• gg01
    #29935
    Sziasztok.

    Extra-radar ; varázsgömb mimózák - ( mint téma )
    (azt a szuper-megérző dobózseni nénikéjüket)

    Türelemjáték volt mindíg is a cash game tx-holdem pkr . De mostanába míg elmegy az ember pár hétre egyéb ügyeit intézni, annyira felzabálják a fish-eket, hogy az első az amit észlel az ember, hogy 9-ból 6 játékos vagy orosz vagy ukrán.

    Normál esetben egy igazán jó lapcsira biza várni kell simán 1 órát is, akkor ugye meg plusz veszélytényező hogy hiába valószínü hogy tiéd a pot, sőt, tiéd is, de nem azért mert megnyered a harcot, hanem mert nincs is harc; dobnak neked mint szél (hiszen látják miyen régóta hajigálsz)

    De ha mondjuk 10 perc alatt bemákolom azt , amire máskor 2 órát is várni kell; így nem számíthatnának rá hogy levártam a tutit; ... Na szóval az orosz-ukrán-kazahsztáni CCCP játékosok akkor is inkább dobnak, még akkor is ha tényleg le-diszkontosítottam azt a megadnivalót érte; hátha legalább annyicskát megad.

    Teljesen lelohasztó, mikor a 8-adik szeted megy a kukába 5 nagyvak haszonnal.

    Egyszerüen nem értem hogy lehet az , hogy ha 83 fényévnyire innen egy másik galaxis másik bolygóján egy ottani szöcske meglebbenti szárnyát és ásít egyet, abból az orosz honnan tudja , hogy épp royal flössöm van ?

    Az életbe ne legyenek szemtelen emberek, de ha annyira elszemtelenednek, hogy az életbeli tank stílust pofátlanságot pökhendiséget ugribugri pimaszkodást át merik vinni a pókerbe ; akkor igenis legyenek legalább néha szituációk, mikor jól beleszalad a késbe ; ez a dolgok eredeti rendje; egykoron ez így is volt, nem is olyan kis rendszerességgel ; de ma már annyira óvatosak hogy nem ér semmit az egész.

    Emelj már rám könyörgöm, jó bele az allinbe, főleg ha én emelek; köszi.

    Aki pimaszkodik annak - addig jár a korsó a kútra míg el nem törik - igenis időnként bele kell szaladnia valamibe.
    Igen szorgalmasak a mai sátán ördögei, hogy villámgyorsan odaszaladnak a pimaszkodóhoz, fülébe súgva hogy : dobd-el dobd-el; mert ellenfelednél túl jó lap van.