• gg01
    #29856

    Szép jó reggelt kívánok.

    Itt legalábbis az, kék az ég ,süt a nap, itt a nyár.

    Most lehet okosnak lenni , aki bármilyen jó tanácsot tud adni :

    (Eljött a pillanat: Hozom létre a p-stars-os számlámat.)

    Kérdésem:

    Milyen előnyei vagy hátrányai vannak, ha a party-s számlámmal azonos, vagy hasonló adatokat adok meg, illetve külömbözőket ?


    A banki és bankszámlához tartozó személyes adatoknak egyezni kell nyílván, nem adhatom ki magam Lópici Gáspár Tajföldi lakosnak.

    Ami más lehet:

    felhasználónév , e-mail cím, bankszámla (direkt külön számla p-stars-hoz)


    Amire gondolok így elsőre :


    Ha azonosak maradnak az adatok, egy helyről látok mindent ; pl. ha mindkét cég irányából utalást intézek, nem kell kétfele nézelődni, hogy lássam elindult e már a folyamat.

    Viszont akkor mondjuk ha egyik cég bármilyen okból tiltást, számlazárolást indítványozna (amire eddig még nem volt oka, hisz még pokermanager-es szoftvereket se használtam sose) ,
    akkor ugyebár félő, hogy egy bajból rögtön kettő lesz.

    Ha külömböznek az adatok, és valahogyan rájönnek, hogy ezek a pókerszámlák valójába egy valakihez tartoznak, akkor meg azért kaphatok, hogy egy személy lévén kettőnek adom ki magam.

    A bankok és a fogadóirodák felé nem akarom kettőnek kiadni magam nyílván; csak a pókerező játékosok felé, mert nagyon unalmas már, hogy beülök egy asztalhoz, és rögtön hárman elszaladnak, meg az hogy egy AA-m, KK-m se tudom senki torkán ledugni, mert ha más indít 6x nagyvakkal , azt is ketten megadják, de ha én indítok 3x nagyvakkal , mindenki dob (nem tudom jobban leakciózni egy AA flopnézési árfolyamát, ettől már nincs lejjebb, ha beeresztek 5 user-t, hogy alaptéten 1 nagyvakért flopoljon, hülyét csináltam magamból az AA-val )

    Egy szó mint száz:

    Kérem az okosabbnál okosabb felszólalókat, hogy kinek mi a zseniális ötlete, illetve tapasztalata:

    pókerszámlák létrehozásakor, mennyiben jók az azonos adatok, és mennyiben a külömbözőek? Mi legyen azonos, és mi külömböző ?

    Előre is köszönöm szépen.