• gg01
    #29919
    Tiltott szerencsejáték - legális szerencsejáték .

    Na most én ezt nem értem. Valami vagy legális , vagy nem legális.
    Ha nem legális, akkor be kell tiltani az összeset, ami azzal foglalkozik; vagy nincs idő rájuk, és akkor hagyjuk őket.

    Ha a szerencsejáték illegális, akkor nem lehet azt mondani, hogy abszolut ugyanazt a tevékenységet űzők közül egyeseknek tilos, ami másoknak nem.

    Ugyan abban a hónapban indul el a Nyíregyházi Casino, mint amelyikben hosszú évek óta svájci óra pontossággal pénzt le és fel utaló, és csalástól mentes, évek óta megbízható tökéletesen működő oldalakat tiltanak le, olyan alapon, hogy az nem az ő kutyájuk kölke.

    Ez olyan mint mikor kint állnak a sarkon utcalányok ; és akik 3000 forintért játtszanak mesterien fúvós hangszeren, de nem fizetnek nekünk, azokat meg kell bírságolni, vagy tiltani, stb... ; de akik 7500 forintért oboáznak, melyből 2000 forintot mindíg szépen borítékba csúsztatnak, azokat megdícsérjük, és az oboázás sarki szolgáltatását legálisnak tekintjük; amiből a kuncsaftok csak annyit vesznek észre, hogy a bírságolások és tiltások után megdrágult a sarki szolgáltatás majdnem duplájára.

    Szóval bárhova is vonuljon át az aki szerencsejátékokon jáccott eddig, számolhat vele, hogy akármilyen is a játékstílusa, vagy stratégiája; garantáltan megnőnek a bukási esélyei; mert ahol jáccik , annak azt a költséget is ki kell tudnia termelni, hogy legális maradhatott, amíg a többieket mind bezáratták.