Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Én egyet értek veled, abban hogy próbálj szerencsét és fektess be pénzt.Ugyanezt tettem és 30-40ezrekkel tértem haza.
Nade miaz hogy nagy pénzbe játszol?Én kezdetben max a 3000es rebuyos tornákra jártam.Annyi ott a gazdak ember akiknek nem számít mert vagy nyertek már vagy egyszerűen havi 200 fixből telik ilyen "kis versenyekre".Na lényeg hogy kb 20*rebuyozott a mellettem ülő tag.Mindennel allin ment.(persze akkor kaszálltam is belőle)
Egy másik alkalommal sajnos kiestem és nem rebuyoztam.Kb 40 ember hördült fel mintha marslakót láttak volna hogy nem ülök vissza.Mostmár párszor én is megtehetem :D.
De a lényeg amit ebből a kis sztoriból ki akarok hozni hogy félteni fogod te még azt a 3000.Ftot is.Meg ez nem net hogyha unod allin mész valami fossal és kiesel.Élőben majd jól kiröhögnek a hülye callokért.Deéppen emiatt ott lehet igazán tanulni.
Egy a lényeg az tuti látszik rajtad hogy félted a pénzed.És lesz ott egy pár játékos aki észreveszi ezt,agresszíven rádhív.Ha nincs állandóan fullod akkor kiejtenek.Fontos a fokozatosság meg a türelem.Élőben haverokkal gyakorolj.Próbálj meg taktikákat kifejleszteni és aztán menj igazi versenyre.Majd meglátod milyen hatalmasak a különbségek.