World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
@12346: WR1-es belsőnézetben fejmozgás tényleg kiály volt. Ami viszont rosz házasság volt az a PlayLogik (holland-belga) játékgyárral való kapcsolódás. Val-színűleg azok miatt lett kiszedve a belső nézet teljesen belőle. Ha nincs patch meg kiegészítők: NFSU2 lett volna belőle kis töréssel. Ahogy nézem ott még mindig külső nézet a divat. Legújabb NFS The Rivals-ban is csak a tetejéről lehet vezetni a gépet. Belsőből az igazi szerintem :)
@Opelfan:
Az alpok pálya is lehet megvan Kromnak, én csak az autópáylát kértem el, de küldött még két befejeztlen amiket elkezdett, de időhiány miatt nem adott ki. SZerintem ha jól megreklámozom ezt Borg-on: lehet valaki kiadja az egész NFS PU pályát egy packban. WR3-hoz nagyon jó és megvalósítható ötletek vannak, csak szerintem Synetic is csődbe fog menni, mert fiókba gyártják a játékot és nincs valódi betateszter, aki még kiadás előtt megmondaná a frankót így kicsi az esély a fejlődésre. Alap játék a WR2, de szerintem az amatör modderek érdeme és nem a "profi" GYÁRTÓKÉ... :D