• gg01
    #29936
    Aki egymás után 30-szor beleköp mások levesébe, mert valamelyik felmenője elkényeztette, annak igenis 30 eset után 1-szer lehessen lekeverni egy helyretevő jókora pofot; ha már az élet nem tesz sajna ilyet, a póker eddig betöltötte ezt a szerepét, még ha csak a pókerszámlája nullázódott is le ezáltal.
    Én akkor is jáccogatnék ha nagyon ritkán szednék ki belőle, mert a nyeremények zömét elvinné a rezsiköltség ; mert öröm attól a játékostól nyerni egy megpakolt potot, aki addig 1 órája az összes körülötte lévőt hülyének nézte.

    Ezt az örömöt is elveszik az embertől ; hogy hogyan azt nem tudom, tippelni meg nem akarok, rábízom bárki fantáziájára , hogy esetlegesen vajon miféle csaló eszközök lehetnek amivel a pimasz játékosokat mindíg tályékoztatják, hogy ha érdemesebb dobniuk, és pillanatnyilag felfüggeszteni a pimaszkodást.

    Nem létezik hogy mindnek akkora szerencséje van, hogy egymás után 20 kört túlhív, és azt az egyet mindíg eldobja mikor beleszaladna a késbe, és ujra 20 körön át hülyének néz mindenkit. Ekkora mázli képtelenség hosszutávon.

    Pofot a pofátlannak; jó nagyot; csattanjon.