Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
nemértem hogy miért volt hülye, de biztos én vagyok a fish
Lejátszom magamban a partit mintha mannislav lennék:
preflop: 4en belimpeltünk, BB hív 220ig. vakvédésnek jó, laperősségnek egy AJ+os lapot sejtet...
(személy szerint imádom az összefüggő egyszínű alacsonyabb lapokat:78,89,910)
910 egyszínű, összefüggő, sokszor bejött már eddig is, chip-em is van, szóval egy floppot nézhetek vele :)
tervem a lappal: jó pozícióban vagyok, ha nicns 10+os lap a flopban és checkol hívok egy pot-nyit és eldobatom vele, ha flush/sordrawom van akkor próbálom alacsonyan tartani a potot
reményekdek benne hogy max 1 játékos csatlakozik még hozzánk a flopnézésre...
flop: tökéletes flop a számomra :O, 2 overcardom van, lentvan kettő szín, soresélyem is van...sőt straightflush esélyem van, tökéletes!
hmm meghívta az all inomat :/, mit akarhat ezzel?! 2xes potot hív...egy ilyen flopra...AJ+ra tettem, nem tudom elképzelni hogy A8ra 220ig hívjon, ő ennél jóval feszesebb, főleg hogy 4en limpeltünk előtte...
Esetleg párja van kézben, és most fél a flushtől?! Ez lehet...hány out-om is van? 12 out a flushre és a sorra ez nem rossz sőt, és még 2 overcardom is van, szóval ha rosszul olvastam le és egy alacsony párja volt akkor még + 6 out, egy esetleges kötőlappal még jön újabb 4 out :/ túl sok outom van ahoz hogy eldobjam, a banki esélyek 65%ot mondanak :S, annyi nincs meg de 12+ out bejöhet, 50-50%ra teszem most kettőnket, remélem a 3. nem ad meg, bár ilyenkor ritkán adnak meg amikor ketten összeugranak, nah meglássuk, egyszer élünk, nem esélytelen a helyzetem sőőt...All in
KK hmm, sejtettem...12 outom van a győzelemre, hajrá!
turn: 9
hoppá, mostmár 17 outom lett, 44 lapból 17 jó nekem! HAJRÁ!
river: 2...FLUSH! bejött! ezaz! uhh köszönöm, nice hand