• Matthew Prosac
    már énis leírtam a tendenciát amit megfigyeltem, mind nálam mind tesónál, mind más ismerősöknél:
    első napok, hetek hónapok: szinte veszíteni nem tud az ember - tesó 1 hónap alatt 200.000, én 140.000, haveroknál kisebb hozam, DE hozam.
    második hónap nálam már csak 60.000 volt tesónál még 100.000 körül.
    tesónál eljött a törés ideje, mikor elkezdte osztogatni a bedbeateket neki. hullámvasutazott a számláján de felfelé nem tudta tornászni, örült hogy 50$-nyi beadbeatjeit visszanyerte utánna. nálam a 4. hónap volt a fordulópont. amit a kolega már leírt: 70-30, 80-20%os csatákat kezdtem veszteni folyamatosan, AA-al A-2off ellen, mindegy hogy mit kaptam nekem turnre erős kész kezem volt, neki riverre mégerősebb (pl nekem nut flush, neki mégcsak kétpár, riveren full...)
    -60.000-ig tűrtem ezt a szopatást aztán megköszöntem hogy nemhagy nyerni és pá. 5 szakkönyvet olvastam ki, rendszeresen olvasok cikkeket, nem 2 hete játszom, az élőben vívott domestic tournamenteken rendszeresen az első 3 helyezettben ottvagyok, pedig erős a mezőny. próbáltam magamban keresni a hibát hogy túl sok lappal szállok be túlságosan agresszív vagyok, de már nem tudom.

ha nekem flopra fullom van, a srácnak pókere (megvolt), az pech. 1 beülő. mikor nekem turnre nut sorom van, a srácnak riverre fullja az kicsit idegesítő, ha A2vel veri el az A-páromat az bosszantó, ha flop előtt elfogadja az allinemet 8-9offal az én Q-párommal szemben és a flopolt szettemet legyőzi egy riversorral, az gyanús, ha egy srác a legalacsonyabb floppárral allin megy a szettem ellen és a végén sorral visszi (5-8-J -textúrájú flopnál! -5,6-al ment allin) az már a hihetetlen kategória. én meguntam azt hogy a riveren tökönrúgják a jobb kezemet. maradt a freeroll, hogy azért játszak is néha..