30077
  • all in
    Ez oké, de én azt a konkrét tornát nem találtam, ahol második lettél.
    hányan indultak? Hány órás is volt ez?
  • Csacsi
    Mert nála a hívás = Call. Szóval rosszul fogalmazott, illetve szó szerint fordította, hogy "call"-olta a vakot.
  • predat000r
    "preflop hívtam erre ő raise"..."ha preflop hívok tuti eldobja mert feszes volt" Most akkor ez hogy van?:D Nem is lehet érteni amit írsz.Tudsz magyarul?XD
    Egyébként meg eléggé az elején voltam amikor raise reraise rereraise rerererererereraise..... ment.Kicsit komolytalan játék nem gondolod?
    AA rohadtul nem biztos hogy nyer.Persze szép lap de sokan nagyon túlértékelik.
  • Carlos HUN
    kicsit kampo voltam dollár jelet 3asnak néztem lol 50+5 !
    örülök hogy azt a 3 mondatot letudtam irni segitek hol találod!

• bardocz
    online játékban megszületett első pókerem,4 szép dámából:D
  • all in
    lehet ám, hogy én vagyok a balf@sz, de sehol nem találom ezt a tourneyt...
  • AntiHero
    grat
  • Csesza
    gratula :)
  • Carlos HUN
    a hitetlenkedöknek hogy 50 dollárbol is lehet ennyi pénzt nyerni mondom fulltilt poker utána turné és valasztasz egy megfelelőt onnatol rajtad mulik!

• Carlos HUN
    hülye vagyok elirtam nem 500 hanem 50 dolláros!
    fáradt vagyok most hagytam abba 20 perce

am ha valakit nagyon érdekel 1445 lett a vége
    full tilt poker 50+35 ös turnén első fizetet 3kilot természetesen dollárban

aki elhiszi elhiszi aki nem nem fogom képekel bizonyitgatni ennyi!

• Carlos HUN
    Képeket most nem véletelnül nem raktam mert nagyob öszeget sikerült fateromal öszejácanunk ideje volt már a sok bukta után :D
  • Carlos HUN
    Ilyen szopást 6 és fél orán keresztül mecseltem eljussak 500 dolláros turné döntőjébe volt mikor sehol nem voltam és ugy hoztam visza magamat! erre második lettem me ráhivtam AA ra allint már nem bírtam hulla voltam erre ő megadja mutatja 22 őt mondom oké ennyi volt neki már zsebembe éreztem első helyért díjat erre utolsó lap egy kurva kibaszot kettes!!!!

mindegy igyis nyertem pénzt de nem anyit amenyit nyerhetem volna sajnálom nagyon :(
  • RIZLA
    :D
  • bardocz
    na ilyen után biztos abbahagyom egy órára a játékot:D

ma amúgy olyan beszivattam valaki,preflop AA-val csak hívtam,ő emelt,én raise,ő megint raise,majd eljutotunk all-in-ig:D,majd szépen elnyertem a pénzét:D ha hívok preflop szerintem nem adta volna meg,feszes játékos volt,egymásra hivogattunk annál
  • RIZLA
    preflop
  • Carlos HUN
    Ritkábban de turznézgatok rajta meg freebe is szoktam idötöltésre alkalmazni :D
  • John Cena
    Ezt le is lehet tölteni:) valaki játszik PRK-n???
  • Carlos HUN
    jön valaki hétfőn arena pokerbe?

19 kor kezdődik egy verseny
  • zaki
    Ember nem dobná el azt a lapot szvsz... :o
  • Csacsi
    Aki eldobta volna, azt szívesen látom cashgamen nálunk :D
  • franc0
    KQ-val, AQ-val ugyanezt játszaná. #3790-ben az igazság.
  • Csacsi
    Remélem este Lidoban jobban megy, mint mostanában online :D
  • whiskeyman
    nem mondd már nekem, hogy te eldobtad volna flopra a fullodat
  • Chrisx
    Ilyenkor all-in re kell menni, jól játszottad meg. Az esetek többségében nyer egy ilyen leosztás. Ha neked van pókered, akkor pedig más szokta kifizetni a hasonóan jó lapjaival :)
  • Count Adyn
    Hát akinek flopra drillje van az megad majdnem mindent sztem:) Énis azt hittem volna hogy egy Q van nálla.
  • RIZLA
    srác emel, visszahívok, megadja
  • whiskeyman
    max egy dámára gondoltam, nem mindjárt kettőre :\
  • RIZLA
    meg sem fordult a fejedben, hogy QQ-val ül.........
  • whiskeyman
    kezemben K K, flop: Q Q K...srác emel, visszahívok, megadja, turn 2-es, river 7-es, megint emel, visszahívok, all-in, mondom well hajrá...erre annak a mocsoknak Q Q volt a kezében
  • Csacsi
    Természetesen játszom élőben is majdnem minden nap, de a munkahelyen is el kell űzni valamivel az időt. És az mostantól nem a póker lesz.
  • predat000r
    Egyébként mindenki saját meggyőződése miatt ír ezt vagy azt.Sajnos nekem ezek a 80-20-ak élőben mennek el.Utána meg látszik a fején hogy azt hiszi nagyon jó pókeres pedig ilyen szar megadást még a világ nem látott.Akármilyen versenyre megyek(persze megfizethető kereteken belül)mindig belefutok ilyen máker fishekbe nekem emiatt van elegem.Ha átlagos lapom van szinte tuti hogy fizetős helyen végzek.

Ha nincs lapom akkor persze kiesek.Tudom hogy ittsem magamat kellene okolni ez rövidtávon megy iy de a 10ik verseny után amit egyfolytába így veszítek el már magamban keresem akaratlanul is a hibát.

Egyszer lenne olyan mákszériám mint 1-2 delikvensnek.XD
  • predat000r
    Én értem és azt nem mondtam hogy te okold magad.Azt másoknak szántam.Hiszen ha tökéletesen játszol meg egy kezet és veszítesz az nem a te hibád.Pont az lenne a baj ha máskor nem játszanád meg.
    Van egy haverom gyakran szoktunk élőbe pókerezni.Sokadszor kerül olyan helyzetbe mikor all-int tolnak nála AA van és nem adja meg merthogy mindig veszített vele.Sztem ez butaság.Persze nem tömeges allinokról van szó.A fent említett esetekben 2en lennének legtöbbször.
  • N1ggA
    Játszatok élőben! Vannak olcsó versenyek is, és sokkal jobb a hangulat!
  • Csacsi
    Bocsi tőled, de egy picit örülök, hogy nem csak nekem van így.
  • Matthew Prosac
    természetesen a kiragadott példáim olyanok ahol bennevan hogy az ember veszít, hiszen póker. nadehogy 50ből kb 5x nyerek terítésnél, mikor a turnön még 70-80%om van, az kicsit durva.
  • Matthew Prosac
    már énis leírtam a tendenciát amit megfigyeltem, mind nálam mind tesónál, mind más ismerősöknél:
    első napok, hetek hónapok: szinte veszíteni nem tud az ember - tesó 1 hónap alatt 200.000, én 140.000, haveroknál kisebb hozam, DE hozam.
    második hónap nálam már csak 60.000 volt tesónál még 100.000 körül.
    tesónál eljött a törés ideje, mikor elkezdte osztogatni a bedbeateket neki. hullámvasutazott a számláján de felfelé nem tudta tornászni, örült hogy 50$-nyi beadbeatjeit visszanyerte utánna. nálam a 4. hónap volt a fordulópont. amit a kolega már leírt: 70-30, 80-20%os csatákat kezdtem veszteni folyamatosan, AA-al A-2off ellen, mindegy hogy mit kaptam nekem turnre erős kész kezem volt, neki riverre mégerősebb (pl nekem nut flush, neki mégcsak kétpár, riveren full...)
    -60.000-ig tűrtem ezt a szopatást aztán megköszöntem hogy nemhagy nyerni és pá. 5 szakkönyvet olvastam ki, rendszeresen olvasok cikkeket, nem 2 hete játszom, az élőben vívott domestic tournamenteken rendszeresen az első 3 helyezettben ottvagyok, pedig erős a mezőny. próbáltam magamban keresni a hibát hogy túl sok lappal szállok be túlságosan agresszív vagyok, de már nem tudom.

ha nekem flopra fullom van, a srácnak pókere (megvolt), az pech. 1 beülő. mikor nekem turnre nut sorom van, a srácnak riverre fullja az kicsit idegesítő, ha A2vel veri el az A-páromat az bosszantó, ha flop előtt elfogadja az allinemet 8-9offal az én Q-párommal szemben és a flopolt szettemet legyőzi egy riversorral, az gyanús, ha egy srác a legalacsonyabb floppárral allin megy a szettem ellen és a végén sorral visszi (5-8-J -textúrájú flopnál! -5,6-al ment allin) az már a hihetetlen kategória. én meguntam azt hogy a riveren tökönrúgják a jobb kezemet. maradt a freeroll, hogy azért játszak is néha..
  • MrSpock
    Háát igen,én ismegviygeltem vanmikorminden összejön,egy csomó leosztáskor,még a gyenge lapok is ülnek,de van hogy tuti lappal nemtudsz nyerni.
    élőben azért egészen más..
  • Csacsi
    De ez megint más...ez 1 parti. Ezzel nincs is gond. Élpben is bukok el 80%-20% ellen. Ez benne van. De hogy teszem azt 1000 leosztásból 850-szer vesztek így, nah az már sok. Tudod nagy számok törvénye. És élőben ilyen nincs.

Ezért fogom abbahagyni az online pókert. Mert amit élőben megkeresek, azt online elbukom. Pedig normális szoftvernél napi 100 eurót simán meg lehetne keresni. Élőben azért heti átlagban megvan a 100.000 Plussz "zsebpénz". Nem beszélve arról, mikor néha becsúszik egy-két tornagyőzelem.
  • MrSpock
    Volt nekem is olyan,hogy..nálam kézben AA
    Emelek,majd lejön 2 7 4,hivok,tutinyerő:-)
    megadja,majd lejön 2,tenyérdörzsölés,hivás,megad.
    Na és mijön le? 2-es a végén,és neki J 2 volt.
    Szívás!
  • Csacsi
    Tovább is van mondjam még? Kj nálam... Flop K J 6...emelek, kapok egy all int, megadom...Mutat egy A 6-ot river A :D

Szóval lassan már könyvet írok róla, hogy hogy miért nem szabad a sportingbet.hu pókertermében játszani.

Nah megyek elcashgamelem a maradek 20 Euromat.