19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#19384 Zenki itasha és egy s13 fenék. Ilyet se láttam még élőben, mintha másik bolygón élnénk de komolyan... :)
-
#19383 Jó, de jut eszembe: remélem nem akarod elcsórni :D Nekem is kéne az a kocsi, de inkább várj még egy kicsit míg eladják XD -
#19382 Írtam neked levelet. -
Jövő héten újrakezdem a Wangan Midnight modot és a Devil Z klasszikust, mozifilm verziót.
Addig is egy kis Initial D zene :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.11.11. 22:10:14 -
#19380 Ilyen amikor egy Toyota AE86 Truenoval valaki élőben csinálja azt forgalomban mint én a játékban :) Szóval a menettulajdonság amit kifejlesztettem valódi, csak épen az életben elég veszélyes. Speed drift és a forgalom együtt ilyen kanyargós úton már profi szint. Belső nézet is stimmel így meg vagyok most elégedve :D
Insane Touge Skills ( AE 86 - ONBOARD ) Malaysia
VIDEO itt>>
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.10.21. 15:35:37 -
#19379 Nem is olyan egyszerű jó matricát készíteni, legtöbben csak fogják kedvenc karakterüket és ráteszik a kocsijukra, de koránt sem ennyire egyszerű valódi ITASHA-t készíteni. Az első képet venném alapul a két csajjal, a jobboldali csajon úgy áll az a ruha mintha ráöntötték volna, kb ilyen a jó itasha is. A baloldalit most nem taglalnám, de a fekete surranó sokat elmond, nem egy penge alufelni hogy képiesen éljek... :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.10.20. 14:50:11 -
#19378 Itasha fesztivál, amúgy az itasha azt jelenti olasz autó, NoríYaro videóban elmagyarázza, akit érdekel esetleg megnézheti :D
Videó itt "OTAKU HEAVEN" >> https://www.youtube.com/watch?v=LTQfUQI0j14
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.10.09. 23:47:13 -
Egyik legjobb Nissan s13 videó, zene miatt csúcs leginkább :)
>>>>>>
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.09.24. 15:22:05 -
#19376 Régi ismerős bevásárlóközpont parkolójában, jó kis gépek. Leginkább játékokból ismerős. Jó összefutni néha egy ilyen legendával élőben is :D
-
#19375 Adamraga újabb Touge packja lenyűgöző. A Chaser nagyon penge. Remélem van hozzá belső is, azt nem szeret csinálni mert nem használja, pedig abban jó driftelni ilyen ...aszott nagy verdákkal.
Letöltés itt >> http://games.reveur.de/board/showthread.php?tid=7016&pid=206925#pid206925
Én meg kiadom a Kawasaki ZR6-ost. Annyiból jobb, mint a Honda CBR, hogy nincsenek tükrei és a plexi légterelő szépen beleolvad, jobb a kilátás, jobb a sebességérzet. Eredeti elveszett, újra kell építeni, textúrázni stb.
Egykerekező motor mod egyedi hazai specialitás :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.05.12. 02:24:44 -
#19374 Boldog Új Évet mindenkinek és köszönöm a priv üzeneteket is, idén több volt!! Mostanában mindenhol mindenki privát üzeneteket ír. Nehogy az adatgyűjtő robotok rátaláljanak? mindenesetre vicces :D BORG-on kb 60 adathalász robot aktív állandóan és ezt ki is jelzik főoldalon frissülő adat. És még csodálkoznak ha az emberek utána paranoiásak lesznek.... ?? XD
Szóval boldog új évet mindenkinek!! Láttam Norbit Mammutnál piros verdája még megvolt és felszedett pár kilót de úgy tűnik jól van :D
Fatal meg őstag HWRMT-sekről nem tudok semmit de azért remélem valahol aktívak mind :)
Én még lógok egy Wangan autópálya moddal és japcsi forgalommal, addig nem állok le. Ha tudom hogy ilyen jó motiváló erő akkor több gigapályát is betáraztam volna a jövőre XD
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2017.01.07. 18:40:13 -
#19373 Boldog Karácsonyt még élő WR2 "rajongóknak!! :) Az autópálya mod legalább annyit fog késni, mint a drift-erdei touge pályák. Sajnos a pályaszerkesztőm megbolondult, mentés után nem látszanak a változások. Régebb is voltak problémák, de leginkább csak egy része halt meg a pályának, esetleg a betöltés halt be. Ez újdonság mikor csak az eredményét nem menti el. Remélem nem túl sok az adat és nem azért mert túl sok cuccot tettem bele és átléptem a limitet? :D
Aki esetleg még nem törölte a játékokat végleg a gépéről ,mert nem fértek a családi bulik és egyéb természetfilmek rá: nekik ajánlom Adamraga LeMans pályáját, elég nagy és szép munka. Belső nézetek nem tudom vannak-e vagy sem de szép munka mindenesetre.
>> Boldog Karácsonyt minden még nem elpuhult játékőrültnek!! :) <<
Letöltés >> Adamraga Karácsonyi csomag GTR pack + LeMans
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.12.24. 18:30:48 -
#19372 És a nagy mű. Hosszú, sötét, kanyargós, dobálós hullámvasút. Mai játékok jobbak, régi játékok vszont összetettebben modolhatók mert egyszerűbb felépítésük szóval... :D
-
#19371 Na érdekes dolog történt, honlaptulajdonos nagytakarított WR1 és WR2 topikokban és úgy tűnik az enyémet leszámítva mind törlésre került vagy arhiválásra. Érdekesen indul a 2017-es év, Adamraga még aktív, az AG vagy Tomwin vagy épp minek hívja magát az is. Fura azért. Talán besértődött mert rajtam kívül mindenki csak nézelődni jár oda.
Én azért még az autópályát ki akarom adni éjszakaiban, japán forgalommal. Minden más hobbimat is megtartottam szóval nem kivétel WR2 sem :) Karácsonyra azért mindig összeszedek egy pályát a semmiből. Nem árt a gyakorlás. Amúgy is kell a komplexitás az élet minden területén. Itt aztán be lehet gyakorolni rendesen.
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.12.17. 03:30:16 -
#19370 Úgy tűnik akad itt még fotó Fülöp Mátyástól. Érdekes eddig nem futottam össze vele, ez a Toyota téma miatt van hogy mégis.
Kerestem néhány tuninggépet Starlet-hez és nagyon ritka. Érdemes kocsiritkaságokat fotózni, könnyebben rádtalálnak... :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.10.26. 13:06:56 -
#19369 Toyota Starlet, kocsi sem rosz viszont a készítője érdekes nevű. Matias Fulop elég magyarosan hangzik. Ha már változtatott: lehetett volna Filip is és akkor nem bukik le... :D
Toyota Starlet Gold >>
-
#19368 Kicsit nosztalgikus még ki nem adott mod, még HWRMT időkből.
Vicces mennyi cuccot nem adtak ki végül a tagok, több játéknyi cucc maradt befejezetlen ami azért szép szám. Egész jó helyet foglalhatunk el vele modolhatós játékok negatív slágerlistáján... :D
-
#19367 Ahogy elkezdek modolással foglalkozni: egyből megugrik a nézettség. Ebből látszik talán hogy inkább modderek látogatják :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.09.12. 19:47:44 -
#19366 Már csak ez a fránya pálya van amit nem adtam ki. Bosszant hogy félkész bár még nagyon sok meló lenne vele. Idén tényleg végére járok.
Ahogy nézem még mindig adnak ki új gépeket de már annyira nem az érdeklődőknek, inkább csak hobbiból. Újba már nem kezdenék de ez a hatalmasság valahogy kötelez :)
Utálok félbehagyni dolgokat. Azért is kezdtem el modolni WR2-ben mert tele volt félmunkákkal :D
Ezt tényleg muszáj még befejezni, sodrós kis expressway, japánt sajnos nem sikerült bontani így marad az amcsi. Túl szép is lett volna egy eredeti Wangan C1 átültetve forgalommal WR2-be... :)
-
#19365 Kovácsoltvas bogár?? Jobb mint a kabrió és sosem romlik el mint a légkondi... :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.08.27. 22:34:33 -
#19364 Nyár sem múlhat el autómánia nélkül. Utoljára fellinkelt gépemmel találkoztam élőben, kicsit feketébb de eredeti :)
-
#19363 Úgy tűnik nem jelzi a rendszer, jó hogy szóltál. Csak listán mutatta hogy van egy olvasatlan... :) -
#19362 Nem látom, nem jelez privet SG. Biztos nekem küldted? :D -
#19361 Írtam privit. -
#19360 -
#19359 "Megújult" a Borg fórum. Nem tudom mért talán mert letelt a szerződés. Ami az újat illeti elég nagy visszalépés. Kinézetre és szerkezetére meg sem közelíti az utolsó verziót. Furcsa azért. Kár hogy nem ugyanazt fizették tovább. Teljesen olyan mint egy más világban lenne az ember. Címek és oldalak neve is megváltozott. Google keresőben még nem is látja, talán nem is fogja. Keresőszavakra nem ugrik be. Nagy fejlődés ára megint... :)
-
#19358 -
#19357 Na folytatom a modolást. Közben Adamraga kiadott egy csomó InitialD gépet. Nagy sajnálatomra egyiknek sincs belső nézete :(
Nem is értem, egyedülálló csomag és még valami kb-re kinéző belső nézet is szép lenne hozzá de nincs. Az NSX és az FD2 ami nagyon szép. Önmagában örülnék neki, de ez a felemás érzés sajnos megvan. Végre lehetne egy teljes InitialD sorozatunk...
Nekiállok újra az autópálya rendszernek. Még ha nem is tökéletes a textúra rajta: akkor is egyedi ez a nagysebességű többsávos forgalmas kanyargós valami. Megéri rá időt szánni :)
-
#19356 Hát nem is tudom hogyan lehetséges ez. Mostanában elhanyagoltam az oldalamat és már így is 300 ezer fele haladok. Lehet nosztalgiázni járnak vissza a népek :) Szóval 203.338,- ezrre nőtt a nézettség. Még azt az autópálya rendszert tényleg ki kéne adni. Minden más már kiadódott ami fontosabb pálya meg kocsi meg modok, ralli stb. Lehet ez a titka hogy az ember többfélét is csinál egymás mellett és akkor nem un rá erre se. Többiek látom már feladták magyarok közül de hát ez van :D
-
#19355 @Csabesz6: na megvan de lehet nem ez volt. Felnije változott de a belső és a megjelenés Levines. Az ülés megér egy tanulmányt :)
-
#19354 Miskolc rallira dobta be ezt a képet. Hát szerintem aranyos. Támogató matrica szélvédőn különösen tetszik :) Remélem jut időm WR2-re is, ez a társasházi bűnszervezetes dolog kezd komolyra váltani... Ha esetleg hírekbe kerül remélem nem miattam :D
Helyi baloldal lejáratja magát végletekig. Inkább foglalkoznék én is értelmes dolgokkal de valamiért elhatározták hogy általam akarnak lebukni. Hát ez most sikerült. Van annyi diktafonos felvétel amiért már csattanhat a bilincs is. Modderekkel érdemes újjat húzni. Civilizáltan adom ki a sajtónak ha eljön az idő. Én lakásomra ne hajazzon egy hiéna se :)
WR2 a legjobb felkészítés az "életre" XD Autópálya mod incoming. Ha valami bajom lenne: átadom a franciának, majd kiadja ő. Ave!!
-
#19353 Ami a játékot illeti rengeteg újdonság van csak én vagyok lusta beliknelni a képeket és a letöltést :) Ami az NFS dupla autópályát illeti: most elég nagy küzdelemben vagyok valódi sötét erőkkel, kicsit ilyen bűnszervezet szerű valami vetette fel a fejét társasházunkba de végét járja. Most már ők is tudják hogy modderekkel nem érdemes packázni, mert logikai készségük másképp fejlődött, mint a sok egysíkú és buta amcsi film miatt amin gondolom ezek "felnövekedtek". Lényeg hogy komoly ügyem van, de idén ki lesz adva a pálya is. Ki van mentve minden cuccom, ha MSZP közeli körök itt nekiesnek lakásnak: akkor is ki lesz adva... :D
Fura, hogy ez a modolás mi mindenre jó. Úgy használom az MP3 lejátszót mint egy profi diktafont. Felér egy oknyomozó lebuktató riporttal. Fenébe a sok idiótával. Éljen a játék és a tisztesség :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.02.29. 22:39:22 -
Sibbit #19352 Hát én levagyok nyűgözve. Clamp, a módjaidat elnézve nagyon kedvem támad megint játszani. :D Viszont az lenne a kérdésem hogy a Wangan Midnight-os Shutokou autópályát befejezted-e vagy még mindig készül? Nagyon jó lenne WR2-ben ott repeszteni. :) -
Adamraga kiadott egy adag rallipályát, van közte minden földrészről Japántól Ausztráliáig. Készítek hozzá árnyékot és esetleg sebzést is fákhoz meg talán generált füvet is. Már teljes RBR játék át van ültetve. Mit mondjak: nagyon nehéz így hogy senki nem mondja mi következik :D Letöltés itt is meg Borgon is lesz. Ott is lassan 200 ezer a nézettség. Jó agytorna a modolás. Agyi elhízás ellen kiváló sport... :D
-
#19350 Hűű ez nagyon jó! Köszi a kifejtést és levezetést. Utána is kell keressek, mert egy csomó gépet nem is hallottam még. Egyik japán srác szokott modellezni ilyeneket 41aeimi meg ClubTH Tájföldről. Tele volt a blogja eredeti típus újságokkal meg ilyen ritkaság gépekkel. Bírom az ilyen maximalistákat akik katalógusból építenek :) Én inkább menettulajdonság és játék részét kedvelem. Kigyorsítás kanyarból és hasonló nyomatékleadás-tapadás egyensúly stb. Ez amit motorikusan írtál 240sx és 180sx közt elég elgondolkodtató :D
Azt már hallottam, hogy amcsi piacra más kocsi kerül, de elég nagy a diferencia :) -
#19349 Na:
"A karosszériaváltozatoknál először van a Silvia, ami ugye a fix lámpás kupé. Létezik S13 Fastback Silvia fronttal, azokat hívjuk Sileighty-nek (Silvia+One Eighty). Elvileg ezeket a Nissan is gyártotta, de nagyon kis számban, legtöbbjük utólagosan lett átalakítva.
A bukólámpások ennél kicsivel több kategóriára oszthatók:
Van az S13 Zenki, ami a korai modellt jelöli, az interneten Piggie-ként/Pignose-ként szokták becézni/csúfolni a (szerintem kicsit csúnya) frontjára utalva.
Következő a Chuki (szerintem ez néz ki a legszebben), ami külsőleg majdnem ugyan az, mint a Zenki, csak kapott egy sokkal jobban kinéző frontot. A Chuki az időrend szerinti középső modellt jelöli.
Utána a Kouki. Ez a szó a későbbi modellt jelenti, a kocsi kapott egy új karosszéria kitet sportosabb külsőt kölcsönözve neki. Ezt a modellt Type X-nek is nevezik. Eredetileg a Nissan gyártotta őket, nem utólag módosítottak.
A Sileighty idézőjeles "ellentéte" a Onevia (One Eighty + Silvia), ami lényegében egy Silvia a bukólámpás modell frontjával. Ezeket már nagyobb számban gyártotta a Nissan, de itt is léteznek utólag átalakított darabok. Ha jól tudom, ezeket leginkább Amerikában forgalmazták.
Ezekkel még találkozhatsz:
RS13: Fastback karosszéria
PS13: SR20 motor"
Ebben van még sok igazság, és nagyjából helyre is teszi az általam is kétesen "ismert" Sileighty dolgot.
Utoljára szerkesztette: Csabesz6, 2016.01.24. 02:13:40 -
#19348 Sileighty a legegyszerűbb. SX fenék, Silvia orral. Vagy fordítva, de az első felállás az "eredeti". Tehát ami a képen van nálad, az az orra, de a fenek a bukólámpás S13-é. Azt már meg nem mondom, hogy gyári-e, de valami olyasmi (?).
A 180-200-240sx örök vita téma. Egy kapaszkodó:
A 180sx csak japán belpiacon volt (amennyire Én tudom), és SR20DET motorral szerelték (2.0l, turbó, ~200-220 ló). De állítólag készült belőle CA18DET blokkos változat is, és láttam is rá bizonyítékot.
A 200sx európában honos verzió, CA18DET motorral. 1.8, turbó, ~189ló. Ha itthon látsz ilyen autót, és még nem macerálták, nagy valószínűséggel CA18 van benne.
A 240sx USA piacos, ebben elég "hervadt" motor van. KA24DE a blokk becses neve. 2.4l, szívó, ~155 ló. Úgy gondolom világos, miért nem ez a verzió a legjobb alap a pályákra. :)
Szóval igazság szerint a 180sx-200sx körül lehet agyalni még sokat, és olvasni, a 240sx elég egyértelműnek tűnik számomra. Aztán ki tudja, kevertek ezek össze vissza:).
Egyébként meg ha rákeresel ezekre a szavakra, akkor talán segít valamicskét a Silvia/S13 ügyben:
Nissan Onevia, Nissan 200SX, Nissan S13, Nissan S14, Nissan S15. -
#19347 Ezt a gépet tisztázhatnád még származásilag. Van ilyen hogy 180sx, 200sx, 240sx, Silaighty aztán S13/180SX mix és ezek lámpái is variálódnak s13 valamennyi almodellje meg mittomén. Lényegében egy kocsi és mégis ezer arcú :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.01.24. 01:06:07 -
#19346 Kéne csinálni egy felismerőversenyt. Nekem nem menne, mert rendszeresen csak átalakítottakat látok. Eredeti kocsikat katalógusból nem követtem figyelemmel. Japóknál nagyon dúrva ami kocsiátalakítás címén lehetséges. Lényegében az S13-15 /2B meg ilyenek vannak. Eleje ilyen hátulja olyan :D 180sx és s13 mix is isteni. Nem tudom gyári volt-e vagy csak tuning. Sileighty néven fut de gőzöm sincs ki hívta életre: a gyár-é vagy a fanok.
Találtam még egy szépet.
-
#19345 A képen egy AE92 látható, nem AE86. Ez már elsőkerekes platform, keresztben beépített motorral. Egyébként attól GT-S, mert USA piacra gyártották. Ahogy az USA piacos AE86 is GT-S néven futott (feltéve, ha azzal a felszereltséggel rendelték, ugyanis volt náluk SR-5 verzió is. Karburátoros motor, 8x lóerő, sperr nélkül, hátul dobfékkel, stb. Ugyanez Európában szimplán SR néven futott. A japán specifikációkba bele se menjünk szerintem [SE, XL, SR, GT, GT-Apex, GTV...])
Hogy még mondjak érdekességet, az USA piacos AE86 GT-S alvázszáma nem "AE86..." karakterekkel kezdődik, hanem "AE88..."-cal. Ellenben az SR-5 ott is AE86 alvázszámos. Tehát, az amerikai AE86 GT-S nem is igazi AE86. Hanem inkább AE88. Hacsi Hacsi :)
Na erre varrj gombot!