Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
BOLDOG UJ EVET MINDENKINEK!
En (lol pont en a legnagyobb fuggo a csaladbol) nem akartam az universumban szilveszterezni, de hugom miatt ott "ragadtunk" csaladostul (Anyum+hugi+pasija+en) :)
Nagyon jol ereztem magamat, szemely szerint cashen eleg szep pluszban szalltam ki! de ami a lenyeg ->
Csajos versenyen indult mindket holgy rokonom...
Vegigultem hugival kb. a feletol, mert atjottem cashbol... Es baromi buszke vagyok (mert foleg csajhoz kepest) agressziv, cbetes, bluffos gyonyoru jatekot mutatott vegig, persze voltak hibai a jatekban, de a lenyeg: MEGYNYERTE! :))) 600K zseton jatszott kinn es abbol 4-en voltak es o" birtokolta 322K-t... mar a tobbiek kertek, hogy osztozzanak 1 orakor... az elso 3 nyert volna (23K az elso), de dealeltek es felajanlottak, hogy az elso nagy zsetonos 20K es a tobbiek 3-an 10K... fuztem az agyat, hogy az eddig szisztematikusan felepitett stackjet ha lebontja 5 perc alatt, akkor sikitofraszt kap... igy deal lett :)
volt egy leo amit szerintem jobban is megjatszhatott volna, de a vegeredmeny nagyon durva volt... volt egy lany aki addig nagyon jol jatszott... 100K volt mindkettejuknel... a csaj belimpelt... hugom ratolt egy raiset zsebTIZESEKKEL... megadta...
flop: TQ8
csaj flegman megfogta az otezres tornyat es beejtett egy jo nagy adagot, overbetelve a potot kisse... hugom meg visszatolta allinre... mutatott egy Q9s-t...
turn: Q
river: T fuckyea :D
az volt a fordulotpont szerintem... szerintem ott nyerte meg, mert utana szinten szepen stackbol jol tolta :)