• gg01
    #29925
    Bunkó mantalitás :

    Ha mások elindulnak egy 7-8 egyszinüvel, s nem jön se a 7 se a 8 , se a sor se flöss rá, csak húzóra, dobniuk kell; ha elindulnak egy AK-val, s nem jön rá dobniuk kell ; ...
    Van aki viszont elindul ugyanezekkel, vagy valami hasonlóvam s egyszerüen emel emel; az van belekalkulálva plusz szerencsetényezőként; hogy én vagyok a tank , a másikok ugyis majd félreállnak, és akkor meg úgy is lap se kell; ha esetleg mégse áll félre, max . leesik valamim, vagy viszek magaslappal; amúgy az oroszok is ezzel a plusz szerencsetényezővel számolnak, csak ők úgy, hogy ha a másik mégse áll félre akkor ők dobnak.
    Szóval a manus előző körei is ilyen tank módon tétemelgetve történtek , így neki indultam egy AK egyszinüvel, nála AQ volt; lapok : 7 - 2- 7- 3- K riverre érkezett a K csak , a manuska végig emelget, megadok, river megment; persze az AK így is ugyis magasabb, mint az AQ hacsak nem esik le az a nyavajás Q ; emel emel; elviszem a potot, sértődötten kiszáll; mert az a gonosz ellenfél nem dobta el riverig.

    Nem, nem , nem csak a póker ilyen ; lemész a közértbe egy kiló kenyérért, jön 4 olyan ember, aki egész nap ráér, de rittig egymás mellett; hogy csak úgy kerülheted ki ha lemész az útra ahol elüthet az autó; bunkóia, románia, tuskóország, tuskóvilág.