30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#3693 Nincs sok bajom a fishekkel, de ellennem általában mindig mákosak, és egyszerűen nem tudok ellenük játszani, mert fingjuk sincs oddsokról, esélyekről..és egyebekről. És engem általában mint mondtam lemákolnak. -
#3692 az első simán fish volt...sajnos vannak ilyenek is -
#3691 Igen a másodikba legalább benne volt, hogy jól játszott. Bár én 3 3 nem adok meg egy 6szoros nagyvakemelést, bár ez is sokmindentől függ.Flop után már jó volt a játéka. Csak szerencséje volt. viszont az első miért jött floppon is...nah azt még most sem értem. -
#3690 ijjj, a második elég kellemetlen, de végülis a callja érthető volt, egy drillre meg lehet adni, más kérdés hogy pofátlanul mázista volt hogy kijött neki a póker -
#3689 Mai termés. A A bukó 5 5 ellen, úgy, hogy riverre jött ki neki a szett.
Csak tudnám, hogy egy K 10 8-as floppon miért jött egy 5-5 el.
Majd nemsokkal utána emelek K K-val. Egy megadóm van. Flop : K 3 6
Gyerek all in...én megadom. Mutat 3 3 ...river természetesen 3. -
mistermiskolcz #3688 De szar lett az Everest poker :( -
#3687 LOL! Ezen felröhögtem!
Ez olyan volt mint a vicc, aminek a poénja az, hogy:
"... de nem is ez a félelmetes, hanem tudod mi?
- Mi?
- Egy medve!"
-
ddt500 #3686 Nem. A legrosszabb eshetőség, hogy meghalsz. -
#3685 Ez a legrosszabb eshetőség.Rosszul játszol és nyersz. -
ddt500 #3684 Na emberek! Az ilyen napokért érdemes játszani.Először elbuktam 50 dolcsit mert egy fasz voltam. Betettem ugyan oda még 50-et.(25/50 centes asztal).Játszogatok lebukom, felbukom... a kérdéses pillanatban van 80 dolcsi.88 kapok kézbe. Emelek 2.50-ig amit a mellettem lévő megad.Lejön 10 2 10. Betesezk 2-őt mondván csak nincs 10-e a 2-est meg leszarom. Röviden. Megad mindent majd rámemel. Én megadom majd elbukom.Ha A10 lett volna egy szót sem szólnék de 104 volt nála. Elkezdek anyázni mire Ő lelooserez(ami igaz is volt). A lényeg jött a TILT!!!!!73-as egyszínűre dühből emeltem 3.50-ig. A köcsög megadja. Lejön 689 ebből kettő az én színem. Beteszek 4.50-et. Megadja sorry looser felkiáltással!!!! Következő lap 10-es. Meg van a sor. Én all-in Ő megad és elveszít mindent!!!!Majdnem a gatyámba élveztem!!120-al szálltam ki. -
#3683 Nekem nem nagyon volt problémám pedig elég sokat kaszálltam már.Persze az alacsony vakoknál makkerek vannak de ez mindenhol így van. -
#3682 *paypal amugy gyakorlás céljábol érdekelne -
#3681 nem tudja valaki honnan lehet pokerstars oldalra játékzsetont szerezni fizetek érte!
me ezekben az amerikai site-okban nem nagyon bizok max mooneybrookers meg pappalal - de ootis átkurhat me kifiztem és átse küldi zsetonokat
aki tud irjon megbszéljük részleteket kösze -
#3680 magas labda volt :)
nincs szükségem iesmire -.- -
#3679 Én mostanában sng-ket nyomatok és elég változatos a kép, ezért vagyok kíváncsi mások véleményére. -
#3678 Amúgy van valaki aki Titan-on huzamosabb ideje játszik? Tehát a badbeat beütések várhatóak? Meg ilyesmi? -
#3677 ajajj .. kezdődik megint ez a bukószéria v én nemtom :D 3 és fél órát nyomtam, 10 dodóból sikerült 5öt csinálni..
egész jó lapjárás volt, de hihetetlen szar flopok
összes soromat 2 kivétellel (akkor split pot volt..) elverte egy riverre kialakult full :) csak h példát említsek.. :D
nem kívánom ellenségeimnek sem az ilyet :) -
#3676 a vótmá a referkódod? :D -
#3675 thx -
#3674 a tapasztaltabbak nem ilyenekből akarnak meggazdagodni
simán megéri nekik -
#3673 http://www.yourpokercash.com/ vótmá? -
#3672 szerintem olyan nem létezik:) nem érné meg nekik,tapasztaltabbak pár nap alatt csionálnak belőle minimum 20-at,rake-böl nem hiszem,hogy viszajönne nekik -
#3671 Olyan oldalt nem tudtok ahol no deposit bonus van? Tehát regelek, és mittudomén ad egy kis real casht kezdőtőkének (5 v. 10 dollárt) ? -
#3670 csak a szokásos...
34en voltunk még, AK-t kaptam 50.000 (short) stackkel, (5000-10.000 vakok) allin, 80.000el fogadta a srác, A,10 off-al.
flopban bevirult a 10es és pápá... -
#3669 ott kell pénzeset játszani freerollhoz? -
#3668 előző héten 6. voltam a bwines 3000fő indulós freerollon (14$)
tegnap 17. helyet sikerült elcsípnem (6$)
jelenleg is bennvagyok, még 47en vagyunk, 30.helyezéstől lefelé fizet.
egész jól mennek a freerollok mostanság -
#3667 azt kihagytam hogy kisvak voltam, így már nem sokat kellett megandom, és úgy gondoltam hogy 45 egyszínből...ha már úgyis "bukom" a kisvakot, megnézem mi lesz... rosszul tettem -
#3666 akkor viszont nem jatszod meg jól, véleményem szerint. -
#3665 ha nagyvak vagyok akkor oké,azt meg,hogy striaghtflush most veszem észre,azt hittem csak flush:D akkor viszont all-in floppon:D -
#3664 elképzelem ahogy valamelyik vakként bekerülsz a partyba ilyen lapokkal, befloppolsz egy straightflush-t, majd felbiggyesztett szájjal és fejet rázva rányomsz a foldra , " Márpedig én ilyen lapokkal nem játszom" kijelentés mellett :DDDD -
#3663 ilyen kis lapokat kapásból dobok:D -
#3662 ejh ez nekem fájt -
#3661 Én 80at buktam egy parti alatt, 4 5 -öm volt pikkből, 3 dolláros vak, megadom csak, flop pikk 8, 6, 7, emelek 16ra, megadják 2en, többiek fold, turn káro 2, nyomtam egy allint, egy fold, egy call, river pikk 9... csávókánál meg két 10 -es és az egyik persze hogy pikkből volt
az ilyenek miatt kezdem megutálni az egészet -
ddt500 #3660 1 hete 100 dolcsit vesztettem egy leosztásban. Fazon beemel 50C/1USD szerveren a fazon beemel 4 dolcsit. Megadom 99-re és megadja a mögöttem lévő. Flopra lejött 3 kicsi lap. Na mondom most eldobatom az AK AQ Aj és társai lapokat.Beraktam 8-at. Aki beemelt elsőnek az eldobta a másik megadja.Lejön egy 9-es. Hú örültem mint állat de azért biztos ami biztos alapon beraktam 20-at.Megadja. Utolsó lap 5-ös. All-In mondok ő megad.Na mije volt? 46!! Kijött neki a sor. -
#3659 A 99 nem olyan rossz lap azért.Ha nem jön K vagy Q akkor is nyerhet ellened.Ez nem akkora mák.A netes összesküvés elmélet meg hü**ség.Nekem élőben is vannak badbeat szériák.Aki jó játékos az el tudja ezt fogadni.Ezen a téren nekem is fejlődni kéne még.A pihenés mondjuk tényleg jó ötlet mert ha akárcsak kicsitis idegesen játszol akkor tényleg sokat buksz. -
#3658 Titan-on pl. elég sok freeroll van, van külön Beginners is a kezdőknek. Oda sztem mindenképpen regelj, ha freerollozni akarsz. -
#3657 Segítsetek please.El szeretnék kezdeni pókerezni már régebben nyomtam pár teremben de lenen kérdésem hogy melyik terem jó hol vannak jó freerollok meg iylenke.szívesen venném a segítségeteket vagy itt vagy esetleg msn-en.Előre is köszi. -
#3656 Online pókeren valóban észrevehetőek ezek az állapotok. De simán ki lehet húzni ezt az időszakot. Csak tudni kell pihenni. Én ha azon partyk 60%-át megnyerem, amikben jobb kezem van, akkor már biztos fizetős helyen végzek 10 fős asztalon. Ha nem így van, akkor 3 asztal után hagyom az egészet, és nem játszok 1 hétig, aztán megint megpróbálom. Általában visszaáll a rendszer. -
#3655 utolsó 3$omat már egy másik asztalon dobtam headupban egy sráccal, K-10 káróval, srác elfogadta 9,9-el.
flop K,Q,3 két treffel, turn treff8. river treff A. srácnál ügye az egyik 9es treff volt. Erről ennyit.
én valahogy úgy képzelem el, hogy a bwinen figyelik azokat a játékosokat akik profitot tudnak termelni (mint én pár hónapja, egész jó összeget), aztán hopp, kicsit szopassuk meg az illetőt, a nevem mellett kipipálják a bedbeat-rublikát, mert nekik az nem haszon ha én kiutalok... a gép pedig az összes szerencsétlen ellenfelemet úgy és ott segíti ahol tudja, akár egy 3éves pelenkás is bármikor elver heads-up-ban. gondolom a rendszer a rotációs elvet követi, tehát lassan már nekem kéne segítenie, mert mások zsebét tömi, már csak arra vagyok kíváncsi hogy mikor enged ismét nyerni - általában 75-80%os esélyszázalékaim mellett egy game-en belül.
érdekes élőben minden szombaton jólkvalifikált haverjaim társaságában mindig az elsők között vagyok, fizetős helyen. bedbeatszéria nélkül.
sum: senki ne pókerezzen bwinen. -
#3654 jatszottam ma 10 percet elég is volt.
3an ültünk az asztalnál, egyik srác a tipikus lazapasszív fajtából.
a lényeg tömören: az összes flopra kapott top-páromat lemákolta valamivel, úgy hogy hívtam masszívan.
egyik körnél AJ-t kapok, emelek nagyvak 3xorosára, srác megadja. Flop A,9,2 szivárvány, hívom a pot felét, srác megadja, turn 3. Hívom a pot felét, srác megadja. river 9, checkel, checkelek (gondolom csapdázni akar), srácnál 3,9...
ha a flopon találtam egy toppárt, ő a turnre vagy riverre mindig kapott egy alacsonyabb szettet. ez is ari volt:
10,K kézben, flop 10,10,A, checkelek, gyerek emel, megadom, turn egy jelentéktelen 8as, gyerek emel, kap egy minimális visszaemelést. megad, river Q, hívom a pot felét, emel duplára, kénytelen vagyok megadni, természetesen K,J volt nála...
A,6 káró a kezemben. kis flopelőtti emelés, persze gyerek megad. flop A,6,9 szivárvány, hívok egy kicsit (ugyistudom h megadja), megadja, turn 5. mostmár hívok egy szebbet, megadja, river 5. ebben a körben is buktam vagy 3$-t mert persze a srácnál 5,7...
9,8 egyszínű, 2,4,9 flop, emelek-megad, turn 4, emelek-megad, river 10, checkel-checkelek. srácnál A,10..
Tömérdek ilyen volt. Olyan 15$om ment a wc-be. Bwin. Love it!(Asszem az összes floppolt top páromat legyőzték - de még a drilljeimet is!)