Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt az 1000$-t valóban megnyerted, vagy csak playchip???
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ma próbálkoztam 10$os Freezeeouttal Bet365ön de egy rohadt játszható lap nem jött, aztán az elsõ óra vége elött pár perccel egy A2suitedre benyomtam a maradék 450csippemet. azt' kiestem jól. remélem a nagy nyeremény után nem a nagy szopatás következik. asszem csak sportfogadni fogok, h szakadjon rájuk az ég!
sztem ez vmi kisebb rekord 😄
5 játékost ejtettem ki egyszerre 😄DD
12ezret nyertem (igaz, csak playchipet 😄)
5 játékost ejtettem ki egyszerre 😄DD
12ezret nyertem (igaz, csak playchipet 😄)
ez eddig a legnagyobbam
most ért véget. jupíííííí
most ért véget. jupíííííí
az uccsó partiban két gagyi számos lapja volt, aztán kifloppoltak neki egy sort. csekkelt. másiknak ásza volt. Turn:A Puff! allin.
a Mestert egyszer leültetném egy freeroll elé és megnézném meddig jutna. qrva kiváncsi lennék...
vannak róla ilyen megrázo képek a neten:
:S
:S
koncerten megkérdezte ki szereti a pókert, én tettem fel egyedül a kezemet,hihetetlenül örült😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
asztaqrva <#wow2>#wow2>
minden pókeres álma szvsz, hogy világbajnok legyen, neki ez sikerült <#taps>#taps>
pont a 7végén láttam a pökerarcok c. filmet már sokadzsorra, nagyon nagy film <#worship>#worship>
minden pókeres álma szvsz, hogy világbajnok legyen, neki ez sikerült <#taps>#taps>
pont a 7végén láttam a pökerarcok c. filmet már sokadzsorra, nagyon nagy film <#worship>#worship>
nem gyenge! csávó 2005ig kiugró eredmény nélkül "pókerezgetett" kenguruföldön, aztán átruccant amcsiba és nyert 7,5 millió dollárt. hát jó lehet neki...
Grat. <#wink>#wink>
Tölts fel pénzt és játsz Sit'n Go tournament-eket. Az a legjobb szerintem. Nincsenek sokan és könnyebb nyerni, igaz nem sokat, de azért ha elsõ vagy lehet kaszálni. 😊
Tölts fel pénzt és játsz Sit'n Go tournament-eket. Az a legjobb szerintem. Nincsenek sokan és könnyebb nyerni, igaz nem sokat, de azért ha elsõ vagy lehet kaszálni. 😊
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
no mesélj! 😊
nézzétek ki nyert 😄
megnyertem életem elsõ tornáját 😄
pedig fél óra késéssel érkeztem meg, mert elfelejtettem, hogy lesz torna 😄
a legvégén a játéknak, mikor ketten maradtam egy sráccal (õ is magyar volt), kétszer is elment a kapcsolat, egyszerûen mikor én jöttem, ne mtudtam semelyik gombra sem nyomni, így vagy 5 perc szenvedés után tudtam visszajönni (addig kb 70 ezret gombolt le rólam a mocsok 😄) most büszke vagyok magamra, kár hogy nem nyertem semmit 😛
ja, és az 500ból lettem elsõ, azért ez nem rossz 😛
megnyertem életem elsõ tornáját 😄
pedig fél óra késéssel érkeztem meg, mert elfelejtettem, hogy lesz torna 😄
a legvégén a játéknak, mikor ketten maradtam egy sráccal (õ is magyar volt), kétszer is elment a kapcsolat, egyszerûen mikor én jöttem, ne mtudtam semelyik gombra sem nyomni, így vagy 5 perc szenvedés után tudtam visszajönni (addig kb 70 ezret gombolt le rólam a mocsok 😄) most büszke vagyok magamra, kár hogy nem nyertem semmit 😛
ja, és az 500ból lettem elsõ, azért ez nem rossz 😛
már senki nem nyomja innen?
N0 TXT TLK PLZ!4!
Segítsen nekem valaki abban, hogy hol tudok a neten pókerezni másokkal?
Ma 20:45 World Poker Tour Season I. 13/1. @ SPORT1
amúgy nem uaezt adta a Eurosport pár hete (hónapja?)?
amúgy nem uaezt adta a Eurosport pár hete (hónapja?)?
Sziasztok. Tudna nekem segíteni vki abban hogy Pesten hol lehet kapni "póker zsetont"?????
1.Matthew Stevens
2.Phil Taylor
3.Kafelnyikov
2.Phil Taylor
3.Kafelnyikov
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
www.pokerroom.com
Nem kell letölteni, csak regisztrálni!
Nem kell letölteni, csak regisztrálni!
Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!
csekk, postánál eleve lejön $30... vagy ez régebben volt?
érdemes bankszámlára utaltatni.
érdemes bankszámlára utaltatni.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Sziasztok. Én tarháltam 28 dolcsit free-roll-okkal. És ha nincs bankszámlám(mármint erre a célra) kb mennyi jönne ebbõl haza sztetek.(CSEKK,POSTA ilyesmi)Kösz.
HALI
Valaki tudna olyan címet mondani ahol texas pokert lehet játszani(olyasmit mint pl. a jojatek.hu)
úgy, hogy ne kelljen letölteni programot!
(ok:suliben nem engedik a letöltést,csak órán unjuk magunkat
Valaki tudna olyan címet mondani ahol texas pokert lehet játszani(olyasmit mint pl. a jojatek.hu)
úgy, hogy ne kelljen letölteni programot!
(ok:suliben nem engedik a letöltést,csak órán unjuk magunkat
Játsz a neten!Az ingyenes és legalább valódi játékosokkal játszasz!
nah 427. lettem életem elsõ freerollján (eddig csak pléjmaniztam). elsõnek sze'ntem nem rossz
Hogy érted azt,hogy semmi értelme?Indulsz freerollokon és ha jól nyomod még pénzt is kapsz!
hogy mondják azt angolul, h költsd gyógyszerre? 😊)
Hi! Az lenne a kérdésem hogy ezt a játékot hogyan tudnám neten úgy játszani, hogy ne kelljen semmit fizetni érte és azzal a partnerekkel játszak akivel én akarok? Hol találok ilyen oldalt, és ha valaki elmagyarázná mit kell csinálni megköszönném! bye
N0 TXT TLK PLZ!4!
Remek volt a PokerParty!
Tud valaki olyaN poker játékot amit hálózatbaN lehet jáccaNi?
Ha igeN hol lehet letölteN i?
Tud valaki olyaN poker játékot amit hálózatbaN lehet jáccaNi?
Ha igeN hol lehet letölteN i?
REAL MADRID
ma 21:30 Pacific Poker UK Open 23/1 Sport1