• Csacsi
    Nem értem,h ogy miért hívott keveset? 0.04 a nagyvak, és ő 0.24-et hívot. Az azt jelenti, hogy 6-szors nagyvak, ami szerintem jó hívás. Sőt UTG+1-ből én csak 4-szeres, vagy 5-szörös nagyvakot hívtam volna (bűr ez függ az asztaltól, hogy hogy mentek eddig a partik, mennyire feszesek, mennyire lazák).

Két megadója volt. Így a pot a 0.78 volt. (3x0.24 + 0.02+ 0.04)

Így floppon a pot hívása szerintem teljesen jó volt.

Az más kérdés, hogy a Turnon nem dobtam volan el.Ugye ott már a pot 2.28 dollár volt. És ha mindig félnék a sortól, vagy a színtől, akkor sosem játszanék :) Illetve igen. Miég mindig ott van az esély a fullra, és a pókerre is.

Szóval megadtam volna mindenféleképp, sőt lehet vissza is toltam volna rá az all-int. Mégpedig azért, mert ha csak megadod, akkor a pot összesen 6.68 dollár lett volna, hogy a maradék 2.03 dolláros hívását már kötelezően meg kellett volna adni a pot odds miatt is.

De ez már csak a ha kategória. De mint mondom Carlossal nem értek egyet. Szerintem védte rendesen a lapját. Sőt szerintem túl is védte, bár ez asztal függő. A pot hívásra floppon határeset megadni színhúzóra. De ebbe most nem megyek bele részletesen, de hidd el nekem, vagy olvass utána.