Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Szeki26 #5657 Sziasztok !
Lenne pár kérdésem biztos tudtok válaszolni rá.Szóval 50$ kezdőtőkével kezdtem el játszani a www.yourpokercash.com-ról.Az ultimatebet-re regisztráltam,de néhány dolgot nem értek.
100 raked hands kell a következő utalásig (5$),és így folyamatosan utalgatnak még 50$.Idáig oké.Olyan 2500 raked hands kell,hogy ki is lehessen utalni pénzt.
Az első kérdésem,hogy hol találom ezt,hogy mennyi a raked hands amit játszottam.A cashier-nél írja,hogy mennyi pont kell még a következő 5$-ig,de nem látom,hogy mennyi lejátszásnál hogy kapom a pontot,nem értem az egészet :)
A másik meg mi van ha "tegyük fel" akkora menő vagyok,hogy sit&go tournaments-ekkel megtriplázom ezt a pénzt.Akkor se vehetem ki a megnyert pénzemet ? Vagy az 50$ felüli összegeket kivehetem ? Mer ugye ezekre csak pár cent vagy dollár a teremnek megy,azért nem sok pontot számol.Indultam egy ilyen sit&go-n és azt megnyertem,de pár centes cash game-ekkel alig tudok összeszedni valamit,meg egy idő után unalmas.Össze vissza call-ozok miközben netezek,kajálok meg a franc tuggya még mit csinálok :)