30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#5982 Ilyen nekem is volt. Nem figyeltem oda az asztalra, és néztem, KKt dobtam el, mert kifutottam az időből. El is vesztettem volna vele. :) -
#5981 Tegnap volt egy mókás esetem. Verseny korai szakasza, 30-60-as vakok. Közben erőteljesen egy oldalt bújtam, és muckolta a lapomat. Odanézek, AA. Hmmmm. Oké. Nagyon fasza. Na mindegy. Látom ketten all-in mennek. Olyan érzés volt mintha két biszex csaj szexelt volna előttem egy lelakatolt üvegszobában. AK vs. 44. Flopon egy négyes. Hmmmm. Egye fene, akkor mégsem verek meg egy óvodást... :) -
#5980 Én úgy látom hogy a legtöbb esetben nem a leosztott lapokkal van a baj, hanem a pocsék játékosokkal, akik még az alapvető szabályokat sem ismerik. Kiemelhetetlenek, egy outtal is simán megadó calling stationok. A legjobb amikor a QQ páromat megveri egy K3o-al, és még gúnyosan beír valamit.
Remélem felbátorodik rajta, és összefutunk még egyszer egy döntő asztalon. -
#5979 Az ilyen negatív hullámokat tényleg csak a jó bankroll tudja csillapítani. Néha átfut az agyamon hogy beleöklözök a monitorba, na ilyenkor tartok szusszanót. -
#5978 Mint például a mai napon. Az elején két floppolt sorom vérzett el, egy flush, meg egy full vert meg, mindkét esetben Turnon bekerült minden, és riveren gyorsultak le. Majd a két beülő mínuszt kezdtem visszanyerni, már csak fél beülő volt, mikor egyszer egy Király páromat, egyszer meg egy ász páromat gyorsulták le riveren, úgy hogy védtem őket rendesen. Sőt a Királynál szettem volt.
Szóval az ilyet túl kell élni. -
#5977 "Vagy a program éppen akkor kompenzálja az összes addigi szívást".
Én erre írtam amit írtam. Én ezzel nem értek egyet. -
#5976 Jah, csak néha vannak olyan napok, mikor az elején beleszaaldsz pár cooler helyzetbe, vagy lemákolnak, és mínusszal kezdesz, majd elkezdesz szépen feltornászni, vagy szinten tartani, aztán elkezdenek jönni a lapok, és azokat is lemákolják.
nah ehhez kell jó bankroll, mikor napokig semmit sem ad, és csak maximum minimalizálni tudod a veszteséget. -
#5975 Leginkább semmit. Egy teremben egy számlát nyithatsz. Ha egy IP-ről másik családtag is akar pókerezni, akkor érdemes a supporttal egyeztetni.
Nagyon vadásszák a multiregeket, nem jó viccelni vele.
Már eltérő adatok miatt is kizárhatnak. -
ddt500 #5974 Bármilyen jó lappal is veszít. Ezt akartam írni. -
ddt500 #5973 De én nem azt mondtam, hogy csal a program. Csak azt, hogy van amikor órákig semmi aztán minden összejön. Ha az ember 5 leosztásban 3X AA-t kap az sincs a matek ellen csak nagyobb távlatban kell nézni. Csak azt próbáltam Dannynak magyarázni, hogy bármi történik bármilyen jó lappal is nyer azon nem kell kiakadni. Mit szóljon az a tegnapi ürge aki QQQ99 -el veszített ellenem. Nálam J10-el színsor volt. Néha semmi nem elég. -
#5972 "Riddick megmondja".
Még a végén én leszek az SG okostojása. :))
Én még csak ipari tanuló vagyok a pókerben, nem olyan túl rég kezdtem. A véleményeim egyéni meglátások (általában hozzá is teszem a hsz-eimhez). Távol álljon tőlem hogy megmondjam a frankót, főleg hogy én magam sem vagyok egy profi.
A #5959-re: Az egyszínű KQ még rendben van, de A9o-val megadni... Nem tudom mi járt a fejében.
A #5960-re: Talán abból lehetett volna baj, ha utánad a többiek is csak preflop megadnak mindenféle random kézzel vagy pocketekkel. Flop után pedig lehetett volna kisebbet is hívni, nem volt veszélyben az ászpár. Nagyon adakozó fickónak tűnt, kíváncsi lettem volna a lapjára.
-
#5971 Nem tudom, mi történt itt 4 nap alatt,de ha bármi érdemleges, írjátok le.
Viszont lenne egy kérésem. Pokerstrategyről jött levél, hogy újabb 50$-t kapok a Titanra. Csak annyi a baj,hogy van már Titan accom, de nem pokerstrategys. Leszedtem a titan pokert, reinstall, de nem lehet új számlát létrehozni, mert a régit megjegyezte. Eltűnt a new player gomb.
Miket töröljek ki? -
#5970 JAJA
Szerintetek is jól játszottam meg azt a kört?
(Nem hívtam all-int,mivel már a flop után eldőlt,csak megadogattam) -
#5969 Szeva All!
A második belinkelt leosztásban AA-t szorongattam a kezemben. Igazából ezeket csak azért linkeltem be, mert talán ezek már az ésszerűbb játékomat mutathatják. Persze lehet, hogy ezt csak én látom így /majd Riddick megmondja /
Amúgy a tegnapi napom katasztrofálisan kezdődött. Az első három beülöm egyből elment érdekes leosztásoknak köszönhetően. A teljesség igénye nélkül floppolt két pár a magasabb floppolt két párral szemben, floppolt két pár floppolt set ellen és a hab a tortán az volt, amikor AK3 flop két pár /AK/ flopp utáni All in A4 ellen turn 5, river 2
Szal így indult az estém, ami nem is lenne akkora baj, ha vasárnap nem buktam volt egy havi fizetést ilyen leosztások miatt.
Ekkor ki is léptem, lehetett úgy éjfél.Tusolás, cigi, mély gondolatok után úgy döntöttem, hogy visszatérek még egy kicsit, ami hajnal 5 ig tartott. Szokásos 5-6 asztalomról lementem csak 3-ra. Szerencsére jó döntésnek bizonyult, mert megfordult a lapjárásom és hajnalban plusz 110eFt. nyereséggel álltam fel a laptop mellől. Ez egy kicsit feledteti a vasárnapot és lassan közelítek az akkori bankrollomhoz.
Csak azt sajnálom, hogy az éjszaka során kimaradtam a legnagyobb kasszából, mert a flopp előtt 7,5$ emelésre nem éreztem elég erősnek a Q10 kezemet 0,5-1$ vakszinten. A lényeg, hogy turn után All in következett a chip leader és egy másik játékos között, ami egy 800$-os kassza sorsát döntötte el. A poén az hogy itt már sorom lett volna, ami ki is tartott volna jk két pár illetve kQ egy pár ellen.
Persze a poker is olyan mint a foci, azaz nincs értelme olyan mondatoknak, hogy mi lett volna ha..... de azért egy darabig gondolkodóba ejtett. Persze tudom, hogy a kezem csak flop után volt megadó.
A lényeg, hogy jól zártam, ma meg majd folyt. köv. 1ébbként a fenti összegeket nem felvágásból írtam, senki ne értse félre, csak egy kicsit jól esik büszkélkedni..... -
#5968 na ez szép! -
#5967 Nem semmi!
Gratulálok! :) -
dashed_ #5966 boku megcsinalta -
#5965 Azt azért vedd figyelembe, hogy egy preflop all-in biztosítja a bent lévőknek mind az öt lap megtekintését. Sok esetben már preflop biztosítva van a bukta, mivel már nincs esélyed tovább védeni a kezed.
A 1010 v. 42 partyk hozzák majd neked a profitot. -
#5964 Egy kézbe párral tíz az egyhez esélyed van a flopolt szetre. Az a 22 alkalom amikor nem alakult ki a seted, teljesen képben van. Nem egy kirívó eset.
Én nem értek veled egyet. A közelmúltban nem egy nagy port kavaró botrány alakult ki, ami az érintett pókertermeket eléggé meg is rázta. Ezeket a programokat ellenőrzik, nem lehet csak úgy megbuherálni őket. Nagyon fellendülőben vannak az online pókertermek, mindenféle kockázat nélkül nagy haszonra tesznek szert. A játékosok sem teljesen hülyék, gyorsan kirobbanhatna egy ilyen ügy. És nem mindegy hogy csúcsidőben 26.000 vagy 11.000 játékos játszik-e, ezzel az üzemeltetők is tisztában vannak. A független ellenőrzésekről nem is beszélve.
Látom hogy egy hétvégi kétórás partyn milyen leosztások vannak, egyik a másik után. Komolyan mondom ahhoz képest a pókertermek semmik. A variancia káros hatásaitól csak a jó bankroll menthet meg.
Ez a "megmondom mi lesz" téma olyan mintha kiállnál az út mellé, és azt állítanád hogy a következő autó piros lesz. Ha nem piros, akkor "ez most épp nem az volt". Ha piros, akkor pedig "na ugye megmondtam!".
Jöhet bármilyen leosztás, ha figyelsz a hátteredre és jó döntéseket hozol, nem lesz baj. -
ddt500 #5963 Van ilyen. Majd megszokod. Egy versenyt paradise pókeren úgy nyertem meg, hogy rájöttem, hogy engem tol a gép. 7 leosztáson keresztül drill volt a legkisebb lapom. A 4-iknél rájöttem, hogy mi van és mindenre megadtam az emelést. Tudom hülyén hangzik de tényleg van ilyen. Vagy beüt a szerencse vagy a program éppen akkor kompenzálja az összes addigi szívást nevezd aminek akarod. 93-ra kézbe full, 610-re kézbe sor meg ilyenek. Ki kell fogni. Sng többször is szoktam közölni a barátnőmmel,hogy na ez az ürge fogja megnyerni. Mert minden szarra kap lapot. És általában úgy is lesz. Arról nem beszélve, hogy paradise pókeren a floppon 80%-ban meg lehet mondani, hogy ki nyer. Pl. ólin. Egyiknél KK a másiknál 66. Floppon 4710. Kész. Nyert a 66. Fix, hogy lejön neki a sor vagy a drill.
Tegnap dettó ez volt talán olvastad. 2 asztalon 1,5 órán keresztül szívtam. Aztán 777, QQQJJ, sorok, flössök minden mennyiségben. 5X-ös pénzzel szálltam ki. Csak sng-n ezt nem lehet kivárni. Ez van.
Persze valszeg hülyeségeket beszélek de én így gondolom. -
ddt500 #5962 Itt mid volt amúgy? -
#5961 sng 2nd hely 30cent.
Olyan ellen játszottam aki állandóan all inezet.
Kurva szerencsés volt.
Ugy buktam el hogy dobott egy all int 10000 feletti zsetonnal én meg 4000 feletti zsetonnal
Nálam TT
nála 24
neki sora lett nekem meg ami a kezemben volt.
Ezért mondom hiába tudod a fogalmakat ha egy ilyen hülye fasz szerencsés akkor nincs mitt tenni.
Ja és az egész preflopon játszodott le. -
#5960 TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-91559077-470
played at "Cuenca" for USD RM from 2009-03-16 21:58 until 2009-03-16 21:58
Seat 2: CalledelSol ($103 in chips)
Seat 4: AFCAjax19 ($91.05 in chips)
Seat 8: mackl1 ($29.30 in chips)
Seat 9: txapalaboka ($80.50 in chips)
Seat 10: s0923064 ($165.25 in chips)
ANTES/BLINDS
s0923064 posts small blind ($0.50), CalledelSol posts big blind ($1).
PRE-FLOP
AFCAjax19 calls $1, mackl1 folds, txapalaboka bets $15, s0923064 folds, CalledelSol folds, AFCAjax19 bets $35, txapalaboka calls $21.
FLOP [board cards: 6C,QS,8D ]
AFCAjax19 bets $55.05 and is all-in, txapalaboka folds.
TURN [board cards: 6C,QS,8D ]
AFCAjax19 wins $125.55.
SUMMARY
Dealer: txapalaboka
Pot: $128.55, (including rake: $3)
CalledelSol, loses $1
AFCAjax19, bets $91.05, collects $125.55, net $34.50
mackl1, loses $0
txapalaboka, loses $36 -
#5959 TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-91540790-783
played at "Tilburg" for USD RM from 2009-03-16 21:53 until 2009-03-16 21:55
Seat 4: AFCAjax19 ($249.20 in chips)
Seat 8: sildsen1974 ($160.65 in chips)
Seat 10: samde ($108.45 in chips)
ANTES/BLINDS
sildsen1974 posts small blind ($0.50), samde posts big blind ($1).
PRE-FLOP
AFCAjax19 bets $3.50, sildsen1974 calls $3, samde calls $2.50.
FLOP [board cards: 4C,TC,AS ]
sildsen1974 checks, samde checks, AFCAjax19 bets $10.50, sildsen1974 calls $10.50, samde folds.
TURN [board cards: 4C,TC,AS,9C ]
sildsen1974 checks, AFCAjax19 bets $10, sildsen1974 bets $35.50, AFCAjax19 calls $25.50.
RIVER [board cards: 4C,TC,AS,9C,JH ]
sildsen1974 checks, AFCAjax19 bets $25, sildsen1974 calls $25.
SHOWDOWN
AFCAjax19 shows [ KC,QC ]
sildsen1974 mucks cards [ 9S,AC ]
AFCAjax19 wins $150.50.
SUMMARY
Dealer: AFCAjax19
Pot: $152.50, (including rake: $2)
AFCAjax19, bets $74.50, collects $150.50, net $76
sildsen1974, loses $74.50
samde, loses $3.50 -
#5958 kicsit megtalált a flop :D -
#5957 -
#5956 ez így nemnyerő :) -
#5955 4444 -
#5954 jaa, értem :D
azt hittem nálad volt 22, és flop 777 volt, azért nem értettem mivan. -
ddt500 #5953 Beindult a szekér. 50 dodónál járok. -
ddt500 #5952 22 alkalommal kaptam kézbe párt a mai napon. Az első 21-ből nem lett drill. A 22-ik ami 77-es volt turnon drill lett. Mivel az ellenfélnek K7-es két párja lett így sikerült ólinre vinni. Ebből lett 13 dolcsi.Így már világos? -
#5951 Öö, ezt nem értem. -
ddt500 #5950 Na. 22-re jött a 777. Ellenfélnek K7 két pár. 13 dollár lett a jutalmam. -
ddt500 #5949 És ennek mi a valószínűsége? 20db kézbe párra nem jött drill. -
ddt500 #5948 2 asztalon játszom 3 órája. Az első másfél órában nem volt 1010-nél erősebb párom. Két asztal kb. 400 osztás. Viszont AK-val kétszer szaladtam bele AA-ba floppon ásszal. Na?? Ahhoz képest csak -6 dollárban vagyok. -
#5947 Titan poker
SNG 0,10$
TT nyomtan egy all in-t 1310 zseton a 1000 zsetonu bedobja a 2e vmennyi zsetonu tartja.
KQ van nála.
Riveren lejött neki egy Q.
Isten f.szát.
Nem számit 20 centet akkor is nyertem.
Ráadásul a legerősebb lap amit kaptam az sng során az a JJ volt. -
#5946 Létezik ilyen?
Szerintem nem. -
#5945 #5937 vki? -
#5944 A lényeg hogy kaphatsz 5$ bónuszt, ehhez fel kell venned a supportal a kapcsolatot, és egyeztetni az accountod adatait.
Ha jól értem telefonon veszik fel veled a kapcsolatot? -
#5943 300 a nagyvak, neki van 3000 zsetonja. Egyértelmű push.