30077
  • Csesza
    ilyen a net, ezért utálok neten játszani :S
  • predat000r
    Egyébként megint összeszedtem freerollon egy kis pénzt és elmentem stg-zni.Amíg nem lesz meg a megfelelő bankkártya hátha felállok a 0-ról mondom...

Tök jól mentek a dolgok.Eddig...: Flop előtt hívok sAK-ra 500ig (50/100 nál voltunk)3an adják meg.
    Flop 3,7,K szivárvány.
    Hívok 400at mindenki eldobja kivéve az utolsó játékost aki allint hiv(+1600).
    Köztudottan hülyéről révén szó megadás.Felfordul o45(kicsit örülök)
    Hát nem bejön neki egy 6os.Pfffff
    De mire volt egyyáltalán a flop előtti és utáni megadás?Még csak vak sem volt.
    Aztán így estem ki.Lehet hogy szünetet kellene tartanom.XD
    A végén belefásulok a játékba a net miatt.
  • predat000r
    Mondjuk gondoltam hogy nem lesz 100%os nyerő stratégia.Vagy csak nem mondjátok el mi?XD
    De akkor ezekszerint ugyanarra jutottatok mint én.A hullámvölgyek annyira nem érdekelnek.(Persze tudom hogy ez összefügg a nyereménnyel)Pénzbe nézem a dolgot.Ha hosszútávon nyereséges akkor jó.
    Az az 1 tuti hogy nem fogok kis téten játszani mert oda a sok bónuszos hülye is eljön.Nagyban meglátjuk aztán ha nem jön be akkor -10,20 és végleg vége de legalább megpróbáltam:D
  • Csacsi
    Én általában akkor megyek cigizni, ha nagyon rossz pozicíóban vagyok. Olyankor úgyis csak monsterrel játszanék. Szóval akkor belefér a cigi. Max 2 leosztás alatt elszívom :D Általában akkor megyek el, mikor én leszek a nagyvak két leosztás után :D
  • Rockynhooo
    értem zsír, köszi a válaszokat :)

bár minden második vak emelés után szünet van ugybeszéltük az estit meg ahova járok bajnokságra ott is úgyvan szal végülis az yo nekem szünetre... de legalább ha ismeretlen helyre mek akkor tom h felállhatok bármikor.
  • Csacsi
    Én eddig ahová jártam, otthagyod az asztalt, cigizel, addig osztanak neked is, ha ott van a vak, akkor leveszik, és ha nem vagy az aasztalnál osztás végére, akkor behúzzák a lapodat.
  • Csesza
    általában leveszik a vakokat, de akkor osztanak neked is csak az utána dobásnak számít

de van ahol asszem megvan engedve egy 5perc sit out
  • Rockynhooo
    este mek egy tág haveri bajnokságba, elméletileg 25en leszünk , és 1000es a beugro.. az első 12500at visz.. végülis yo az nagyon.. van tét is meg sörözgetés haverkodás póker :)

egyébként akármilyen bajnokságban mondhatom azt hogy kiülök mondjuk 5 körre mert pl kimek cigizni ?! annyi hogy leveszik a vakot ha oda ért a kör és ennyi? vagy osztanak nekem is attol hogy nem vok ott? vagy hogy megy ez?
  • Csesza
    mert ugye én nem rebuy-oztam
  • Csesza
    mivel ez nem ilyen verseny volt, hanem csak a helyi arcok lemennek és bárki aki akar be lehet szálnni játszani

500 vagy 1000 volt beszálló és asszem olyan 20-30at hoztam el onnan
  • Norbi101
    Az faca és mennyit szedtél össze, és mennyi volt amit befizettél?
  • Csacsi
    Eddig kétszer voltam rebuyos versneyen, ahol, olyan 2000 Ft volt egy rebuy. Mindkét verenyen vettem vagy 8 rebuyt, mert nem tudtam jobb kezekkel nyerni. Aztán ki is estem elég hamar, mert nem volt sok zsetonom. De szerencsére a cashgamben is ugyanolyan hülyén játszottak, így ott visszajött, és ott már legalább nyertem a jobb lapjaimmal. De megfogadtam, hogy többet oda nem megyek.
  • Csesza
    volt már nekem is szerencsém "rebuyosok" ellen, elkezdünk játszani, ugye a fele a ilyen kis gazdaggyerek, nekik meg ugye nemszámít a pénz és így egész szépen meg lehet szedni magad ha odafigyelsz és jól játszol

igaz, volt, hogy 10órát is ültem az asztalnál mert csak a rebuy ment de megérte

amugy én is jobban szeretem term. ha nincs rebuy mert akkor komolyabb a játék
  • Csacsi
    Netről nagyon nehéz pénzt leszedni. Egy ideig jól megy, majd utána jön a hullámvölgy, hogy 70/30-aakt sorra veszti el az ember. Szóval én neten csak unaloműzésből játszom nagyon kis téten.

Általában hónap elején befizetek 5000 Ft-ot. Volt olyan hónap hogy kivettem hónap végén 40.000-et. De az az általános, hogy elbukom, vagy minimális a haszon. Jah és mindennap játszom legalább 5-6 SNG-t, plussz cashgame.
  • predat000r
    Igaz de a kezdőknek való legolcsóbb versenyek általában így zajlanak.Ha túljut a rebuyon akkor meg játszhat,tanulhat.
  • Csacsi
    Például péntekenként ezért járok Lidóba. Ott például 5+1 2reb 1addon verseny van. Teljesen korrekt, jó a játék, jó a társaság, és azért fizet is. meggazdagodni nem fogok belőle, de azért nem rossz pénzt lehet nyerni.

Utána meg le lehet ülni 100/200-ba cashgamezni. És ott, ha nem nyersz a tornán könnyen visszanyerheted a beülődet.
  • predat000r
    Egyébként nekem is lenne egy kérdésem.Olyan írjon aki már tényleg sokat leszedett netről.

Naszóval.Most kezdtem el komolyabban foglalkozni a póker internetes oldalával.Freerollokon gyűjtöm a tapasztalatokat már egyre jobban kiismerem az átlagembert, de mégsem látok olyan taktikát ami legalább anyiszor eredményes lenne mint élőben.
    Ismerek énis olyat aki pár havonta 20-30akat szed le.Na ez elég is lenne kezdetnek de ahogy a partyjait nézem csak a szerencsének köszönheti hogy nyer.Nekem egy hosszútávú, biztosabb taktika kellene.

Ha valakinek van valami ötlete szívesen megvitatnám a használhatóságát sőt ki is róbálnám:D

El kéne bánni ezzel a sok hallal XD
  • Csacsi
    Ezért nem járok unlimited rebuyos versenyekre, mert ott nincs játék addig, amíg lehet rebuyolni, csak eszetlenkedés. Ha már nincs rebuy normálisabb, de addig katasztrófa.

• predat000r
    Én egyet értek veled, abban hogy próbálj szerencsét és fektess be pénzt.Ugyanezt tettem és 30-40ezrekkel tértem haza.

Nade miaz hogy nagy pénzbe játszol?Én kezdetben max a 3000es rebuyos tornákra jártam.Annyi ott a gazdak ember akiknek nem számít mert vagy nyertek már vagy egyszerűen havi 200 fixből telik ilyen "kis versenyekre".Na lényeg hogy kb 20*rebuyozott a mellettem ülő tag.Mindennel allin ment.(persze akkor kaszálltam is belőle)

Egy másik alkalommal sajnos kiestem és nem rebuyoztam.Kb 40 ember hördült fel mintha marslakót láttak volna hogy nem ülök vissza.Mostmár párszor én is megtehetem :D.

De a lényeg amit ebből a kis sztoriból ki akarok hozni hogy félteni fogod te még azt a 3000.Ftot is.Meg ez nem net hogyha unod allin mész valami fossal és kiesel.Élőben majd jól kiröhögnek a hülye callokért.Deéppen emiatt ott lehet igazán tanulni.

Egy a lényeg az tuti látszik rajtad hogy félted a pénzed.És lesz ott egy pár játékos aki észreveszi ezt,agresszíven rádhív.Ha nincs állandóan fullod akkor kiejtenek.Fontos a fokozatosság meg a türelem.Élőben haverokkal gyakorolj.Próbálj meg taktikákat kifejleszteni és aztán menj igazi versenyre.Majd meglátod milyen hatalmasak a különbségek.
  • Norbi101
    Nem most akarok, nyáron leszek 18, és akkor lesz pénzem is rá.
  • Csesza
    kérdezni lehet, válaszoltak is neked, csak nemértetted meg, hogy a szabályok versenyenként változhatnak és tovább értetlenkedtél

másik meg hogy te még nem mehetsz versenyekre, max. baráti pókerpartykra
  • Csacsi
    18 alatt nem lehet szerencsejátékot játszani. És a póker annak minősül.
  • Norbi101
    17 , és te? nemlehet megkérdezni? erre való a forum, ty csacsi.
  • Csacsi
    Vannak freeze out versenyek, ahol van egy beszálló, és nincs sem rebuy sem addon. Pl : 10.000+1 freeze out.

Aztán vannak second chance versenyek. Itt van egy beszálló, és van egy rebuy, ha elfogysz. Pl : 5.000+1 second chance.

Aztán vannak rebuyos versenyek. Itt vagy meg van határozva, hogy hány rebuy van, vagy unlimited rebuy verseny, ahol az első 4-6 vakig, versenye válogatja lehet rebuyolni, majd a rebuy időszak végén lehet venni egy addont. Pl : 3000+1 (ez a beszálló) 2 rebuy 3000 (ennyibe kerül a rebuy) és addon 3000 (ez peddig az addon amiért általában kétszer annyi zseton jár).
    Vagy pl : 2000 unlimited rebuy (itt annyiszor veszel 2000 forintért zetont, ahányszor akarsz bizonyos vakszintig, ami versenyenként változik)

A fizetés az mindig változó. Attól függ hányan indulnak, mennyi rebuy volt, mennyi az nyereményalap. A legtöbb helyen az első 4 már elosztja a nyereményt zsetonok alapján.

Komolyabb versenyeken pl. 30.000-es second chance ott már ha sokan vannak, akkor mondjuk az első 5 fizet. de a döntőasztalon néha kioztanak a 6. 7. 8. 9. 10. helyezetnek is.

Ennél jobban nem lehet elmagyarázni. Menj el versenyre, vagy hívd fel a termet, és kérdezd meg milyn verseny van aznap, biztos elmondják a feltételeket, mert ez mindenhol más, mégha az alapkoncpció állandó is.
  • Csesza
    ezt nemhiszem el... :S

hány éves vagy?
  • Norbi101
    Jó akkor ugy kérdezem valaki volt-e már ilyenen? és ha igen csak az első nyer vagy az első 3?
  • Csesza
    minden versenyen más, nemigaz nem lehet felfogni?!
  • Norbi101
    És mennyi a beugró? az első 3 helyet díjazzák vagy csak az elsőt?
  • Rockynhooo
    ez attől függ hova nevezel , bajnokságban általában nincs rebuy.. legalábbis itt felén ugymegy ,hogy van bajnokság bekell fizetni X összeget de nem lehet rebuyolni. meg közbe pár asztalnál cash game folyik, ahonnan bármikor felállhatsz és akrámennyiszer rebuyolhatsz.
  • Norbi101
    Most azt tervezem hogy nyáron keresek egy kis pénzt aztán irány a royal poker klub, tudjátok olyan ez mint mikor a hős elmegy szerencsét probálni és jobbá tenni az életét, addig még gyakorlok minden nap rendesen, mert ugye gyakorlás a tudás annya, kérdéseim: olyat hallotam hogy lehet olyat csinálni hogy valaki kiesik és visszavásárolja magát (gazdag állatok) és addig nem nyugszik még kinem esik? ilyen létezik?? és ha nyerek mennyit nyerhetek? kinek volt már ilyen élménye?
  • ThisZip
    Ha tényleg úgy van, akkor szórakozhatsz úgy is először, hogy még jobban visszafogott vagy így azt fogják hinni rólad, hogy nem tudsz játszani, és nem fognak komolyan venni tehát elnyerheted a zséjüket...
    Aki arc alapján nézi az embereket az meg is érdemli, mivel a játék a lényeg.
  • Rockynhooo
    nem akarja hogy elnyerd a pénzét xD
  • Norbi101
    Ma megsértett ey ismerősöm azt mondta "te ne játsz poker klub-a csak otthon mert látszik az arcodon hogy nem neked való",de ha játszok meg azt mondja hogy ravasz vagy meg jóljátszol, akkor miért mondta hogy ne játszak nagy pénzbe? óvni akar vagy nemvagyok neki szimpatikus?
  • Lipi1980
    Válaszul a 3950 és 3952 hsz-re:

Ed MIller könyve ún. első könyvnek nagyon nagyon jó! Sklansky viszont nekem túl száraz volt, és nem csak hold'em van benne, hanem többféle póker fajta alapján mutatja be elméletét...
    Akkor már inkább Dan Harrington Hold'em Versenystratégia I. és II. kötete! Tudom, hogy van III. rész is (példatár), de az szerintem felesleges, mert 90%-ban azokat a példákat összegzi egy könyvben, ami az első két kötetben is benne van...
  • ddt500
    Ezzel én is így vagyok. Beemelek valami marha nagyot. Mondjuk 20X-os nagyvak KK-ra. Erre megadják 6-an!! Ilynekor mindíg arra gondolok, hogy ennyi embernek van AK,AJ,AQ-ja meg párja. Aztán lejön a flopp ász nélkül erre tolom az all-in-t aztán 3-an megadják. És akkor meg kijönnek a J10 meg Q9-ek.Sok fasztalicska.
    Be szoktam írni, hogy ere aztán meg kellett adni. Meg igen persze add meg az all-int 10-es párra te faszfej.
  • Csesza
    ezkemény :D
  • Csesza
    pff :S
  • predat000r
    Nem azért mondom de én nap mint nap ilyen marhákba botlok a neten.Néha szoktunk dumálni miközben egyikőnk játszik.Azon röhögünk mikor allin megy 4 ember már flop után.Sorozatban megadják és mikor fordulnak a lapok kiderül hogy egyiknek sem volt még szín vagy sor esélye sem.Pedig a kezdők ezekben nagyon bíznak.De mondom még az sem volt.Kérdem én akkor mire adták meg?XD
  • predat000r
    Net. :-D
  • Csacsi
    Két kép.

Ez pár napja történt :D Flop előtt all in keveredtünk.

Ez pedig pár perce :D Flop előtt all in keveredtünk.

Aztán rá két leosztásra kaptam egy ász párt. És kikaptam egy kettes pár ellen flop előtt all in keveredtünk. :)