• sz4bolcs
    Még a logikáját is meg tudom magyarázni ennek a line-nak. Mivel feszesen játszom, ilyen flopon van, hogy föladom ezt az AQ-t. Most is ez volt a terv. Egészen a minibetjéig, amire kb. ráírta a homlokára, hogy "flushdrawm van geci, dobjá" Ráadásul egy párt, akármekkora párt.. soha nem fog így játszani. Tehát jó, akkor nézzünk turnt. Nézzük, segít-e a kárójának, +pot controll, hátha még meggondolja magát, ami sokszor előfordul. Turn nem káró.. ok, nézzük. Újabb, szinte nevetséges minibet. Itt a betméretezésével sikerült leszűkítenie magát K vagy A káróra+ valami magas lapra, J, vagy 10.. esetleg Q. KJ-t, KQ-t, vagy AJ-t tettem a kezébe, ahol a magasabb lap káró, de nutflushdraw amiben úgy igazán reménykedtem, mert akkor van kb. 3 outja. Ott voltam river előtt, és ami a fejemben volt: ha nem káró, és nem K vagy J a river, akkor elől vagyok.
    River totál blank. Itt már annyi infot összeszedtem, ami nekem kötelező ilyen callhoz, de ok... legyen egy kis % esélye, hogy mégis valami párja van értéktelen káróval, és akkor szarabbul játszotta végig ezt a line-t, mint én, ezért check. Értéket nem nyerek ha belehívok, az egyetlen értelmes befejezése ennek a partynak, ha hagyom, hogy megpróbáljon kiblöffölni.
    Akármilyen szar játék, ha nem hagyom, hogy találja ki, mit akar, soha nem kapok annyi plusz infot a bet-méretezéséből, amiből így le fogom tudni callolni ha esetleg föladom turnön és riveren allin megy. Ha river K, J, káró, akkor nekem ez dobás, de így nem volt okom azt feltételezni hogy valami jobb van nála.