• sza23
    Szeva All!

A második belinkelt leosztásban AA-t szorongattam a kezemben. Igazából ezeket csak azért linkeltem be, mert talán ezek már az ésszerűbb játékomat mutathatják. Persze lehet, hogy ezt csak én látom így /majd Riddick megmondja /
    Amúgy a tegnapi napom katasztrofálisan kezdődött. Az első három beülöm egyből elment érdekes leosztásoknak köszönhetően. A teljesség igénye nélkül floppolt két pár a magasabb floppolt két párral szemben, floppolt két pár floppolt set ellen és a hab a tortán az volt, amikor AK3 flop két pár /AK/ flopp utáni All in A4 ellen turn 5, river 2
    Szal így indult az estém, ami nem is lenne akkora baj, ha vasárnap nem buktam volt egy havi fizetést ilyen leosztások miatt.
    Ekkor ki is léptem, lehetett úgy éjfél.Tusolás, cigi, mély gondolatok után úgy döntöttem, hogy visszatérek még egy kicsit, ami hajnal 5 ig tartott. Szokásos 5-6 asztalomról lementem csak 3-ra. Szerencsére jó döntésnek bizonyult, mert megfordult a lapjárásom és hajnalban plusz 110eFt. nyereséggel álltam fel a laptop mellől. Ez egy kicsit feledteti a vasárnapot és lassan közelítek az akkori bankrollomhoz.
    Csak azt sajnálom, hogy az éjszaka során kimaradtam a legnagyobb kasszából, mert a flopp előtt 7,5$ emelésre nem éreztem elég erősnek a Q10 kezemet 0,5-1$ vakszinten. A lényeg, hogy turn után All in következett a chip leader és egy másik játékos között, ami egy 800$-os kassza sorsát döntötte el. A poén az hogy itt már sorom lett volna, ami ki is tartott volna jk két pár illetve kQ egy pár ellen.
    Persze a poker is olyan mint a foci, azaz nincs értelme olyan mondatoknak, hogy mi lett volna ha..... de azért egy darabig gondolkodóba ejtett. Persze tudom, hogy a kezem csak flop után volt megadó.
    A lényeg, hogy jól zártam, ma meg majd folyt. köv. 1ébbként a fenti összegeket nem felvágásból írtam, senki ne értse félre, csak egy kicsit jól esik büszkélkedni.....