• Matthew Prosac
    reagálnék:
    1) AA vs KK csatában az ászpár 81-82%ban nyer, tehát 100 ilyen gameből csak 20x veszt. ezt nem kell tovább magyaráznom ügye? ("Inkább csöndben örülj, h nem K jött A helyett" ill. "persze össz.-ben poz. a mérleg")

2) preflop minden pénzemet csak és kizárólag Ász párra teszem fel, mert EZ a legerősebb kéz. speciális szituációk akkor adódnak ha az ellenfél ultraagresszív. az én asztalimázsom feszes volt. ezt mérlegelnie kellett volna.

3) mikor a visszaemelésére visszaemeltem és 9$-nál járt a licit, akkor kellett volna csak megadnia. meglátta volna a flopban az Ászt, nagy káromkodások közepette pedig legrosszabb esetben a river után rájön hogy a lapjai egy guriga taknyot sem érnek. (de ha jó játékos akkor legalábbis bizonyos, hogy nem bukja el minden pénzét mert az Á miatt óvatos).

4) alapszabály: sosem szabad kizárni hogy az ellenfélnél ott az AA. Márpedig preflop az AA a tuti kéz, nem a KK.

Asszem mindent elmondtam amit gondolok. Én is buktam már ászpárral nemegyszer. De összességében elég sokat kerestem vele. (lásd 1-es pont)
    Üdv.