• gg01
    #29939
    Sziasztok.

    Na kérem szépen. 'Vágjunk' bele:

    A mai számítógépek , okostelefonok, modemmel összekötött TV-k, stb - abban a pillanatban hogy netre kapcsolódnak, pláne ha online, végképp pláne ha szélessávú kapcsolattal , azonnal elfelejtheted hogy valahol van bármilyen kis lakáskád , szobácskád, vagy akármilyen kis zegzugod, ami bármilyen nagy vagy kicsi és akármilyen szép vagy koszos kis vacok ; de legalább egy hely ahol megpihenhetsz, elbújhatsz szép csendbe vagy akárhogy és nyugodtan zavartalan el lehetsz a kis világodba. Ezt nagyon gyorsan felejtsd el.

    A mai online gépek kis túlzással egy otthoni pukizásodból vagy egy böfögésedből megmondják hogy aznap mit ebédeltél, és máris jegyzeteli ezt egy szerver valahol Londonba, Los Angelesbe, San Franciscoba, Washingtonba, vagy akárhol ahol ilyen adatgyüjtögető monstum szerverhegyek erre kijelölten végzik kis áldásos tevékenységük.

    Kivetítve ezt online pókerre ? Game Over Haver. De csak neked, nekik annál jobb ; miközbe valahol távol néha unalmukba maximum nézhetik értelmetlen vergődésedet.

    Senki ne csodálkozzon azon, hogy ha mondjuk jó néhány éve ráállt már végre egy akár enyhe emelkedésü, akár vakmerőbb szakik meredekebb emelkedésü nyerő stratégiára, és rendszeresen tudott végre kipréselni pénzt; akár mint havi jövedelem, akár kiegészítő áldásaként, aztán egyszercsak a sokéve kitapasztalt stratégiája beáll arra a szintre hogy emígyen libikókázik :

    4 dollár nyer - 7 dollár veszít ; 7 dollár nyer - 4 dollár veszít ; 12 dollár nyer, 18 veszít ; 18 dollár nyer 12 dollár veszít ----
    és vége az hogy beáll egy kb. stagnáló helyzetbe.
    Ez egyáltalán nem a véletlen műve, ez a világ legjobb pókerbiznisze ; ahol a nyerő játékosok beállnak stagnálóba , a fish-ek meg buknak; vagys abszolut nincs kifizetés csak befizetés ; vidámpark barátom; jót szórakozhatsz és csak fizesd be szépen a jegyedet oszt csá.

    Ugyanis ha én mint pókerszalon ha arra adnám a fejem, hogy érdemes felrugni az elvileg kötelező véletlenszámgenerátor (random) függvény által kiosztott lapleosztást; azt a következőképpen mahinálnám meg:

    Szépen ugyanúgy kiosztok neked megfelelő időközönként ugyanugy AA KK QQ 10-10 ; 44 flop 4xy ; 77- flop 7xy AK stb... lapokat.

    De hát akkor hogy garantálom mégis hogy ne nyerj vele?

    Ne legyél naiv; csak hogy közbe direkt az ellenfeleid kezébe ilyeneket pakolok : 2-7 ; 8-3 ; J-5 ; ami ratyi lap is , se nem pár , de még csak sor se lehet belőle; így szépen dobnak neked, és kerestél a tutiddal 7 nagyvakot, miközbe annak levárásáért ennek többszörösét adtad ki póker-rezsiköltségként várván a tutira , hogy biztonságossá tedd nyerésedet.

    Hurrá. Ez aztán a szép új világ . Pókermanipuláció mesterfokon. Képtelenség. Tényleg? Aztán ki ellenőrzi azt a véletlenszámkenerátort egy mindenkit lefizethető korrupt világba, pláne egy szuperháttérbe működő bármit feltörhető ,extra kémprogramok világába ?
    Na meg ha valahol a világ eldugott sarkába lenne is egy szuperbíró és felülvizsgáló lefizethetetlen makulátlan tisztességes erkölcsü tiszteletreméltó illető; az meg valószínű azt se tudná ezen a szinten , hogy eszik-e a pókert vagy isszák.

    Na de elég belőlem, már rég találtam neten is egy még nálam is fanatikusabb tuti összeesküvésgyártó kisiparost eme témában, inkább az ő leírásából tennék ki a 'falra' egy kis idézetet, forrásmegjelöléssel:

    Fogyasszátok "egészséggel" :



    ----- forrás : https://netuddmeg.wordpress.com/about/ -----

    Még itt, Magyarországon is, a tízmillió koldus országában, ahol a csoróság ellenére, még mindig tudunk pár dollárt befizetni valami ócska terembe, ahol a “nagy halak elleni küzdelemben” napokig képesek vagyunk párdollárokért órákig izzadva gyüjtögetni, és abból újra és újra játszani, folyamatosan hasznot termelve a teremnek.

    Arról nem is beszélve, hogy ingyen rabszolgák vagyunk, egyszerűen felkinált ellenfelei a sok-sok “beetetett” pókerarcnak.

    Statisztikai adatok a terem népszerűségi mutatóiban, olcsó biorobotok és tesztalanyok, egy undorító pénzcsináló gépezet ördögi tervében…

    Hát ez már tényleg meredek lesz! De lássuk, miről is van szó…
    Egy példa

    Pisti, John, és Igor játszik éppen egy leosztásban. Pisti pitiáner magyar játékos. Most fizetett be 50$-t, gondosan nézegeti a bónuszát’ (50$ nem létező pénz, amit mindössze 150$ jutalék kitermelésével realizálhat – jutányos áron)!

    Az 50$-t okosan kezeli, mert megtanulta a jó bankrollmenedzsmentet. 2$-al ül le egy asztalhoz és 1-2 centes téten játszik.

    John és Igor is piti játékos, csak hogy Igor már 6 napja játszik a hasonló bónuszáért, és nagyon szépen gyüjtögetett tegnapig. Már több, mint 30$ nyereséget termelt, és az $50 bónuszából is valóra váltott 5 dollárt (hihetetlen meló volt)…

    Igor lassan eléri a küszöböt, amikor kiveszi az eredeti 50 befizetést, vagy akár minden pénzét… Igor nem csinálja meg a bónuszokat végig. Egy másik teremben sem csinálta végig, hagyta a francba, és ez a pókerterem ezt is tudja. Igor nem nyerhet ebben a leosztásban.

    John éppen a tiltjén van, hiszen amúgy is egy balfasz, és az utolsó pénzeit bukja el, de amúgy is egy fanatikus, be fog fizetni megint.

    A leosztást Pisti nyeri! Nincs mese! Így kell lennie.

    Persze tovább játszanak, és egy kis pénz vissza megy Igornak, aztán egy kicsi Johnak… Az elosztás folyamatosan változik, mindig másképp alakul. Függetlenül a nagyon nagy dolognak gondolt emberi tényezőtől.

    A lényege mindezeknek az, hogy a játékosok mindig azt kapják, amit kapniuk kell. Ha nyernie kell, be kell vadítani, akkor nyerni fog. Ha bukóra kell fordulnia, akkor bukni fog.

    És ha nem lett volna egyértelmű, a termek megosztanak egymással adatokat is. Az online pókertermek talán konkurensei egymásnak, de egy bizonyos szinten nagyon is megértőek egymással.

    Ha a játékosok pénzéről van szó, akkor nagyon jól megértik egymást. A sok “fertőzött” pókerzombi jellemzőit pedig érdemes tudni. Nem csak a “gonosz” csaló játékosok adatait teszik ki a szégyenfalra néhanapján. Hanem az összes többit is. Egy nagy adatbázis az, amin keresztül mindenki leinformálható.

    A terem technológiája számára elérhető információk azok, hogy te mikor, hol, mennyit fizettél be, miket és hogyan játszol, mennyi pénzt vettél ki, mikor és hogyan.

    Ezek alapvető információk ahhoz, hogy minél inkább nekik dolgozz! Te vagy az ö kenyerük!

    ----- forrás : https://netuddmeg.wordpress.com/about/ -----