Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Am mielőtt bárkinek bármi kétsége lenne, ez teljesen standard allin. Most Csacsi biztos jönne, és fölállítana valami 88-AA hand ranget a srácnak, ami alapján itt veszteséges a callom, de a valóságban annyi infót ejtenek magukról a játékosok 6-max sng-ken, ami alapján majdnem biztosra megmondható, hogy ilyen move-ok után mi van a kezükben.
Pár dolog, ami segít ilyenkor a mérlegelésben:
-ez az ellenfél 99+ párokkal preflop allin megy a gyenge postflop játéka, és az agresszióm miatt.
-alacsony párokkal, Acerag-ekkel nincs az a clickback rereraise (nemtom a szakszót) preflop
-monsterekkel láttam előtte limpelni, slowplayelni, berángatni más játékosokat a partyba, hogy aztán már flopon értékér emeljen, aztán showdownig elmenni, vagy mutogatni, miután az ellenfél foldolt.
-magas a félelemszintje, a bizonytalan játéka miatt irtózik a checkraise-től, és ha nehéz döntés elé állítják. Itt pl. ha csak emel, és nálam pár van, amit megcheckraiselek, akkor baromi dühös lett volna, hogy azt az AJ-t be kell dobnia.
-volt ellene egy nagyon csúnya KK dobásom miután végigcallolt A riverig, és kis-közepes emelés, és az én dobásom után 26offsuited-ot mutatott amiből egy kettes párja volt.
-alacsony szinten gondolkodó játékos, képes átgondolni, hogy mi lehet a kezemben, és mik a veszélyes lapok, de pl. eszébe nem jutna egy ilyen flopon allin mennie olyan lappal ami engem ver csak azért, hogy tegyem be a zsetonom. Tehát nincs tisztában azzal, hogy az eddigi információim szerint nekem milyen képem van róla, és hogy egy allint itt abszolut gyengeségként értelmezek tőle.
Így hirtelen ennyi dolog jutott eszembe, amik miatt calloltam.