills ( AE 86 - ONBOARD ) Malaysia
    VIDEO itt>>

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.10.21. 15:35:37
  • Clamp
    Nem is olyan egyszerű jó matricát készíteni, legtöbben csak fogják kedvenc karakterüket és ráteszik a kocsijukra, de koránt sem ennyire egyszerű valódi ITASHA-t készíteni. Az első képet venném alapul a két csajjal, a jobboldali csajon úgy áll az a ruha mintha ráöntötték volna, kb ilyen a jó itasha is. A baloldalit most nem taglalnám, de a fekete surranó sokat elmond, nem egy penge alufelni hogy képiesen éljek... :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.10.20. 14:50:11
  • Clamp
    Itasha fesztivál, amúgy az itasha azt jelenti olasz autó, NoríYaro videóban elmagyarázza, akit érdekel esetleg megnézheti :D
    Videó itt "OTAKU HEAVEN" >> https://www.youtube.com/watch?v=LTQfUQI0j14

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.10.09. 23:47:13
  • Clamp

Egyik legjobb Nissan s13 videó, zene miatt csúcs leginkább :)
    >>>>>>

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.09.24. 15:22:05
  • Clamp
    Régi ismerős bevásárlóközpont parkolójában, jó kis gépek. Leginkább játékokból ismerős. Jó összefutni néha egy ilyen legendával élőben is :D

• Clamp
    Adamraga újabb Touge packja lenyűgöző. A Chaser nagyon penge. Remélem van hozzá belső is, azt nem szeret csinálni mert nem használja, pedig abban jó driftelni ilyen ...aszott nagy verdákkal.
    Letöltés itt >> http://games.reveur.de/board/showthread.php?tid=7016&pid=206925#pid206925

Én meg kiadom a Kawasaki ZR6-ost. Annyiból jobb, mint a Honda CBR, hogy nincsenek tükrei és a plexi légterelő szépen beleolvad, jobb a kilátás, jobb a sebességérzet. Eredeti elveszett, újra kell építeni, textúrázni stb.
    Egykerekező motor mod egyedi hazai specialitás :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.05.12. 02:24:44
  • Clamp
    Boldog Új Évet mindenkinek és köszönöm a priv üzeneteket is, idén több volt!! Mostanában mindenhol mindenki privát üzeneteket ír. Nehogy az adatgyűjtő robotok rátaláljanak? mindenesetre vicces :D BORG-on kb 60 adathalász robot aktív állandóan és ezt ki is jelzik főoldalon frissülő adat. És még csodálkoznak ha az emberek utána paranoiásak lesznek.... ?? XD

Szóval boldog új évet mindenkinek!! Láttam Norbit Mammutnál piros verdája még megvolt és felszedett pár kilót de úgy tűnik jól van :D
    Fatal meg őstag HWRMT-sekről nem tudok semmit de azért remélem valahol aktívak mind :)

Én még lógok egy Wangan autópálya moddal és japcsi forgalommal, addig nem állok le. Ha tudom hogy ilyen jó motiváló erő akkor több gigapályát is betáraztam volna a jövőre XD

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.01.07. 18:40:13
  • Clamp
    Boldog Karácsonyt még élő WR2 "rajongóknak!! :) Az autópálya mod legalább annyit fog késni, mint a drift-erdei touge pályák. Sajnos a pályaszerkesztőm megbolondult, mentés után nem látszanak a változások. Régebb is voltak problémák, de leginkább csak egy része halt meg a pályának, esetleg a betöltés halt be. Ez újdonság mikor csak az eredményét nem menti el. Remélem nem túl sok az adat és nem azért mert túl sok cuccot tettem bele és átléptem a limitet? :D

Aki esetleg még nem törölte a játékokat végleg a gépéről ,mert nem fértek a családi bulik és egyéb természetfilmek rá: nekik ajánlom Adamraga LeMans pályáját, elég nagy és szép munka. Belső nézetek nem tudom vannak-e vagy sem de szép munka mindenesetre.
    >> Boldog Karácsonyt minden még nem elpuhult játékőrültnek!! :) <<

Letöltés >> Adamraga Karácsonyi csomag GTR pack + LeMans

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.12.24. 18:30:48
  • Clamp
    És a nagy mű. Hosszú, sötét, kanyargós, dobálós hullámvasút. Mai játékok jobbak, régi játékok vszont összetettebben modolhatók mert egyszerűbb felépítésük szóval... :D
  • Clamp
    Na érdekes dolog történt, honlaptulajdonos nagytakarított WR1 és WR2 topikokban és úgy tűnik az enyémet leszámítva mind törlésre került vagy arhiválásra. Érdekesen indul a 2017-es év, Adamraga még aktív, az AG vagy Tomwin vagy épp minek hívja magát az is. Fura azért. Talán besértődött mert rajtam kívül mindenki csak nézelődni jár oda.

Én azért még az autópályát ki akarom adni éjszakaiban, japán forgalommal. Minden más hobbimat is megtartottam szóval nem kivétel WR2 sem :) Karácsonyra azért mindig összeszedek egy pályát a semmiből. Nem árt a gyakorlás. Amúgy is kell a komplexitás az élet minden területén. Itt aztán be lehet gyakorolni rendesen.

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.12.17. 03:30:16
  • Clamp
    Úgy tűnik akad itt még fotó Fülöp Mátyástól. Érdekes eddig nem futottam össze vele, ez a Toyota téma miatt van hogy mégis.
    Kerestem néhány tuninggépet Starlet-hez és nagyon ritka. Érdemes kocsiritkaságokat fotózni, könnyebben rádtalálnak... :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.10.26. 13:06:56
  • Clamp
    Toyota Starlet, kocsi sem rosz viszont a készítője érdekes nevű. Matias Fulop elég magyarosan hangzik. Ha már változtatott: lehetett volna Filip is és akkor nem bukik le... :D
    Toyota Starlet Gold >>
  • Clamp
    Kicsit nosztalgikus még ki nem adott mod, még HWRMT időkből.
    Vicces mennyi cuccot nem adtak ki végül a tagok, több játéknyi cucc maradt befejezetlen ami azért szép szám. Egész jó helyet foglalhatunk el vele modolhatós játékok negatív slágerlistáján... :D
  • Clamp
    Ahogy elkezdek modolással foglalkozni: egyből megugrik a nézettség. Ebből látszik talán hogy inkább modderek látogatják :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.09.12. 19:47:44
  • Clamp
    Már csak ez a fránya pálya van amit nem adtam ki. Bosszant hogy félkész bár még nagyon sok meló lenne vele. Idén tényleg végére járok.
    Ahogy nézem még mindig adnak ki új gépeket de már annyira nem az érdeklődőknek, inkább csak hobbiból. Újba már nem kezdenék de ez a hatalmasság valahogy kötelez :)
    Utálok félbehagyni dolgokat. Azért is kezdtem el modolni WR2-ben mert tele volt félmunkákkal :D
    Ezt tényleg muszáj még befejezni, sodrós kis expressway, japánt sajnos nem sikerült bontani így marad az amcsi. Túl szép is lett volna egy eredeti Wangan C1 átültetve forgalommal WR2-be... :)

• Clamp
    Kovácsoltvas bogár?? Jobb mint a kabrió és sosem romlik el mint a légkondi... :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.08.27. 22:34:33