• Matthew Prosac
    jatszottam ma 10 percet elég is volt.

3an ültünk az asztalnál, egyik srác a tipikus lazapasszív fajtából.
    a lényeg tömören: az összes flopra kapott top-páromat lemákolta valamivel, úgy hogy hívtam masszívan.

egyik körnél AJ-t kapok, emelek nagyvak 3xorosára, srác megadja. Flop A,9,2 szivárvány, hívom a pot felét, srác megadja, turn 3. Hívom a pot felét, srác megadja. river 9, checkel, checkelek (gondolom csapdázni akar), srácnál 3,9...
    ha a flopon találtam egy toppárt, ő a turnre vagy riverre mindig kapott egy alacsonyabb szettet. ez is ari volt:

10,K kézben, flop 10,10,A, checkelek, gyerek emel, megadom, turn egy jelentéktelen 8as, gyerek emel, kap egy minimális visszaemelést. megad, river Q, hívom a pot felét, emel duplára, kénytelen vagyok megadni, természetesen K,J volt nála...

A,6 káró a kezemben. kis flopelőtti emelés, persze gyerek megad. flop A,6,9 szivárvány, hívok egy kicsit (ugyistudom h megadja), megadja, turn 5. mostmár hívok egy szebbet, megadja, river 5. ebben a körben is buktam vagy 3$-t mert persze a srácnál 5,7...

9,8 egyszínű, 2,4,9 flop, emelek-megad, turn 4, emelek-megad, river 10, checkel-checkelek. srácnál A,10..
    Tömérdek ilyen volt. Olyan 15$om ment a wc-be. Bwin. Love it!(Asszem az összes floppolt top páromat legyőzték - de még a drilljeimet is!)